- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.581
kızlar selam.....nasılsınız?hepiniz iyisiniz umarım.......bugün benim moralim çok bozuk...akşam lekelenmem oldu..... sonra bugün durdu...çok şükür yok oldu derken 2 saat önce yine başladı...hasdi belki idrarada çıkarda moral olur diye eşime test aldıdım ondada kocaman bir negatif ve bugün 9.cu günüm......olsaydı çıkardı herhalde silikte olsa......ama kısmetten öte gidilmiyor...ümilerim yok oluyor bu lekelenmeler çoğaldıkça......dr.uma masaj attım..tamamen kanama aktifleşmeden üzülmeyin yarın kanda bakarız dedi.....ama çoookkk moralim bozuk...çünkü bu olayı 4.cü kez yaşıyorum...lekelerden sonra kanamaya çeviriyor ve herşey bitiuyor.....ALLAH kısmet etmediyse zaten göremeceğim pozitifi...herşey ALLAHTAN....
kızlar merhaba...bugün kan testimi yaptırdım.sonucum 10.cü gün değeri 97 çok şükür....ama lekelenmeler biraz kanamaya dönmeye başladı...dr.um proluton vurun dedi...vurundum eve geldim ve yatıyorum şu an....benden dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar...innşş... herşey güzel olur...ALLAH kısmet ettiyse olucak..ama hayırlısı ALLAHTAN inşallah......
kızlar merhaba...bugün kan testimi yaptırdım.sonucum 10.cü gün değeri 97 çok şükür....ama lekelenmeler biraz kanamaya dönmeye başladı...dr.um proluton vurun dedi...vurundum eve geldim ve yatıyorum şu an....benden dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar...innşş... herşey güzel olur...ALLAH kısmet ettiyse olucak..ama hayırlısı ALLAHTAN inşallah......
çok sekızlar merhaba...bugün kan testimi yaptırdım.sonucum 10.cü gün değeri 97 çok şükür....ama lekelenmeler biraz kanamaya dönmeye başladı...dr.um proluton vurun dedi...vurundum eve geldim ve yatıyorum şu an....benden dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar...innşş... herşey güzel olur...ALLAH kısmet ettiyse olucak..ama hayırlısı ALLAHTAN inşallah......
nilcim sana özel mesaj attım gördün mü acaba ?
kızlar selam...iyi dilekleriniz için çok teşekküredeiyorum.....ben evde dün sonucumu aldığımdan beri yatıp dinleniyorum .....pc yi hiç açmıyorum..şimdi bir bakpı sizlere haber vereyim dedim...inşşş...yarınki sonunucumda güzel olur...... hepinizi öpüyorum...iyiki varsınız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?