Tp Bebek ve Akupunktur

selam kızlar yenı yılın bu ılk gunu selam hepınızeeeeee...........ınş bu yıl cok guzel olur .........sevınç mutluluk gelır .........dualar makbul olur.........nerdesınız yoksam yılbası gecesı hındıyıı fazlamı kacırdınız yaaa...........

Selam Kizlar!!! Nasilsiniz? 2011 oldu insallah bu seneye buyuk gvenle ve umitle basladik. Rabbim cocuk isteyen herkeze nasip etsi!!!

Bizde 5.01.2011 tarihine kadar tatil ve 5-6-01.2011 tarihlerinde is gunu tekrar 7-8.01.2011 tatil gunleri Bu hafta dinleririz insallah...

mualimcim interneti acar acmas kk giriyorum bu blogu ariyorum... buda bir umit benim icin kizlari okuyorum bazen cok uzulursem bazen seviniyorum aramizda cocuk sahibi olan arkadaslar da var ilk sirada sensin bunlari dusundukce tdaviyi birakma diyorum kendime...

Insallah umitle dolu basladim 2011 sonunda da sukur ederek ya hamile ya bebekleri elime alarak sevincle 2012 girsem diye dua ediyorum....

Bu sene cocuk isteyen herkeze nasip etse Allahim!!!!

canım kukaa...............ınş canım yurekten ıstıyorum ınş bu yıl cok guzel olur .......rabbım dıleyınce akan sular durur cöller vadıye döner.........ınş seneye bebeklerımızı konusuruz ........opt senı.......dınlen bol bol ...

Günaydın kızlar.Hepinize iyi seneler.

Kuka amin diyorum duana.Allah çifter çifter versin inşallah.

Ben çok yorgunum.Sanırım Ece nin üst dişler geliyor.Gece uyandı durdu.Sabahezanından sonra da uyandı.SAbah sabah kedi köpek aradık pencereden.Ağrısı sızısı olmasında ben uykusuzluğa hazırım ama canı acıyınca Ece nin dayanamıyorum.Görüşürüz kızlar.

mutlu yıllar kızlar memlekette degildim o yüzden netim yoktu şimdi kutlayım dedim umarım 2011 çok güzel gecer tüm isteklerimiz gerçekleşir ...

Selamlar
Kizlar nasilsiniz biz coook yogunuz.Turkiyeden dedemiz babannemiz geldi sukur iyikide geldiler kizlar benim icin cook iyi oldu.
Cok yalniz hissdetiyodum kendimi vallahi kaynanam mekek gibi insan ayrica sizlerede selami var.
Insallah vakit bulup girerim hepinizi oüyorum hayirli mutlu yillar.Allaha emanet olun.

bluesu canım yazını yeni okudum inan çok üzüldüm ama rabbim büyük yavruna kardeş gönderir inşallah canım .lütfen arada kendinden haber ver merakta bırakma bizleri..
toprakcım ne güzel senin kızın ilk ayları güzel geçmiş maşallah ikinciyice düşünebiliyosun ama benim biraz zorlu geçti o yüzden ikinciyi nasıl yapıcaz korkuyom

kızlar selam...biraz geç oldu ama..hepinizin yeni yılı kutlu olsyun..hepinize sağlık,sıhhat,huzur mutluluk versin..... benimde kanamam son hızla devam ediyor..değerimde zaten 20 ye düşmüş...4.cü kez bu olayı yaşadım...sonuç negatif çıksa bu kadar üzülmicektim ama...hayırlısı böyleymiş demek....

selam kızlar ...herkes nasıl nıl hadı gozun aydın bendende selam ...bol bol sevsınler torunlarımnı benımde kayınvalıde ve dede haftanın ıkı gunu bızde ....onbes sene sonra gelen torunları sevmeye ........gokce toprak kızlarınız buyuyo masallah denız nerdesın ...buluesu canım cok uzuldum ...nolursa olsun canım ınsan elde degıl uzuluyoo uzulmen cok norml o kadar sıkıntıdan sonra tabıkı zor ..ama kısmet ınşş gelır bebegın ben yınede umutluyum yasın daha cok gec degılkı.....ılaçların yan etkılerıde cabası gercekten vucut bazen cok etkılenıyoo bende ılaçlar tum yanetkılerını gosterıyodu ....ınş zayıflarım yavas yavas .....canım rahatla ve ebelkıde akupunktura gıt nasıl olur denedınmı hıc.......
eylul nasılsın ............ve bensu ..........ve tum aklıma su an gelmeyen guzel hatunlar opt sızı ..benımkıler ıyıyız sukur seda baya ısı ılerlettı toprak seda yukarlara tırmanma yolunda guzel sıralıyo ela ve dıla ıse ayaga kalıyoo tutun up ınşş yaza yururuz pazar gunu hava guzeldu arkadasa gıttık pusetle tasınmıyolar arabaya kadar bıle olsaa....ınş yururlerse reahatlarız ama arabada durmuyolar artık yaa .....opt sızı

toprak ustdısler bıraz daha zorluyoo ......benımkıler uçude cıkardı ela gecen hafta cıkardı cok zorlandı atesı oluyoo hemen ılaç verıyorum onlar hasta olmasın da ınşş...........hadı ıkıncılerı dusunuyosunuz artık öle oluyo ıste ya zaman gecmeden ınşş gelsınler

bluesu canim hayirlisi boyleymis,uzulmemek elde degil.ama oglunun kardesten cok anneye,babaya huzurlu,mutlu bi aileye ihtiyaci var.opuyorum.
nil gozun aydin.tostosun nasil?
gokce sizin geceleriniz nasil duzene girdimi?
toprak,muallim abla yerim o fistiklarinizi,incilerinizi..birirlerini isirmaya baslarlar artik:)darisi bizlere.
eylul,aret,kuka,bensunaz sizler nasilsiniz?
biz iyiyiz.5 gecedir 7 kez uyaniyor.bi gece uykumuz olsa gunduzler daha rahat gececek..10 gundur oglumun kasinin ustunde bi sislik vardi.oyuncagi vurdu diye dusunmustum gozlemledim gecmiyor.dokt bi bakayim dedi cumarts onu goturcez.insallah ciddi birsey degildir.herseyin basi saglik..sagliklari yerinde olsunda varsin uykusuz,yorgun olalim.

selam kızlar nasılsınız.....bebıs ıstıyoruz gercekten gece uykusu cok onemlı ama napalım ....yatmadan once ne yedırıyosun gaz yapan seylerı azalt usumesın rezene cayı ver ..ben pırınc unu muhallebısı verıyodum yatmadan yarımsaat once ama baktım cok uyanıyolar bu sefer muhallebıyı gunduz verıyorum yatmadan oıonce kasık maması verıyorum daha ıyıler bu bı haftadır ...dısler zaten cok etkılıyo ates ıshal yapıyo......ınşş daha ıyı oluruz yaza dogru....o sıslık muhım degıldır ınşş sanmam ...........cok opt hepınızı

slm kızlar
bebek istiyoruz benim kız geçn hafta iyiydi ama bikaç gündür gene gece uyku sorunu oluyo malesef bugecede 3te uyuduk daha dogrusu ben uyumuş kalmışım eşimde sinirden diger odaya geçmşiti sabah işe gitcek diye kızımda artık kaçta uyudu bilmem:) sizede çok geçmiş olsu umarım önemli bişey degildir şişlik ..
mualim kolay gelsin canım sanada allah yardım etsin üçünün diş çıkardıgını düşünemiyorum bile agır ateş başetmek zor olur
bluesucum çok üzüldüm ne diyelim rabbim kendiliginden göndersin bebegini inş canım

arkadaşlar bende akupunktur yaptırmayı düşünüyorum..fakat bu konuda fazla bilgim yok..sizler akapunktur mu yaptırdınız maşşallah çok kişi bebeklerine kavuşmuş..bilginiz varsa bilgilendirirmisiniz...bende rahim kalınlaşamaması sorunu var..

Aynı sorun bendede vardı canım.Akapunktura gittim ben kalınlaşma oldu desem yalan olur zatan 6.5-7mm civarındaydı akapunkturla da bir değişiklik olmadı ama 2. denememde tutunma oldu 6.8mm ile.Akapunkturun yardımı daha farklı olmuş olabilir bilemiyorum.Senin endometrium kaç mm.civarı.Sana bol şanslar diliyorum canım.Bebeğine kavuşman dileği ile.

muallim abla ogle sebze puresi ikindi meyve puresi diger zamanlar a.s veriyorum.sebze ve meyve yi cok yemiyor.meyve toplam 1 elma ya yakin sebze puresi yarim cay bardagi(en fazla)genelde a.s istiyor bende son aylar diye veriyorum.cok ac olsa ek gidalari yer diye dusunuyorum.geceleri a.s aldigi icin gaz ve acikma uykusunu boluyor.muhallebiyi 7.ayda baslariz cogunluk a.s dedi doktorumuz.muhallebi tok tutar uyur dedi bakalim farketcek mi?kasik mamasi nedir?olmazsa onu denerim.insallah 3 ayi da bi atlatsak sonra disariya cikaririz.yorulunca belki uykusu yemesi duzene girer.
gokce bizimde ayda 1 hafta duzenli uyuyor hih duzene girdi derken 3 hafta duzensiz.1 haftayi kar biliyorum.boyle boyle bi duzene girecek elbet.benim esimde sabah ise gidiyorum dusuncesiyle ayri odada yatiyor.annelerin hakki odenmez.
cigdem42 hosgeldin bende akupuntura gittim.yumurta kalitem iyidi.en onemliside stres yapmadim rahattim.insallah sen de faydasini gorursun.
herkese iyi aksamlar..derin derin uykular

cıgdem hosgeldın...........kunun cok faydası var bende gıttım yum kalıtsını artırırıyoo sanırım toprak sana daha yardımcı olur onunda senınkıne benzer bı sıkıntısı olmustu...........ınşş sıfa bıulursun ben gıt derım enazındsan streslı olmanı engeller........rahatlatır bol dua canım
bebıs ıstıyruz canım yesın azda olsa ıyıdır az az alsın daha mınık senınkı bol bol sut alsın onemlı olan bu kasık maması hero babyı veya aptamıl....ırmıklı ballı ....sevıyolar daha cok bak cesıtlere..........ama dort ayı gecsın.......evet yaz gelsın gezdırırsın yorulunca daha guzel uyuyolar ..........ee anne olmak gercekten baska bırsey rabbım annelere guc versın herkesı cok opt ....

Selam arkadaşlar,
Herkes iyi anladığım kadarıyla. Aretçim azıcık kaldı senin de doğumuna. Hayırlısıyla inşallah.
Çiğdem hoşgeldin. Akupunkturla bebek sahibi olamadım ama daha önceki 4 denememde 3. gün embriyosu transfer edilmişken, son denemede akupunktur sonrası 5. gün embriyosu gelişti. Şimdi yeni denemeye hazırlanıyorum. Ben faydasını gördüm hem yumurta sayısı hem de kalitesi olarak. Rahimde kalınlaşma olur mu bilemiyorum ama rahimde kanlanmayı artırdığını okudum. İnşallah başlarsan faydası olur.
Arkadaşlar ben de yeni tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum. Bugün yarın olur diye düşünüyorum.

gunaydın kızlar...........canım eylul ınşşşşş bu kez ınş canım rabbım mutlu etsın.........ınş gelırde o nazlı bebegıın vurucam totosuna ona gore ...........aret az kaldı ınşş saglıkla al sende canım herkes nasıl ınşş sıkıntı yoktur buluesu canım toparladınmı........ıyı bak kendıne oğluna lazımsın ......

Evet canım Allah'ın izni ile az kalıdı Bir an önce mart gelsin istiyorum sabırsızlanıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…