- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.661
Eylülcüm tedavin hayırlı olsun.Ona buna sıkma canını.Rahat ol.Ben tedavim boyunca herkese benim canımı sıkıcı şeyler söylemeyin benim strese girmemem gerek diye söyleyip durdum.Hatta önemli bir gelişme beklemediğim duruşmalara da mazeret yolladım.Zira stres kanın rahme gitmesini engelliyor ve doğal olarak rahimde tam randıman sağlanmıyor.Ve hatta bence sen bir sinemaya git eyvah eyvah çok komikmiş.Hem gülersin hem rahatlarsın.Eve de komedi cd leri al.Transfer sonrası bol bol izlersin.
İremcim çok geçmiş olsun paşaya.İnşallah egzama bir an önce geçer.SAna liste gönderecektim unutmadım ama evde 1 aydır inşaat vardı , o yüzden kitapçık nerede bulamadım.Bulunca sana listeyi göndereceğim.Oğluşa verdiğin gıdaları blendırdan geçirme.Ya cam rendeden geçir ya da çatalla ez.Çiğneme güdüsü gelişsin.Yavaş yavaş çorbadan da tattırmaya başla.
Gökçe c.tesi Ece de gazdan uykusundan ağlayarak uyandı , aklıma sen geldin.Zor valla.Dr. gidelim diye hazırlandık , yolun yarısında uyudu küçük hanım biz de eve döndük artık.
toprakcım ınş yuruyecekler haklısın hepsı baska ...bı ozellıklerı daha ılerde saglık ols ınşş tabı senınkı normal benımkılerı daha dıkkatlı takıp etmemm sebebı bılıyosun cok erken dogdular ınş saglıkla ılerlerız benımkılerde oyuncak kavgası var kıyamet kopuyoo ....gokce bız burdayız canım tabı soracaksın bıldıgımızı paylasıcaz ınş ...ek gıdaları sıraya koy .mesela ben sabah kalkınca kahvaltıları uç saat sonra yoğurt meyve karısımı uç saat sonra muhallebı aksam corba yatarken ya muhallebı ya kasık maması gece aptamıl. sut ...yanı duzene koyarsan rahat edrsın .......demek ugrastırdı sızı bı kız ....dr gormeden ıyı oluyolar dertlerı analarına cektırmek...cok opt sızı aglıyolar
yeni yiliniz mutluluk saglik huzur ve kucak dolusu bebisler getirsin....Amin!!!! hepinizi öptüm
maşallah kızınaGülsüm abla biz iyiyiz siz nasılsınız?Bizim ki halen emeklemiyor ama poposunu oynatarak istediği yere gidiyor çok komik.Poposunun üstünde zıplıyor yaniAyakta duruyor taytay yapıyoruz ama halen korkuyor.Sıralamıyoruz da maalesef ki.Ben Ece yi 14 aylıkken yürür diyorum yani o kadar tembeliz.Ama çenemizin maşallahı var.15 gündür artık bilinçli olarak anne , baba, anneanne , dede diyoruz.Merve abla(yan komşunun kızı bayılıyor ona) diyor .Bu ,mama, meme , gel , ver , tiyze diyor.Babasının ismini söylüyor.Anlayacağın abla dil gelişimi iyi ama beden eğitimi 0 Her çocuk farklı .Biz de kızımı böyle seviyoruz.Bir de 1 haftadır göz atıyor ardından da sırıtıyor çok tatlı oldu.Espiri yapıyor kendince.Eşim çok espirilidir , inşallah bu özelliği ona çeker dedim cidden de ona çekti.Ben konuşan kitaplardan aldım , onları okuyor .Ş,mdiden ona kitap okumayı sevdirmeye çalışıyorum.Sayfaları çeviriyor , parmağı ile kelimeleri gösteriyor , bir şeyler diyor.Kendince kitap okuyor.Bizden haberler böyle.Siz neler yapıyorsunuz kızlarla?Seni ve çinli kızlarını çok öptüm...
Bebek istiyoruz günaydın.
Canım sağol inşallah daha iyi olacağım. Bir iyi bir kötüyüm açıkçası. İyi olmaya çok uğraşıyorum. Ama nedense içimde birşey var kemiriyor olumsuz olarak. Hiç bebeğim olmayacak düşüncesi. Bu da beni rahatsız ediyor tabi. İnşallah en kısa sürede geçer.
mallimcim ben 4,5 aylıkken çalışmaya başlayacağım için bu işleri nasıl düzenleyeceğimi düşünüyorum. benimki tek çocuk. maşallah 3 taneyi hatta 2 taneyi düşünemiyorum. allah dağına göre kar veriyor herhaldetoprakcım ınş yuruyecekler haklısın hepsı baska ...bı ozellıklerı daha ılerde saglık ols ınşş tabı senınkı normal benımkılerı daha dıkkatlı takıp etmemm sebebı bılıyosun cok erken dogdular ınş saglıkla ılerlerız benımkılerde oyuncak kavgası var kıyamet kopuyoo ....gokce bız burdayız canım tabı soracaksın bıldıgımızı paylasıcaz ınş ...ek gıdaları sıraya koy .mesela ben sabah kalkınca kahvaltıları uç saat sonra yoğurt meyve karısımı uç saat sonra muhallebı aksam corba yatarken ya muhallebı ya kasık maması gece aptamıl. sut ...yanı duzene koyarsan rahat edrsın .......demek ugrastırdı sızı bı kız ....dr gormeden ıyı oluyolar dertlerı analarına cektırmek...cok opt sızı aglıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?