Tp Bebek ve Akupunktur

arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz,dualarınız için çok teşekkür ederim.şuan bu dualara o kadar çok ihtiyacım varki. beni hiç tanımadığım insanların anlaması o kadar duygulandırdıkiistanbulda bir merkez seçersem ankarada başlayıp orda tedavi sırasında devam etme sansım varsa öyle yapcam önce bi merkeze karar verelimde hayırlısıyla.Allah sizlerinde gönlüne göre versin.hepinize tekrar teşekkür ederim.

selam ..herkes nasıl....ben bı sabah bı aksamm dolu dolu gıdıyor gunler saglık ols yurumelerını beklıyorum .....beysu canım burda hep aynı dılı konusuyoruz rengımız fıkrımız hayatımız farklı belkı ama aynı dert aynı yurek var bızde ...ınş sıkıntın gıder rahat ettıgın bı merkez bulursun ınşş .......eylul nasılsın nasıl gıdıyo bensu yok nerde acaba aret ıyı olmana sevındım artık gebelık ılerledı bebısın buyuyoo canım ...bebeıslerınız nasıl ıyı bakın onlara bebıs ıstıyoruz bu saydıkların cok ıyı ver sııksık yedıgı kadar canım aksamları da ılerde muhallebı yaparsın ....ıstanbıula kıs gelmıcek sanırım nıl tutuyoo karı orda ooh sevınıyorum az kaldı ınş yaza.........ınş bu yıl her ısteyen hamıle kalır da senlenır burası ınş..eylul bı arkadasım da akucu arıyo orayı söledım fıyat yıne 40 mı ne oldu son fıyat yazarsan sevınırım....

Merhaba kızlar.Şimdi bir haber okudum internette moralim bozuldu.2,5 aylık bebek beslenme yetersizliğinden ölmüş.Anne dileniyormuş baba da işkazası nedeniyle sakatmış, çalışamıyormuş.Anne komşular 1 tabak yemek getirecek de diğer 2 çocuğum yiyecek diye bakıyoruz diyor.Benim de sütüm yok diyor , nasıl olsun ki 1 bardak çayla süt mü olur diyor?2011 yılında ve sosyal devlette aslında olmaması yaşanmamsı gereken olay.Söylenecek bir şey yok yavrucak gitti.Daha fazla yorum yapamıyorum...
İremcim bu dr. söylediklerinin hepsi çok besleyici şeyler.Kendinize bir beslenme programı oluşturun.Besinlere yavaş yavaş başla.Az az arttır 1 haftanın sonunda öğün oluştursun.Oğluşuna büklüm büklüm et olsun.
Gülsüm abla Ece de çok hareketlendi.Yürümek ve ayakta durmak istiyor sürekli.Bebişlerin yorucu günleri yakında sanırsam.
Nilcim 2. yi istiyorum bakalım kısmet.Ama inşallah öncelikle burada ki kardeşlerimizin bebeklerine kavuşurlar.Öncelikli dualarımız onlarla...
Aret senin doğum Martta idi değil mi?Az kalmış.Benim de Mart başı idi ama 22 şubatta geldi kuzucum.
Gökçe ve Deniz sizin gaz sorunu nasıl?İnşallah azalmıştır.Deniz sen memorialda doğum yapmıştın.Nasıl memnun kaldın mı?Doğuma hangi çocuk dr. girdi?
Herkese iyi geceler...

Gunaydin arkadaslar
nerelerdesiniz nasilsiniz Muallimcim rabbim kolaylik versin sana canim ya inan dun aksam seni dusundum ve Allahim kolaylik ver dedim inan kizlar dun benim kuzu aksam 19 uhr basladi 23 uhr kadar miz miz bir turlu mutlu edemedim pasami dunde dr goturdum dr oyle gorunce kordizon verdi.
Bebek_istiyoruz canim bakalimdr iki turlu ilac verdi baya bir duzelme olacak gibi iyicene huyzuslasti ellerine eldiven takiyorum kiyamet kopuyor.
Ellerine bakip sonra dudak bukup agliyorya inan coook uzuluyorum.ne sarkilar besteledim kizlarya bi bilseniz ne turkuler soyluyoruz beraber aslinda cook mutlu bir bebek ama yuzundeki yarasi oglumu iyicene huysuz ettiinsallah duzelecek sabir.
Toprakcim bu gibi haberleri duydugum zaman gece uykularim kaciyor gecende adamin biri biberonla kizini oldurmus resmen soooook gecirdim bu nasil bir zihniyetonlar icin demekki bu kadar kolay canim kuzum o bebege coook uzuldum neyse kizlar.Yuce allahim evlat hasretiyle yanan herkesi evlat sahibi etsin insallah oyleleri ana baba olmayi hak edmiyorlar ama rabbim yanan gonulleri goyuyor insallah

muallim eşimle hamileliğin sonlarında ayrıldık artık. zaten sorunlarımız vardı biliyorsun. hamileliğimi öğrendiğim ay ayrılıyorduk. o da işlerinin düzeldiğini biraz daha denememizi söyledi. hmilelik hatırına belki bir mucize daha olmuştur iye bir şans daha verdim ama tüm hamilelik burnumdan geldi. sorumsuzluğu bencilliği hiç destek olmaması bir yana bir de nasılsın desem bağıran bir adam. hamilelik de haliyle lohusalık da çok zor geçti. yeni toplanıyorum. eş desteksiz çocuk büyütmk zormuş ama hayırlısı böyleymiş allah oğluma sağlık sıhhat uzun ömür versin. gerisi boş. zaten yaşım nedeniyle bir kardeşi olmazdı ama bu nedenle de artık 2 kere imkansız.

yazmamışsın bir daha. inşallah yumurtalar kalitelidir. tek olsun kaliteli olsun. iyi haberlerini bekliyoruz.

darısı başıma inşallah. gece en uzun kaç saat uyuyor? batu şu an arada 3 saat uyuyabiliyor umarım 4 e 5 e de çıkar.

aman ben eşimden çok çektim o denizli nin yüz karası yukarıda yazdım umarım batu ayrılığımız nedeniyle mutsuz olmaz inşallah o da mutlu bir bebek olur.

inşallah bir an önce düzelir. allah çaresiz dert vermesin. geçmiş olsun

muallim abla sagol.az yiyor cogunluk a.s istiyor doktor ek gidaya agirlik ver diyor ama ne mumkun huysuzlaniyor.hep boyle az yiyen bi bebekmi olcak diyorum.insallah boyle devam etmez.israr edince de dilinin altinda bekletiyor.sonra bi hapsuruyor hepsi yuzumde:))kasik mamasina 2 hafta sonra geceriz.tabi yerse..
toprak ben boyle haberleri okumuyorum.duyarsizlik degil ama yuregim sizliyor.insallah oglus ek gidaya alisir.buklum bukluk olmasindan gectim.yeme aliskanligini kazansa yetecek.zayif olsun saglikli duzenli olsun yeter.
nil gecmis olsun.kortizon bebegine zararli degil mi?ben bi ara kullanmistim dunyadan bi haber yasiyordum.sonra gozlerim bozuldu.huysuzluklari donem donem oluyor.belki dis huysuzluguda olabilir.insallah biran once atlatir.

hayırlı günler kızlar
bizde iyiyiz çok şükür toprakcım denizcim bebekistiyoruz kızımın gaz sorunu geçti gibi hafif ovalayınca çıkartıyor hem alttan hem üstten ..sıkınıtımızsadece gündüz çok uyudugunda gece uykusu gelmiyo ve saat 3 gibi uyanıyordu bi daha uyumuyordu ama bikaç gündür akşam uyutmamaya başladım 6 da sonra gece 11 e kadar uyutmuyorum oda gece emmek için uyanıyor
denizcim benim kızın gazı tam gecmedi ama artık eskisi gibi degil ovalayınca çıkartıyor alt ve üstten ilaçta eskisi gibi düzenli vermiyorum galiba 3 ay olunca sıkıntıları azalıyo hareket ettikçe.. gece uykusu canım 11 de uyudu ise gece 3 te kalkıyo emmek için sonra uyuyo sabah 5 te tekrar kalkıyo emiyo sonra saat 8 de sabah tekrar uyanıyo banze 10 kadar uyuyo bazen uyumadan öglen 11 e kadar duruyo yani ortalama 3 saat uyku sonra emme sonra gene aynı devam ediyo inş senin bebişte gaz sıkıntısını atlatır canım sıkma canını bebege tek bakıyormuşsun üzüldüm ama demekki batu için hayırlı olan böyleymiş canım senin sevgin yetecek ona inanıyorum ben güçlü birisin sen..
muallim abla senin kızlar yürüsün o günleride görülerim inş sonra benim kız yürüsün artık kucakta taşımaktan yoruluyo insan yaa ..
nilcim geçmiş olsun canım bebişin yüzüne ne oldu ben kaçırdım galiba

Normal doğum muydu senin?Benim sezaryen olacak Allah nasip ederse 15 Mart'ta.Toprak sen hangi hastane de doğum yaptın?
Biz Alman düşünüyoruz ama net değil daha

selam arkadaşlar.
Bir haftadır doktora gide gele foliküller 7 oldu. Nasıl oldu derseniz immatür olanlar büyüdü. ve biz ayrı dili konuşuyormuşuz. Ben sayı nasıl bu kadar azalır derken foliküller sanıyordum konuştuğumuz ama doktor yumurta olasılığından bahsediyormuş. Bunu Cumartesi anladık. Ekranda 6 folikül görüyoruz. Eşim kaç tane toplarız diye sorunca en fazla beş olur cevabıyla farklı birşeyler var diye şüphelendim. Eee 6 tane var zaten. Nasıl oluyor sohbetiyle anlaşıldı. Biraz daha rahatladım. Tabii inşallah kalitelidir ve kaliteli embriyolar olur da bir de tutunur ve tabi bir de sağlıkla sonuna gelir. Çok şey mi istiyorum. Cuma günü opu var.
Herkes iyi okuduğum kadarıyla. Aretin doğum yaklaştı artık. Sağlıkla inşallah.
Denizcim hayırlısı böyleymiş, sen nasıl daha mutlu olacaksan onları yaşa inşallah.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
Muallimcim keyifler nasıl?

Normal doğum muydu senin?Benim sezaryen olacak Allah nasip ederse 15 Mart'ta.Toprak sen hangi hastane de doğum yaptın?
Biz Alman düşünüyoruz ama net değil daha

Yok canım benimde sezaryandı.Beni sata göre 4 marttı.Ama sezaryan olunca 10 gün önce alıyorlar.Yani senin de 4-5 martta gelir kızın.Ben memorialda yaptım çağlayanda tavsiye ederim.deniz de orada yaptı , o ne düşünüyor bilmiyorum, onunda fikrini al istersen...

eylülcüm senin adına sevindim canım inş o yumoşlar saglıklı olur ve sana tutunur en az bitaneeesiiiii inşşş
kızım hala uyumadı gazı var offf

Dualarım seninle canım inşallah son olur. Bebeğine kavuşursun İnşallahhhhhhhhhh.Moralini yüksek tut canım ananas yemeyi unutma transferden sonra.

Dualarım seninle canım inşallah son olur. Bebeğine kavuşursun İnşallahhhhhhhhhh.Moralini yüksek tut canım ananas yemeyi unutma transferden sonra.

Insallah aeretcim insallah dileklerine katiliyoruz canim masaallah seninde az kalmis Rabbim yardimcin olsun nasil geciyor.
Heyecan baslamistir artik cinsiyeti neydi kilo aldinmi bundan ötesine Allahim kolaylik versin insan iyicene agirlasiyor.
Son haftalarda melegin saglicakla gelsin insallah

Mualimcin nerelerdesin ugrasiyon demi Rabbim kolaylik versin sana sabrini bool eylesin canim
Ranacim bebekler miz miz olunca inan anne daha cook yoruluyorya demekki kizin gazli bir bebek
Allah kolaylik versin canim

selam kızlar.............yogun bı sekılde gıdıyorum ben ...kızlar ıyıce hareketlendı yukarlara tırmanmalar basladı gece deoremı hıssettım ve korktum azda olsa naparım dedım bu bebeklerle dısarı cıkmasıda ozr rabbım korusun bızlerı ınş........
denız canım cok sukurkı oğlun geldı bosver o adamı zaten hep sıkıntı verdı sana ınş daha ıyı olur hersey oğluna azcık ılgı gostersın yeter bellı zamanlarda..........oğlunla mutlu ol ınş ...
toprak senın bıcırıkta hareketlenıcek oooo ınşş canım ..
nıl sagol duaların ıçın bazen gercekten zorluyolar ama ınş buyusunler unuturuz bu gunlerıoğluna uzuluyorum ınş gecer ya neden gecmedı aslında turkıye daha ıyı bu alanda olmazsa ınan buraya getır bıde dıcem canım ya zordur tabı bol sıfa ....acaba yedıgı bı seyde etkı edıyomu yanı bılemıyorum ama ınş gecer ..gokce ıyı olmamna sevındım az yesın ama yesın kafana takma adıgı kadar benımkılerde az yıyoo saglık ols ınş........yurusunler gezerız beraber........

eylul cok guzel canım ınşş tutunur melegın ınş onemlı olan tutunması ınş hersey cok guzel gıder yolunda gıder ........bol dua canım toplama ne zaman ......
aret az kalmıs ooo gelıyo bı melek daha........ınş saglıkla gelsın gorelım onuda
herkes ıyı olsun ınş bebegı olmayanların bu yıl bebeklerı olsun olanların bebeklerı saglıkla buyusun ınş...........bebklere bol bol pekmez verın balkabagı puresı katın muhallebılere verın balık yagını demırı ıhmal etmeyın.......ınş hersey guzel olur

mrb kızlar
evett yogun bi gecenin ardından hala ayaktayım yıkılmadım :) sabah 5 te uyudk kızımla 8 de uyandık acaip gazı var alttan motor çalıştırdı kızım gece :) neyse biraz önce uyudu ama ben uyuyamadım duş aldımda rahatladım biraz :)
muallimcim valla yi deyim de iyi olayım bari 3 saatlik uyku ile duruyorum neyse saglık olsun bu günler gecer inş senin kızlar ortalıgı kaldırıyo havaya demek :) allah kolaylık versin
nilcim acaip nazlı benim kız hem kucaga alıştı hemde gazı olunca benim mahvetti bu gidişle hızlı kilo vericem ben :) sen nasılsın

Muallimcim gecmis olsun canim ya anlayamadim deoremide ne kizlarya ben turkceyimi unutuyorum ya vallahi yalnizliktan kafayimi yiyecem nemuallim oglum coook cekti teyzesi yeni yorganini carsafuni yikadum hep kan etmis kuzum benim yavrumun dedrdi cok sifa allahtan insallah dr aslinda turkiyenin havasi cook iyi dedi kuzumun cildi cook hassasmis kordizon verdi bakalim hepinizi opüyorum

Nil çok geçmiş olsun.İnşallah oğluş kısa zamanda iyi olur.
Eylülcüm yarın OPU varmış arkadaşım.Dualarımız seninle...
Gülsüm abla sorma benim cadı çok hareketlendi.Sürekli yürüyecekmiş.Sen nasıl yapıyoırsun 3 cadıyla bilmiyorum.Allah yardımcın olsun.
ve Rana biz de dün gece nöbetçiydik.bir türlü uyumadı uyutmadı.deprem olduğunda uyanıktım yani.epey salladı.
Herkese sevgiler...

Cinsiyeti kız canım Allah nasip ederse 15 Mart Epidral sezaryen olucam.Yaklaşık 13-14 kilo aldım mide yanmalarım çok var malesef, çarpıntım var ama olsun kızım iyi olsunda.Fazla dışarı çıkmıyorum zaten.7 haftam kaldı yaklaşık inşallah herşey yolunda gider ve kızım sağlıkla gelir canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…