Tp Bebek ve Akupunktur

eylul gerekli olan yumurta sayisi degil kalitesi.simdiden bunlarla uzme canini.stres yumurta gelisimini v.s etkiliyor uzak dur..
muallim abla korkum yarim cay bard corba icen 1 elma yiyen bebek sonra kahvalti yogurt tam bir menuyu nasil yer?yer mi aceba?kilo alimi iyi o zaman cok zorlamam gereksiz dimi?her sorumda sizleri buluyorum kusuruma bakmayin.ilk bebek buyutuyorum.yanimda kimse yok destek olacak.annemi ariyorum eskiden boyle boyleydi diyor.onda net fikir alamayinca sizlere yaziyorum.cevapsiz birakmiyorsunuz cok sagolun iyiki varsiniz.
toprak calisan annesin vaktin az.firsati bulunca yazarsin onemi acelesi yok..corbayi tel suzgecten geciriyorum.blendir kullanmiycam.insallah onumuzdeki aylar zorlanmaz.prensesin de gaz sorunu olmus.arabaya binince gazlari geciyor.biz arabada cok sabahladik.nasil emekliyor mu?konusuyor mu?en tatli gunleri.

toprak ben oglustan firsat bulup yazasiya sen cevaplamissin bile..evet her cocugun gelisimi farkli..yerim onu ben.
muallim abla senin cinlileride yerim yerim..ayy ne tatlilar.buyuyorlar..

Biliyorum biliyorum. Sayı artabilir. Zaten sayıdan çok kalite önemli. Ya ne yapayım sanırım bugün böyle bir ruh hali var. Umarım yarına geçer.
Rahat, mutlu ve unutlu olmalıyım. Niye böyle oldum anlamadım. Bir acayip karamsarlık. Bekliyorum geçmesini.

canım geçmiş olsun demek aklına geldim ya çok zor oluyo bebiş bagırınca bişey yapamamak dünden beri fazla sıkıntısı yok gibi artık 3 aya girdik ondan mı bilemedim bide artık sadece kendi sütümü veriyorum .. bizde bigün sizin gibi atladık arabaya dr yolunu düştük ama dr un önüne yatıdıgımızda elini bi kıpırtdatmadı
eylül lütfen cnım üzme hemen kendini sonucu bile almadın daha rabbim nasip et miştir inşallahh bi yumurta olsn ama o da bebiş olsun inşallah

toprakcım ınş yuruyecekler haklısın hepsı baska ...bı ozellıklerı daha ılerde saglık ols ınşş tabı senınkı normal benımkılerı daha dıkkatlı takıp etmemm sebebı bılıyosun cok erken dogdular ınş saglıkla ılerlerız benımkılerde oyuncak kavgası var kıyamet kopuyoo ....gokce bız burdayız canım tabı soracaksın bıldıgımızı paylasıcaz ınş ...ek gıdaları sıraya koy .mesela ben sabah kalkınca kahvaltıları uç saat sonra yoğurt meyve karısımı uç saat sonra muhallebı aksam corba yatarken ya muhallebı ya kasık maması gece aptamıl. sut ...yanı duzene koyarsan rahat edrsın .......demek ugrastırdı sızı bı kız ....dr gormeden ıyı oluyolar dertlerı analarına cektırmek...cok opt sızı aglıyolar

ya bu kadar malzemeyi nasıl hazırlayıp sabırla veriyosun abla gerçekten zor işin senin üçüne yemek dayanmazki bende ilk ek gıda neler yedirilir onları sizden ögreneyim varsa tarifleriiniz yazayım bi yere :)

Bebek istiyoruz günaydın.
Canım sağol inşallah daha iyi olacağım. Bir iyi bir kötüyüm açıkçası. İyi olmaya çok uğraşıyorum. Ama nedense içimde birşey var kemiriyor olumsuz olarak. Hiç bebeğim olmayacak düşüncesi. Bu da beni rahatsız ediyor tabi. İnşallah en kısa sürede geçer.

eylul canim denemelerinde ki olumsuzluklar sonucu bu psikolojidesin. insanin korkusu her denemede daha da artiryor..hic olmucakmis gibi geliyor.oysa ki vakti zamani geldiyse 1 dusuk hucreli embriodan da oluyor.elinde degil ama sen guclusun.tedaviye basladin.herseyi olacagina birak.insallah bu sefer emeklerinin,sabirinin karsiligini alcaksin.

maşallah kızına rahat mutlu bir çocuk olacak gibi. sağlıkla büyüsün

eylül öyle düşünme. ben tamamen vazgeçtiğimde eşimle de ayrılırken geldi batu. eşimle de ayrıldığımız için tam da son deneme ayımda neden ve nasıl geldiğini düşünüyorum hala. demek ki benim için hayırlısı buymuş. 43 yaşında evlat sahibi olup büyütecekmişim. ne oluyorsa bizim için hayırlısının o olduğunu sonradan anlıyoruz. demek senin de zamanın varmış. inşallah bu sefer zamanı gelmiştir.

mallimcim ben 4,5 aylıkken çalışmaya başlayacağım için bu işleri nasıl düzenleyeceğimi düşünüyorum. benimki tek çocuk. maşallah 3 taneyi hatta 2 taneyi düşünemiyorum. allah dağına göre kar veriyor herhalde

selam herkese..........herkes nasıl....oooo zummın gelmıs hosgeldın ya nerelerdesın facede fotolarına baktım kızın masallah canım cok tatlı.........sanada ıyı seneler ınş bu yıl cok hayırlı ve bereketlı olur..........benım kuzular bugun bı yas asısı oldular herbırı bı kosede oynuyoo az sonra aglamaya baslarlar bugun yıne kustu ıkısı akşamda kusmuşlardı bıktım kusmalarından yorganı attım makıneye camasır bıtmıyoo ....denız haklısın ama bence olursa bı tene daha olsun kardesı ols batu nun.....eylul ınş hersey ıyı olucak rabbım dualarını makbul eylesın bensu nerde ınş ıyıdır hepınızı opt

Selam arkadaşlar,
Bebekistiyoruz canım haklısın, olacaksa düşük kalite embriyyodan da oluyor, olmayacaksa da ne yaparsan yap olmuyor. Ama işte olmaması, olumsuzluklar öyle bunalttı ki beni, olumlu düşünce bitti sanırım.
Denizcim sen anne olabilmek için öyle uğraştun ki sonunda bu güzelliği hakettin. Bence işte tam da bu nedenle Batu son ayda hatta son şansında diyelim, geldi. Ona çok da iyi anne olacaksın. Eşinle ayrıldığınızı diğer topikte görmüştüm canım. Biliyorsun seni oradan takip ediyorum. Ama oradakilerle tanışıklığım olmadığı için lafa giremiyorum. Yanlış anladığımı düşündüm önce ama sanırım değil. Üzüldüm ama sanırım uzun süredir düşündüğünüz bir durumdu. Dolayısıyla sen nasıl daha mutlu olacaksan öylesinin yaşamında olmasını diliyorum. Geri dönüşünüz var mı bilmiyorum ama sen lütfen mutlu ol.

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Eylül tedavi nasıl gidiyor?Opu ne zaman?kaç tane Yumurta oluşmuş?Bizi bilgilendir gelişmelerden.
Denizcim Batu nasıl?Benim yiğenim.Malum Batu ile hemşeriyiz.Yerim onu ben.Biz ECe nin mutlu olması için çok uğraşıyoruz Deniz ablası.Ece çok mutlu bir bebek.Tek üzüldüğüm nokta ben çalışıyorum Ece ile birbirimizi çok özlüyoruz.Ben akşam eve gittim mi çok mutlu oluyor.Çok heyecanlanıyor.O zaman hem çok mutlu oluyorum hem de çok üzülüyorum.Ama sanırım zamanla buna da alışacağız.
Gülsüm abla senin kızlar niye kusuyorlar?Ben kurutma makinesi aldım çok rahat oldu.Size de tavsiye ederim.Yoksa çamaşır yıka kurut bitmiyor.

slm ben 4 olumsuz denemeden sonra yeni bir çare arayışı içindeyim acaba akapunktura gitsemmi diye düşünüyorum pko olduğumdan dolayı kilom çok olmasada karın ve bel çevremde yağlanma var.normal bir akapunkturcuya gitsek olmazmı kilo vermek için yapılan işlem işe yaramazmı yoksa bu alanda uzman birinimi bulmak gerekir.

Selam arkadaşlar.
Moral sıfır. Nasıl oldu bilmiyorum ama her seferinde 10 civarı çıkan yumurta sayısı bu sefer 4. 4 folikülden ne olur bilemiyorum. Hastaneden çıkar çıkmaz ağlamaya başladım. Bir kaç saattir de ara ara gözlerimden yaş geliyor. 2 ayda bu folikül sayısı 12'den 4'e nasıl inebilir bilemiyorum. İlaç dozum bu sefer 375'le başlamıştı. Şimdi 450 ye çıkarıldı. Cumartesi kontrol var. Bilemiyorum. Olacaksa tekle de olur biliyorum ama sayı azaldıkça şans düşer bu da gerçek. Doktor sayı kaç olursa olsun zaten 2 transfer edilecek, o yüzden kalitesi daha önemli dedi. Tabi haklı ama insan sayıda bir anda ortaya çıkan bu inişle beraber morali nasıl toparlayacağını bilemiyor. İnşallah bu ilaç dozu kaliteye iyi gelir.

selam...canım eylul cok uzuldum ya ...ama nolur moral bozma...nolur canım ..az olsun ıyı ols ve tutunsun canım.....benım dokuz taneydı uç tane ıyı bulundu ınşş senın az olanların hepsıde ıyı cıkar ......bol dua canım hersey ıyı olucak ınş canım .....toprak pıuturluye alışmalarını ıstıyorum alışamıyo bunlar az pıutur gelsuı n kusuyolar .....ellerıne kraker verıyorum alısıyolar azcık bakalım kuçuk olunca böle cogu erken doganların sıkıntısı bu ...opt sızı

eylul haberler iyi degil ama sen benden daha iyi biliyorsun yinede hatirlatmak isterim ki stres yumurta gelisiminide etkiliyor.sende basindan beri bi olumsuzluk var.elinden geleni yap gerisi Allah a kalmis.ilac dozu yukselince istenen kalite ve sayiya ulasilir.bunda da bi hayir vardir.bende son tedavimde ohss olunca yikildim onceki tedavide 4 embriyo tutunmadi bu durumda 1 tane mi tutuncak diye gozyaslari icinde transfer oldu yatmadim bile olmadi derken nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…