Tp Bebek ve Akupunktur

Eylül canım Ocak ayıda geldi sonunda senin için de çok sabırsızım güzel haberler almayı nasip etsin Allah bize inşallah ve devamı sağlıkla gelsin canım inşallah.İnşallah:84:

Eylül canım Ocak ayıda geldi sonunda senin için de çok sabırsızım güzel haberler almayı nasip etsin Allah bize inşallah ve devamı sağlıkla gelsin canım inşallah.İnşallah:84:

canım cevabın için çok saol..benim yaklaşık 7 mm di kalınlığım ama tutunmadı işte ayrıca rahim yapışması vardı bende sanırım amaliyatlardan dokularda zarar görmüş...ama herşey kısmet tabii olacağı varsa olur diyorum..ama elimden geleni yapmak istiyorum..bu ay dr uma gidip bi konuşacağım bakalım o ne diyecek tedaviyi zaten yaza düşünüyorum hepimizin hakkında hayırlısı olur inşş..

saol canım...bende faydalı olduğunu düşünüyorum benim dayımda sperm sorunu vardı hiç yoktu spermi ama akapunkturla 2 tane oldu..hoş bebeği olmadı ama kısmet...

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun umarım hayırlısıyla pozitif sonucunu alırsın..bende adetimi bekliyorum histeroskopi yaptırmayı düşünüyorum onun sonucuna göre karar vereceğiz.. dr umla henüz konuşmadım o ne yorum yapacak bakalım...birde ben tedaviyi ankarada görüyorum ama konyada otuyorum o da çok sorun oluyor ama bakalım halledeceğiz bi şekilde...umarım faydası olur hepimiz için.

merhabalar. biz iyiyiz. pazartesi 40 ımız çıktı. uyanık geçen süre uzadı. geceler halen belli olmuyor. bu gece 11 de yattı 1.00 de kalktı 2.30 yattı 4.30 da gaz sancısı geldi 7 ye kadar sürdü. sonra yemek vs derken 8 oldu. böyle böyle sürüyor işte. 3 ayımızı bekliyoruz şu gaz sancıları için. başka derdimiz yok şükür.

eylül yeni tedavin hayırlı olsun şimdiden. inşallah son olur. çok yoruldun sen de

eylülcüm inş yeni tedavinle yeni güzel günler gelir bebeginle inşallah canım dualaarım senle
denizcim maşallah sana ve ogluna canım saglıkla büyüsn bizim üç olucak hala gaz derdimiz bitmedi umarım sizin biter

bende artık çıldırmak üzreeyimmm son iki gündür gece 4 te uyuyor artık yerinden kalkma hareketleri yapıyo ayaklar havada kafasınıda kaldırmaya çalışıyo artık gazını kendi çıkarmaya başlasada bende gaz derdinden kurtulsam ek bişeyde vermiyorum kendi sütüm bazende az şekerli su sütüm yetmedigi zamanlarda bide nurse harveys bide metsil var onu kullanıyom ama kızıma kar etmiyo bi türlü off anam offf

ay şükredeyim benimki 4 e kadar biraz uyuyor en azından. canım şeker ve su yasak değil mi? süt yetmezse akşamları 60 cc 90 cc mama verdiriyor genelde doktoralr. merak etme günde 1 kez mama alınca emmeyi bırakmıyorlar. dokrata şeker ve su işini sordun mu? bebek daha çok küçük. ben de sub simplexs damla veriyorum. bu nursa harveyys i denesemmi acaba daha mı iyidir ki?

Son düzenleme:
selam kızlar....denız masallah ya kırkın cıktı demek zaman cabuk gecıyoo........gokce v senn sıkayet yok hem bıde tek bebek ben napımm..........sıkayet yok ama gaz derdıde sıkıntı haklısınız...denız sekerlı su az olunca bı sıkıntı olusturmuyo eskıden hele cok verırlermıs benım eskı dr verıyodu gaza ıyı gelır dıye bı sey olmaz tabı seker az olucak sıksık olmucak......sab daha ıyı nurseden ben hepsını tecrube ettım valla ......sabı duzenlı verın o zaman daha etkılı..bolbol masaj karnına..bebek cayları alın..........kızlar opt sızı

denizcim mama verdigim gn bebegim hiç uyumuyo bi biberon bile versem o yüzden şekerli su odaçok az veriyorum 30 cc kadar içinede bi çaykaşıgı koyuyorum süt yetmedig i zaman veriyom nurse az iyi geldi bende sap simplex mi alsam acaba
muallmcim haklısın canım bi bebege mırın kırın ediyoz aslında kolay bakımı ama gaz sorunu olunca uykusuzluk zor oluyo

Denizcim çok sağol canım temennin için. İnşallah bu tedavide artık sorunsuz bir şekilde sonuç alırım. Batu da çok şeker olmuş maşallah. Kartpostallık bebekler gibi. Sorun olmaması da güzel. Hep böyle devam etsin inşallah canım.
Muallimcim sen nasılsın. Kızlar neler yapıyorlar. Ayaklandılar artık herhalde iyice. Ortalıkta dönüp duruyorlardır. Eh senin de diyet yapmana gerek kalmayabilir böylelikle.
Gökçe sabır canım. Uykusuzluk zor gerçekten.

gunaydinlar.
eylul insallah bu tedavin hamileligin sorunsuz devam eder saglikla kucagin alirsin.
nill nerelerdesin.tostosun yuzu alerji kasiyor surekli demistin.bizdede oldu doktorumuz bebek egzamasi dedi..jel ve damla verdi rahatladi.bu gece rahat uyudu.kasinin ustundeki sislige bakildi usg de yag bezesi buyurse alincak..icim rahatladi..doktorumuz ek gida az aliyor dedi.gunde 1 su bardagi pure diyor.onumuzdeki ay kahvalti v.s vercem onlari nasil yicek dedi..zorluyorum ama 1 su bard imkansiz.kendi bunyesine biraktim ne yerse zorlamak istemiyorum..

slm kızlar
eylülcüm valla sabır etmesem ya kendimi ya kocişi bogmuştum şimdiye allah sabır veriyo galiba :) sen ne zaman adet oluyon canım ..inş bu kez gelir yegenimiz inş
yaf bensu nerde hala gelmedi merak ettim onuda

bebekistiyoruz canım sen dr ların dedigine bakma ogluşunun bünyesi neyi kabul ediyosa ona göre yedir gelişimi normalse boşver sıkma canını

Günaydın,
Dün adet başladı ve bugün ilk iğnemi oldum. 375 gonal-f'le başladık. Ancak niyeyse canım sıkkın. İğne dozu geçen sefere göre artınca nedense bir hüzün kapladı içimi. Sağda 3 antral ve sağda 3-4, solda 3-4 immatür folikül varmış. Sayıyı da beğenemedim.

unaydın herkese toprak nasılsın kızın nasıl yurume sıralama varmı neler konusuyoo benımkıler aynı emeklemekle mesguller cok fazla bısey solemıyolar cınce bıseyler gevelıyolar he he cınlıylemı karıstı dıyoom bazen........bebıs ıstıyoz canım bebegın ne kadar yerse ver yemedıgını bı saat sonra yıne ver...benımkıler bı kaseyı uçu ancak yıyoo .......az yesın saglıklı ols uç saatte bır yıyolar..........ay canım eylul asla moralını bozma bısmıllah dıyelım ınşş rabbım kolaylık vers sevındırsın ..yumurta az ols saglıklı ols nolcakkkı yetrkı melegımız gelsın canım ama emınım artacak moralın ıyı ols ınşşbuluesu nasılsın canım nıl gokce denız ..........opt sızı

Eylülcüm tedavin hayırlı olsun.Ona buna sıkma canını.Rahat ol.Ben tedavim boyunca herkese benim canımı sıkıcı şeyler söylemeyin benim strese girmemem gerek diye söyleyip durdum.Hatta önemli bir gelişme beklemediğim duruşmalara da mazeret yolladım.Zira stres kanın rahme gitmesini engelliyor ve doğal olarak rahimde tam randıman sağlanmıyor.Ve hatta bence sen bir sinemaya git eyvah eyvah çok komikmiş.Hem gülersin hem rahatlarsın.Eve de komedi cd leri al.Transfer sonrası bol bol izlersin.
İremcim çok geçmiş olsun paşaya.İnşallah egzama bir an önce geçer.SAna liste gönderecektim unutmadım ama evde 1 aydır inşaat vardı , o yüzden kitapçık nerede bulamadım.Bulunca sana listeyi göndereceğim.Oğluşa verdiğin gıdaları blendırdan geçirme.Ya cam rendeden geçir ya da çatalla ez.Çiğneme güdüsü gelişsin.Yavaş yavaş çorbadan da tattırmaya başla.
Gökçe c.tesi Ece de gazdan uykusundan ağlayarak uyandı , aklıma sen geldin.Zor valla.Dr. gidelim diye hazırlandık , yolun yarısında uyudu küçük hanım biz de eve döndük artık.

Gülsüm abla biz iyiyiz siz nasılsınız?Bizim ki halen emeklemiyor ama poposunu oynatarak istediği yere gidiyor çok komik.Poposunun üstünde zıplıyor yaniAyakta duruyor taytay yapıyoruz ama halen korkuyor.Sıralamıyoruz da maalesef ki.Ben Ece yi 14 aylıkken yürür diyorum yani o kadar tembeliz.Ama çenemizin maşallahı var.15 gündür artık bilinçli olarak anne , baba, anneanne , dede diyoruz.Merve abla(yan komşunun kızı bayılıyor ona) diyor .Bu ,mama, meme , gel , ver , tiyze diyor.Babasının ismini söylüyor.Anlayacağın abla dil gelişimi iyi ama beden eğitimi 0 Her çocuk farklı .Biz de kızımı böyle seviyoruz.Bir de 1 haftadır göz atıyor ardından da sırıtıyor çok tatlı oldu.Espiri yapıyor kendince.Eşim çok espirilidir , inşallah bu özelliği ona çeker dedim cidden de ona çekti.Ben konuşan kitaplardan aldım , onları okuyor .Ş,mdiden ona kitap okumayı sevdirmeye çalışıyorum.Sayfaları çeviriyor , parmağı ile kelimeleri gösteriyor , bir şeyler diyor.Kendince kitap okuyor.Bizden haberler böyle.Siz neler yapıyorsunuz kızlarla?Seni ve çinli kızlarını çok öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…