Tp Bebek ve Akupunktur

nil cam rende vitaminlerin kaybolmamasi icin..sadece camdan yapilis nasil tarif edecegimi sasirdim:))
zuccaciye ve avm lerde var.bi arastir.
rabs ölll bu ne bende cahilmisim bak.)
mama ilk dogdugu hafta verdim birdaha hep a.s aldi.simdi a.s ve ek gidalar..senin sutun hic mi yok..sut ve ek gida versen hem mamanin yarattigi sorunlar olmaz.yemedigi seyleri israr etme 3-4 gun sonra tekrar ver diyorlar.boyle boyle aliscaklar.biz haftaya sebzeye geccez bakalim oglus ne yapcak.

Ahhhhh topakcigim ahhhh o baharlari bizde goruruz insallah hayat burda felc insanlar ise gidemez oldu su anda komsular kapida buz temizliyor.
Yarin tekrar kaaaar geliyormusssssssssssssssssssssssssssss:44:Esim gecen meyve püresi almisti baya bi püturluydu ama bizim kuzu yedi hicde yemem demedi ne guzel ece kizimiz baslamis ev yemeklerine afiyet olsun yarasin cici kizimiza o listeyi yazarsan sevinirim canim ALLAH KOLAYLIK VERSIN

bluesu bugun iyi olmana sevindim..rahat ol bol bol bebisini sev annesinin gobusunde tutunmaya calisiyor destek ol..ben transfer oncesi ve doguma kadar hergun meryem suresi ve yasin okudum..kendini rahat hissedersin bol bol oku..
insallah artik hepimiz anne olalaim.. bebeklerimiz hakkinda paylasimlar yapalim..sirayla verin guzel haberleri insallahhhh..

bebek_istiyoruz canim rabs öl yag canim turkcesini bilmiyorum ama cok faydali ben dogdu dogali kullaniyorum hatta dr amcamiz kasik mamasininda icine koyun dedi.
Bende su an elma ve muzu pure halinde yaptim yedirecem agliyor.Uyandi kuzum teyzesi öptük sizleriiii

nilcim daha önce hikayeni okumuştum burdan ve çok etkilenmiştim.
benzer durumlardayız ve yanlış hatırlamıyorsam memorialde tedavi olmuştun.doktorunun adını öğrenmek istiyorum canım.
malum bizim durumumuzdakileri her doktor kabul etmiyo malesef

Selam canim
Acaba neden kapaliki anlamadim zaten kk bu aralar duzeni bozuldu neyse hg aramiza
evet canim memorialde tedavi gördum cookta memnunum gercektende dogru bir adres sizin sorununuz neydi canim.
Dogru bizim gibileri kabul etmiyorlar.Ben turkiyeye gelecegim zaman coook arastirdim.3 merkezle konusma yaptim.Inan kabul bile etmediler.bizim iki tarafliydi esim azo spermi benimde rezervim azdi.Benim doktorum semra kahramandi.
Benim 3, oldu orada benim 3 tedavimdede semra hanimdi o olmadigi zaman hale karagözoglu var o bakmisti.
Canim benim eger ne soracaksan cekinmeden sorabilirsin rabbim yardimcin olsun.
bebek_istiyoruz arkadas var onunla ayni zamanlarda tedavi olduk sukurler olsunki kuzularimiz kucagimizda halan daha beni ariyorlar oglumu soruyorlar.
sevgiler canim

canım verdiğin cevap için çoook çok teşekkürler.
eşimde sperm sorunu var bendede rezerv problemi,yüksek fsh...
şimdi çok acil işim var ama seninle inşallah daha sonra uzun uzun konuşmak isterim.
Allaha emanet ol.

Selam arkadaşlar. Herkesin iyi olmasına çok sevindim. Ne güzel inşallah biz de bebeklerin büyümesi problemlerinin sohbetlere katılabiliriz bir gün.
Bluesuu canım iyi olmana çok sevindim. Kendini iyi hisset ki bebeğin de rahat rahat yerleşsin. Bugün 5. gündü değil mi? İnşallah güzel sonucu almana az kaldı.
Ben malesef nezle oldum ve bu akşam detoksu bırakmak zorunda kaldım. 3 gün yapmış oldum yani. Ama yine de sabah ve akşam sebze suyuna devam edeceğim. Moral olarak iyiyim.
Muallim sen nerelerdesin?

selam herkese.........elıfım hosgeldın...ınş hersey guzel gıder ............
buluesu nasılsın hersey yolunda dımı ınş canım gelır melegın..........eylul ıyı bak kendıne ya bu kadar dıkkat edıyosun nasıl hasta oldun canımmm dıkkat et.......
kızlar cam rende kullanın ıyı oluyoo kıvı ıçın bencede erken elma havuc armut bu aylar ıçın cok ıdela meyveler cok mınuık koyyup herseyı denıcenn...alerjı olup olmadıgına ....ama hazır kavanoz mamalruında guzel hazırlanmıslar her meyve var ..ananas ozellıkle cok sevıyolar....balkabagı verın kızlar cok faydalı ve guzel cok sevıyolar haslatın sutle ezın ....altı aydan sonrada cevız badem verın ezerek beyne cok faydalı ...her yemegıne her mamasına yoğutrlara bıle ben halıs zeytınyagı koyuyorum on bır aylıgız ve yedıı kıloluk zeytınyagımız bıttı...............cok cok faydalı dr onerıyo bazende tereyagı ozellıkle kahvaltıyaa...
gıremedım ıslerım vardı dun oğlum okuldan gec geldı megerse bana pasta almıs dogum gunumdu canım ya öle yorulmıuskı bıde blendr almıs hedıye eskımıs dıye evdekı.............opt sızı guzel guınler ınşş herkese ............nıl kar orda kalsın canım hava harıka burda dun hepsını tek tek gezdırdım ...............

merhaba kızlar....muallim...yeni yaşın kutlu olsun...ailenle birlikte nice yıllara inşşşş.......eylülcüm ... sanada geçmiş olsun ..... evet ya kendine bu kadar bakan ve dikkat eden birisin nasıl kaptın bu şifayı......gerçi geldimi geliyorda insana hastalık hiç anlamadan....bende işyerine ballı,karabiber karışımı yapıp getirdim...şimdi şu andada onu kaşıklıyorum...benimde öksürük ve boğazımdaki gıcık halen devam ediyor...bal biraz iyi geliyor......aret...gökçe....nil...toprak....bebek istiyoruz.....sizlerde iuyisiniz inş.....elifim...hoşgeldin.....bensunaz.......nerelerdesin? tedaviye başladınmı?bize süprizmi yapacaksın yoksa.....hadi inşşş...yaaaa.....kuka...sen nerelerdesin?..

muallim abla evlatlarinla esinle nice saglikli mutlu senelere..
eylul gecmis olsun..
bluesu dikkat et bol bol vitamin al..guzel habere az kaldi insalh..

Hayirli gunler arkadaslar
Muallimcim nice nice yaslara canim bebeklerinle beraberhayirli uzun ömurler insallahh
Bluessuu sen nasilsin duzeldinmi canim rabbim yardimcin olsun.Seneye insallah bizim gibi böyle tatli ugraslarin olur.
Muallim kiz ben tutuyorum burda soguklari heccc korma canim biz nasilsa alistik valla kara kisa karadenizde havalar coook guzelmis yaffff yaz bahar havasi var diyorlarrrr
Bizim sipa su anda coook gzel sarki söyluyor.onu dinliyorum ama yuzu artik beni korkutmaya basladi.
Yuzu dahada kötuye gidiyor.yani ilerliyor yaa elinde eldiven takiyorum kesinlikle istemiyor.:88:ne yapayim bilemiyorum dr krem verdi ama gecmiyor.
Insellah gecer kizlar herkesi öpuyoruz.

Gecmis olsun eylululcum seneye insallah katilacaksiniz rabbim izin verirse bebek sohbetlerimize Seni tebrik ediyorum eylulcum coook pozitifsin canim hep böyle oll
Zaten biliyorsun moral cook önemli rabbim guc kuvvet versin aminnnnnnnn

cooook sagolun kızlar...........ıns hep beraber nıce senelere ama yaslanıyooyummmm yaaaa kırk bır....................hımmm cok dımı neyse saglık ols omur bu gececek tabı..........rabbım cumlemızız saglıkla bebeıslerımızle yaslandırsın ınş.......buluesu hadı canım ınşş seneye bu zamanlar sen eylul kuka bensu ve kım varsa bebeklerımızı konusuruz ınşş tabı tıoprak ben bu konuda tecrubeyle onunuzde oluruz ınşş.........hadı buluesu kız olsun gelsın yıne bu sayfanın prensesı..........
nıl canım oo sız donun ordaaa burda valla hava guzel ..........ınş böle gıtsın azcık yapacak ama.......eylul hava böle olursa belkı gelırım umranıyeye ya tanısalım artıkın yıterr...........turk malındakı adam gıbı yıterın artık dıcemm...........ınşş ama adını bılmıyorum tanırmıyımm senı hehe yakamıza gul takalım ıstersenn ne hos olur ..........
kızlar opt sızı yorgunum yaaa

Selamlar herkese,
Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize. Kapalı iş ortamı işte. Biri hastalansa klimalardan katın diğer ucuna kadar yayılabiliyor. Sağım solum zaten geçen hafta öksürüp hapşıranlarla doluydu. Sıra bana geldi. Arkadaşlar dalga geçiyor biz senin yiyip içtiklerini yesek uçarız, sen hastalanıyorsun diye. Benim bağışıklık sistemimde bir problem var sanırım. Çocukluktan beri böyleyim. Bende akdenz ateşi yanısıra akdeniz anemisi taşıyıcılığı da var. Belki ondandır bilemiyorum.
Bluesuu yıl sonu malum bankalar çok yoğun oluyor. Gün içi giremiyorum ama aklımdasın canım. Herşey yolunda gidiyor inşallah sonucun da güzel olacak.
Aretcim sen de artık geri sayıma girmeye başladın. Hayırlısıyla inşallah.
Muallimciiiimmmm, nice yaşlara, sağlıkla mutlulukla canım. Ne yaşlanması. Daha el kadar bebeklerin var. Canım ya tanışsak ne güzel olur gerçekten. Gül takmadan da tanırız biz birbirimizi. Zaten çok zorlansak da Ayten hanım var. Bu hafta sonu 9.30-11 arası oaradayım canım. Yolun düşerse çok sevinirim.
Hepinizi öptüm.

kızlar hayırlı cumalar.......muallim ay ne güzel demişsin sayfaya bir prenses daha......ALLAHIM büyük...inşşş..hayırlısıyla o günleride göstericek inşşşş........eylül...canım tahmin ediyorum işinin yoğunluğunu yıl sonunda bankalar çok yoğun oluyor.....karşımızdaki bankada memurların bazıları şu sıralar gece bile çalışıyorlar...sanada kolay gelsin........aret....nil....gökçe.... toprak....bebek istiyoruz... kızlar sizlerde iyisiniz dimi......sizin sizin bebişlerde iyidir inşşş..........gökçe faceden bebişinin fotolarına baktım...çok tatlı maaşallah.......

slm kızlar
muallimcim geçmş dogum günün ama ben yeni gördüm nice yaşlara sevdiklerinle canım gir inşş
bluesucum sagol canım benim :13:sennapıyon

Gülsüm abla geçmiş doğum günün kutlu olsun.Eşinle ve evlatlarınla nice senelere.
Eylül çok geçmiş olsun.Vücudun direnç kazanması için hastalığada ihtiyacı var.Sen tedavi öncesi direncini de kazandın.Bebişin gelmemesi için artık bir nedende kalmadı inşallah.
Bluseu canım sen nasılsın?Bekleme süreci nasıl gidiyor.Ayın kaçında test yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…