- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.541
Nilcim İstanbula bahar geldi tekrar.Havalar çok güzel.Biraz nispet yapar gibii oldu ama buradan oraya biraz bahar havası yollayalım
Elmayı cam rendede rendele sonra muzu da blendarda ez ve karıştır.İçine de 2 tane bebe bisküvisi koy.6. aydan sonra muzu ve diğer gıdaları çatalla ez.Pütürlü yemeye alışsın kzuu.Çiğneme güdüsü gelişsin.Bir gıdaya başladığında az az ver ki vücudu alerji yapıyor mu gözlemle.Ece artık ev yemeklerinden yiyor tabi ki tuzsuz olmak şartıyla.
nilcim daha önce hikayeni okumuştum burdan ve çok etkilenmiştim.
benzer durumlardayız ve yanlış hatırlamıyorsam memorialde tedavi olmuştun.doktorunun adını öğrenmek istiyorum canım.
malum bizim durumumuzdakileri her doktor kabul etmiyo malesef
Selam arkadaşlar. Herkesin iyi olmasına çok sevindim. Ne güzel inşallah biz de bebeklerin büyümesi problemlerinin sohbetlere katılabiliriz bir gün.
Bluesuu canım iyi olmana çok sevindim. Kendini iyi hisset ki bebeğin de rahat rahat yerleşsin. Bugün 5. gündü değil mi? İnşallah güzel sonucu almana az kaldı.
Ben malesef nezle oldum ve bu akşam detoksu bırakmak zorunda kaldım. 3 gün yapmış oldum yani. Ama yine de sabah ve akşam sebze suyuna devam edeceğim. Moral olarak iyiyim.
Muallim sen nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?