- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.601
Eylül'cüğüm sabırsızlıkla bekliyorum tedavini.İnşallah çok sevinicez ama lütfen stres yapma bu sefer en önemli şey rahat olmak.Sana güveniyorum başaracaksın Allah'ın izni ileAretçim, Bebek İstiyoruzz canım inşallah sıradaki şanslı da pozitif sonucu görür :) Önümüzdeki hafta adet olmayı bekliyorum.
Bluesuu canım yat dinlen. Güzel haberi ver yeter bize. Ne zaman sıkılsan buradayız canım. Hadi, yarın da sevinelim.
Toprakçım senin aklın kaldı dondurulmuşlarında. Yakında seni de göreceğiz sanırım tedavidekiler arasında.
Aretçim sağol canım temennilerin için. İnşallah bu sefer iyi olur herşey. Bir gün umutlu bir gün umutsuz günleri geçiriyorum. Sen de artık gün saymaya başladın. İnşallah sağlıkla canım.
Muallimcim görüşeceğiz elbet. Zaten o gün 1 ocak, uygun olmazsın.
Bluesuu Allahaşkına iyi birşeyler yaz canım. Sonucu almış olmalısın ama sesin çıkmıyor. Merak içindeyim.
merhabalar.herkes iyidir insallah..
bluesuuuuuu birseyler yaz..bekliyoruz..
aret seninde az kaldi 28.haftadan sonra korma..saglikla gelsin.
kızlar selam..benden haberler iyi değil..11.ci gün değerim 218 di ve güzel katlamıştı..bugünkü 13.cü gün değerim maalesef 336 olmuş..aynen diğerlerinde yaşadığım olayı yaşadım..kanama aktif olmasada hep var..yani çok üzxgünüm olmadı...ALLAH benden sonra isteyen tüm arkadaşlara evlat sahibi olmayı nasip etsin..benim tüp bebek maceram burda sona erdi..artık denemeyi düşünmüyorum....çok sık girmesemde arada girip tedaviye başlayan arkadaşları takip edicem...hepinizin herşey gönlünüzce olsun ..ALLAHA emanet olun....hepinizi tanımasamda çok seviyorum...
selam kızlar ..........yaa canım buluesu ne desem canım .....cok uzuldum cokkk...ama yınede umutluyum ya dr ne dedı ......nolıur yıpratma kendını ...ınşş rbbım sevındırsın .....
eylul ınş canım
kuka canım benım nasılsın evet bı yıl daha gectı omrumuzdennnn hayırlı omur versın rabbım....yasın genc ya fıstıksınız hepınız ınşş yenı umutlarla dahada genclesır yurekler........yenı yılımız hayırlı olsun kızlar hepımızın..........uzuntuler sevınce donsun ınşşş
canım kuka ne demek sız olmasanız asıl ben yalnız kalırdım ıyıkı varsınız rabbım cok daha ıyı etsın sızı.....yureklerınze gore versn sevındırsn .........tatl mnk bebeklerle anne eylesn szı...........saglık afıyet versn cumlemıze yuvalarmıza sevınc versın eşlermızle evlatlarımzla............ayrmasn bızlerı............opt yenı yılda buluşmak umuduylaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?