- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.701
selam herkese..........herkes nasıl....oooo zummın gelmıs hosgeldın ya nerelerdesın facede fotolarına baktım kızın masallah canım cok tatlı.........sanada ıyı seneler ınş bu yıl cok hayırlı ve bereketlı olur..........benım kuzular bugun bı yas asısı oldular herbırı bı kosede oynuyoo az sonra aglamaya baslarlar bugun yıne kustu ıkısı akşamda kusmuşlardı bıktım kusmalarından yorganı attım makıneye camasır bıtmıyoo ....denız haklısın ama bence olursa bı tene daha olsun kardesı ols batu nun.....eylul ınş hersey ıyı olucak rabbım dualarını makbul eylesın bensu nerde ınş ıyıdır hepınızı opt
muallim eşimle hamileliğin sonlarında ayrıldık artık. zaten sorunlarımız vardı biliyorsun. hamileliğimi öğrendiğim ay ayrılıyorduk. o da işlerinin düzeldiğini biraz daha denememizi söyledi. hmilelik hatırına belki bir mucize daha olmuştur iye bir şans daha verdim ama tüm hamilelik burnumdan geldi. sorumsuzluğu bencilliği hiç destek olmaması bir yana bir de nasılsın desem bağıran bir adam. hamilelik de haliyle lohusalık da çok zor geçti. yeni toplanıyorum. eş desteksiz çocuk büyütmk zormuş ama hayırlısı böyleymiş allah oğluma sağlık sıhhat uzun ömür versin. gerisi boş. zaten yaşım nedeniyle bir kardeşi olmazdı ama bu nedenle de artık 2 kere imkansız.Selam arkadaşlar,
Bebekistiyoruz canım haklısın, olacaksa düşük kalite embriyyodan da oluyor, olmayacaksa da ne yaparsan yap olmuyor. Ama işte olmaması, olumsuzluklar öyle bunalttı ki beni, olumlu düşünce bitti sanırım.
Denizcim sen anne olabilmek için öyle uğraştun ki sonunda bu güzelliği hakettin. Bence işte tam da bu nedenle Batu son ayda hatta son şansında diyelim, geldi. Ona çok da iyi anne olacaksın. Eşinle ayrıldığınızı diğer topikte görmüştüm canım. Biliyorsun seni oradan takip ediyorum. Ama oradakilerle tanışıklığım olmadığı için lafa giremiyorum. Yanlış anladığımı düşündüm önce ama sanırım değil. Üzüldüm ama sanırım uzun süredir düşündüğünüz bir durumdu. Dolayısıyla sen nasıl daha mutlu olacaksan öylesinin yaşamında olmasını diliyorum. Geri dönüşünüz var mı bilmiyorum ama sen lütfen mutlu ol.
yazmamışsın bir daha. inşallah yumurtalar kalitelidir. tek olsun kaliteli olsun. iyi haberlerini bekliyoruz.Selam arkadaşlar.
Moral sıfır. Nasıl oldu bilmiyorum ama her seferinde 10 civarı çıkan yumurta sayısı bu sefer 4. 4 folikülden ne olur bilemiyorum. Hastaneden çıkar çıkmaz ağlamaya başladım. Bir kaç saattir de ara ara gözlerimden yaş geliyor. 2 ayda bu folikül sayısı 12'den 4'e nasıl inebilir bilemiyorum. İlaç dozum bu sefer 375'le başlamıştı. Şimdi 450 ye çıkarıldı. Cumartesi kontrol var. Bilemiyorum. Olacaksa tekle de olur biliyorum ama sayı azaldıkça şans düşer bu da gerçek. Doktor sayı kaç olursa olsun zaten 2 transfer edilecek, o yüzden kalitesi daha önemli dedi. Tabi haklı ama insan sayıda bir anda ortaya çıkan bu inişle beraber morali nasıl toparlayacağını bilemiyor. İnşallah bu ilaç dozu kaliteye iyi gelir.
darısı başıma inşallah. gece en uzun kaç saat uyuyor? batu şu an arada 3 saat uyuyabiliyorhayırlı cumalar olsun kızlar
sabah erken kalktık kızımla artık gündüz fazla uyutmamaya çalışıyorum uykusunu alıyo die ve dün meyvesini aldık gece güzel uyudu kızım:) inş bundan sonra da rahat uyur geceleri
aman ben eşimden çok çektim o denizli nin yüz karasıGünaydın arkadaşlar. Teşekkür ederim ilginize. Bugün daha iyiyim. En azından sayıyı kabulleniyorum yavaş yavaş. Hala nasıl olabilir kısmına takıldım o başka tabi. Yaş 40 ve 6. deneme geride de kayıplar olunca hissedilenler rahatlatıcı şeyler olmuyor. Ama dediğiniz gibi kaliteli olmaları daha önemli.
Dus senin verdiğin örnek de dikkate değer. Şu an bunun için dua etmekten başka yapacak birşey gelmiyor elden.
Gunaydin arkadaslar
nerelerdesiniz nasilsiniz Muallimcim rabbim kolaylik versin sana canim ya inan dun aksam seni dusundum ve Allahim kolaylik ver dedim inan kizlar dun benim kuzu aksam 19 uhr basladi 23 uhr kadar miz miz bir turlu mutlu edemedim pasami dunde dr goturdum dr oyle gorunce kordizon verdi.
Bebek_istiyoruz canim bakalimdr iki turlu ilac verdi baya bir duzelme olacak gibi iyicene huyzuslasti ellerine eldiven takiyorum kiyamet kopuyor.
Ellerine bakip sonra dudak bukup agliyorya inan coook uzuluyorum.ne sarkilar besteledim kizlarya bi bilseniz ne turkuler soyluyoruz beraber aslinda cook mutlu bir bebek ama yuzundeki yarasi oglumu iyicene huysuz etti insallah duzelecek sabir.
Toprakcim bu gibi haberleri duydugum zaman gece uykularim kaciyor gecende adamin biri biberonla kizini oldurmus resmen soooook gecirdim bu nasil bir zihniyetonlar icin demekki bu kadar kolay canim kuzum o bebege coook uzuldum neyse kizlar.Yuce allahim evlat hasretiyle yanan herkesi evlat sahibi etsin insallah oyleleri ana baba olmayi hak edmiyorlar ama rabbim yanan gonulleri goyuyor insallah
Normal doğum muydu senin?Benim sezaryen olacak Allah nasip ederse 15 Mart'ta.Toprak sen hangi hastane de doğum yaptın?Merhaba kızlar.Şimdi bir haber okudum internette moralim bozuldu.2,5 aylık bebek beslenme yetersizliğinden ölmüş.Anne dileniyormuş baba da işkazası nedeniyle sakatmış, çalışamıyormuş.Anne komşular 1 tabak yemek getirecek de diğer 2 çocuğum yiyecek diye bakıyoruz diyor.Benim de sütüm yok diyor , nasıl olsun ki 1 bardak çayla süt mü olur diyor?2011 yılında ve sosyal devlette aslında olmaması yaşanmamsı gereken olay.Söylenecek bir şey yok yavrucak gitti.Daha fazla yorum yapamıyorum...
İremcim bu dr. söylediklerinin hepsi çok besleyici şeyler.Kendinize bir beslenme programı oluşturun.Besinlere yavaş yavaş başla.Az az arttır 1 haftanın sonunda öğün oluştursun.Oğluşuna büklüm büklüm et olsun.
Gülsüm abla Ece de çok hareketlendi.Yürümek ve ayakta durmak istiyor sürekli.Bebişlerin yorucu günleri yakında sanırsam.
Nilcim 2. yi istiyorum bakalım kısmet.Ama inşallah öncelikle burada ki kardeşlerimizin bebeklerine kavuşurlar.Öncelikli dualarımız onlarla...
Aret senin doğum Martta idi değil mi?Az kalmış.Benim de Mart başı idi ama 22 şubatta geldi kuzucum.
Gökçe ve Deniz sizin gaz sorunu nasıl?İnşallah azalmıştır.Deniz sen memorialda doğum yapmıştın.Nasıl memnun kaldın mı?Doğuma hangi çocuk dr. girdi?
Herkese iyi geceler...
Normal doğum muydu senin?Benim sezaryen olacak Allah nasip ederse 15 Mart'ta.Toprak sen hangi hastane de doğum yaptın?
Biz Alman düşünüyoruz ama net değil daha
selam arkadaşlar.
Bir haftadır doktora gide gele foliküller 7 oldu. Nasıl oldu derseniz immatür olanlar büyüdü. ve biz ayrı dili konuşuyormuşuz. Ben sayı nasıl bu kadar azalır derken foliküller sanıyordum konuştuğumuz ama doktor yumurta olasılığından bahsediyormuş. Bunu Cumartesi anladık. Ekranda 6 folikül görüyoruz. Eşim kaç tane toplarız diye sorunca en fazla beş olur cevabıyla farklı birşeyler var diye şüphelendim. Eee 6 tane var zaten. Nasıl oluyor sohbetiyle anlaşıldı. Biraz daha rahatladım. Tabii inşallah kalitelidir ve kaliteli embriyolar olur da bir de tutunur ve tabi bir de sağlıkla sonuna gelir. Çok şey mi istiyorum. Cuma günü opu var.
Herkes iyi okuduğum kadarıyla. Aretin doğum yaklaştı artık. Sağlıkla inşallah.
Denizcim hayırlısı böyleymiş, sen nasıl daha mutlu olacaksan onları yaşa inşallah.
Dualarınızı eksik etmeyin arka
daşlar.
Muallimcim keyifler nasıl?
Dualarım seninle canım inşallah son olur. Bebeğine kavuşursun İnşallahhhhhhhhhh.Moralini yüksek tut canım ananas yemeyi unutma transferden sonra.
selam kızlar.............yogun bı sekılde gıdıyorum ben ...kızlar ıyıce hareketlendı yukarlara tırmanmalar basladı gece deoremı hıssettım ve korktum azda olsa naparım dedım bu bebeklerle dısarı cıkmasıda ozr rabbım korusun bızlerı ınş........
denız canım cok sukurkı oğlun geldı bosver o adamı zaten hep sıkıntı verdı sana ınş daha ıyı olur hersey oğluna azcık ılgı gostersın yeter bellı zamanlarda..........oğlunla mutlu ol ınş ...
toprak senın bıcırıkta hareketlenıcek oooo ınşş canım ..
nıl sagol duaların ıçın bazen gercekten zorluyolar ama ınş buyusunler unuturuz bu gunlerıoğluna uzuluyorum ınş gecer ya neden gecmedı aslında turkıye daha ıyı bu alanda olmazsa ınan buraya getır bıde dıcem canım ya zordur tabı bol sıfa ....acaba yedıgı bı seyde etkı edıyomu yanı bılemıyorum ama ınş gecer ..gokce ıyı olmamna sevındım az yesın ama yesın kafana takma adıgı kadar benımkılerde az yıyoo saglık ols ınş........yurusunler gezerız beraber........
Insallah aeretcim insallah dileklerine katiliyoruz canim masaallah seninde az kalmis Rabbim yardimcin olsun nasil geciyor.
Heyecan baslamistir artik cinsiyeti neydi kilo aldinmi bundan ötesine Allahim kolaylik versin insan iyicene agirlasiyor.ım
Son haftalarda melegin saglicakla gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?