Tp Bebek ve Akupunktur

Eylül'cüğüm sabırsızlıkla bekliyorum tedavini.İnşallah çok sevinicez ama lütfen stres yapma bu sefer en önemli şey rahat olmak.Sana güveniyorum başaracaksın Allah'ın izni ile

selam kızlar ............
herke nasıl.......ıyı olun ınşş...yenı yıla az kaldı ınş yeı yıl yenı umutlarla guzelllıklerle gelır.......
eylul ınşş ıyı olucak hersey burası patlama yapsı bebeklerle dılerım......bu hafasou gelemem heralde ınşş bı gun

Selam Arkadaslar
Muallimcim dileklerine katilmamak elde degil insallah yeni yil once saglik mutluluk huzur dolu gunler getirsin hepimize insallah
Bu yeni yilda eylul bensunaz bluessu isimlerini unuttugum varsa rabbim guzel guzel hayirli saglikli bebikler versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aretçim sağol canım temennilerin için. İnşallah bu sefer iyi olur herşey. Bir gün umutlu bir gün umutsuz günleri geçiriyorum. Sen de artık gün saymaya başladın. İnşallah sağlıkla canım.
Muallimcim görüşeceğiz elbet. Zaten o gün 1 ocak, uygun olmazsın.
Bluesuu Allahaşkına iyi birşeyler yaz canım. Sonucu almış olmalısın ama sesin çıkmıyor. Merak içindeyim.

İnşallah canım sağlıkla alırım kucağıma inşallahhh:26:

merhabalar.herkes iyidir insallah..
bluesuuuuuu birseyler yaz..bekliyoruz..
aret seninde az kaldi 28.haftadan sonra korma..saglikla gelsin.

kızlar selam..benden haberler iyi değil..11.ci gün değerim 218 di ve güzel katlamıştı..bugünkü 13.cü gün değerim maalesef 336 olmuş..aynen diğerlerinde yaşadığım olayı yaşadım..kanama aktif olmasada hep var..yani çok üzxgünüm olmadı...ALLAH benden sonra isteyen tüm arkadaşlara evlat sahibi olmayı nasip etsin..benim tüp bebek maceram burda sona erdi..artık denemeyi düşünmüyorum....çok sık girmesemde arada girip tedaviye başlayan arkadaşları takip edicem...hepinizin herşey gönlünüzce olsun ..ALLAHA emanet olun....hepinizi tanımasamda çok seviyorum...

kızlar selam..benden haberler iyi değil..11.ci gün değerim 218 di ve güzel katlamıştı..bugünkü 13.cü gün değerim maalesef 336 olmuş..aynen diğerlerinde yaşadığım olayı yaşadım..kanama aktif olmasada hep var..yani çok üzxgünüm olmadı...ALLAH benden sonra isteyen tüm arkadaşlara evlat sahibi olmayı nasip etsin..benim tüp bebek maceram burda sona erdi..artık denemeyi düşünmüyorum....çok sık girmesemde arada girip tedaviye başlayan arkadaşları takip edicem...hepinizin herşey gönlünüzce olsun ..ALLAHA emanet olun....hepinizi tanımasamda çok seviyorum...

Canım çok üzüldüm.Hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim.Senin tutnma olmasına rağmen bebişler düşüyordu değil mi?Kısmet artık.Belki oğluşuna nazlı bebik kendiliğinden gelir değil mi?Allah büyüktür.Biz de seni çok sevdik.Tüp bebek denemen bitse de gel burada sohbet ediyoruz.

Kızlar benim hamileliğim doğumum kızımın ilk ayları çok rahat geçti.Sanırım o yüzden 2. si konusunda bu kadar istekliyim.Eşimle 2-3 yıl doğal yollardan bekleyelim diyoruz kızıma kardeşini.Olmadı dondurulmuşlarla tekrar tüp bebek yolculuğuna başlayalım diye düşünüyoruz.Kısmet artık.Zaman koşullar neyi gerektirecek bekleyip göreceğiz...

Bluesuu canım ne diyeyim ki. Çok üzüldüm. Diyecek birşey yok. Haber vermemenden belliydi kötü birşey olduğu. Yine de bir umut yatıyordur, ondan yazamıyordur diyordum.
İrtibatı kesmeyelim ama.

bluesu hakkinda hayirlisi cnm..Allahim esine sana oglusuna saglikli uzun omurler versin..unutma bizi..ozleriz..
aret cnm ben 35+1 de dogum yaptim..gelisim geriliginden aldilar sezeryana oysaki dogum baslamis..

Merhaba Kizlar! Nasilsiniz? 2011s. oldu. Zaman cabucuk geciverdi bir baktim yas 38 olmus. Hayirlisi diyorum.

Blueesu canim cok cok cok uzgunum! Hamile kalamamak bir baska dert kalip ta kaybetmek daha da korkunc birsey...Allah yardimcin olsun! Belki kendiliginden hamile kalirsin?
Kizlar sizler nasilsiniz? Eylul toprak bensuu nasilsiniz?

Mualimcim masallah resimleri gordum . nasilsin canim yurumeye basladilar mi? kendine az olsun zaman kaliyor mu? senden Allah razi olsun sen yazdigin icin blok kapanmiyor kk acar acmas burayi ariyorum...

Benim Tezlerim bitti simdi teslim edilmesi gereken islemler kaldi baya bir zaman hic vakit bulamadim kk girmeye hep merek ediyordum..

Nilcim toprakcim bnebeisler nasillar buyuyorlardir masallah

Ben Tedaviyi sogan kurunden baslamayi dusunuyorum suan birsure merkezleri buldum akupunktur/ suluk/masaj/yuzme simdi uygunlarini ariyorum tup bebege belki yazin baslamayi dusunuyoruz tabii imkanlar elverirse/
Gorusmek uzere hepinizi opuyorum

20111 UMITLE BASLAYALIM INSALLAH aLLAH DUALARIMIZI KABUL EDEREK HAMILE KALIP ANNE ADAYLARI OLMAYI BIZLERE COCUK ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN!

selam kızlar ..........yaa canım buluesu ne desem canım .....cok uzuldum cokkk...ama yınede umutluyum ya dr ne dedı ......nolıur yıpratma kendını ...ınşş rbbım sevındırsın .....
eylul ınş canım
kuka canım benım nasılsın evet bı yıl daha gectı omrumuzdennnn hayırlı omur versın rabbım....yasın genc ya fıstıksınız hepınız ınşş yenı umutlarla dahada genclesır yurekler........yenı yılımız hayırlı olsun kızlar hepımızın..........uzuntuler sevınce donsun ınşşş
canım kuka ne demek sız olmasanız asıl ben yalnız kalırdım ıyıkı varsınız rabbım cok daha ıyı etsın sızı.....yureklerınze gore versn sevındırsn .........tatl mnk bebeklerle anne eylesn szı...........saglık afıyet versn cumlemıze yuvalarmıza sevınc versın eşlermızle evlatlarımzla............ayrmasn bızlerı............opt yenı yılda buluşmak umuduylaa

2011 yılında sağlık mutluluk huzur isteyen herkese bebek diliyorum..

hayırlı cumalar arkadaşlar........

Yeni yıl herkese sağlık, huzur, mutluluk ve gönlündeki dilekleri getirsin....

MUTLU YILLAR :80::79:

Nerede yasam varsa,orada umut da vardir.Yeni yilda tum umutlarimizin gerceklesmesi dilegiyle..
Yeni Yiliniz Kutlu, 2011 bebislerle dolu bir sene olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…