- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.641
Selam arkadaşlar,
Herkes iyi anladığım kadarıyla. Aretçim azıcık kaldı senin de doğumuna. Hayırlısıyla inşallah.
Çiğdem hoşgeldin. Akupunkturla bebek sahibi olamadım ama daha önceki 4 denememde 3. gün embriyosu transfer edilmişken, son denemede akupunktur sonrası 5. gün embriyosu gelişti. Şimdi yeni denemeye hazırlanıyorum. Ben faydasını gördüm hem yumurta sayısı hem de kalitesi olarak. Rahimde kalınlaşma olur mu bilemiyorum ama rahimde kanlanmayı artırdığını okudum. İnşallah başlarsan faydası olur.
Arkadaşlar ben de yeni tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum. Bugün yarın olur diye düşünüyorum.
Selam arkadaşlar,
Herkes iyi anladığım kadarıyla. Aretçim azıcık kaldı senin de doğumuna. Hayırlısıyla inşallah.
Çiğdem hoşgeldin. Akupunkturla bebek sahibi olamadım ama daha önceki 4 denememde 3. gün embriyosu transfer edilmişken, son denemede akupunktur sonrası 5. gün embriyosu gelişti. Şimdi yeni denemeye hazırlanıyorum. Ben faydasını gördüm hem yumurta sayısı hem de kalitesi olarak. Rahimde kalınlaşma olur mu bilemiyorum ama rahimde kanlanmayı artırdığını okudum. İnşallah başlarsan faydası olur.
Arkadaşlar ben de yeni tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum. Bugün yarın olur diye düşünüyorum.
Aynı sorun bendede vardı canım.Akapunktura gittim ben kalınlaşma oldu desem yalan olur zatan 6.5-7mm civarındaydı akapunkturla da bir değişiklik olmadı ama 2. denememde tutunma oldu 6.8mm ile.Akapunkturun yardımı daha farklı olmuş olabilir bilemiyorum.Senin endometrium kaç mm.civarı.Sana bol şanslar diliyorum canım.Bebeğine kavuşman dileği ile.
saol canım...bende faydalı olduğunu düşünüyorum benim dayımda sperm sorunu vardı hiç yoktu spermi ama akapunkturla 2 tane oldu..hoş bebeği olmadı ama kısmet...cıgdem hosgeldın...........kunun cok faydası var bende gıttım yum kalıtsını artırırıyoo sanırım toprak sana daha yardımcı olur onunda senınkıne benzer bı sıkıntısı olmustu...........ınşş sıfa bıulursun ben gıt derım enazındsan streslı olmanı engeller........rahatlatır bol dua canım
bebıs ıstıyruz canım yesın azda olsa ıyıdır az az alsın daha mınık senınkı bol bol sut alsın onemlı olan bu kasık maması hero babyı veya aptamıl....ırmıklı ballı ....sevıyolar daha cok bak cesıtlere..........ama dort ayı gecsın.......evet yaz gelsın gezdırırsın yorulunca daha guzel uyuyolar ..........ee anne olmak gercekten baska bırsey rabbım annelere guc versın herkesı cok opt ....
Selam arkadaşlar,
bende artık çıldırmak üzreeyimmm son iki gündür gece 4 te uyuyor artık yerinden kalkma hareketleri yapıyo ayaklar havada kafasınıda kaldırmaya çalışıyo artık gazını kendi çıkarmaya başlasada bende gaz derdinden kurtulsamek bişeyde vermiyorum kendi sütüm bazende az şekerli su sütüm yetmedigi zamanlarda bide nurse harveys bide metsil var onu kullanıyom ama kızıma kar etmiyo bi türlü off anam offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?