- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.721
Geçmiş olsun canım.Muallimcim gecmis olsun canim ya anlayamadim deoremide ne kizlarya ben turkceyimi unutuyorum ya vallahi yalnizliktan kafayimi yiyecem nemuallim oglum coook cekti teyzesi yeni yorganini carsafuni yikadum hep kan etmis kuzum benim yavrumun dedrdi cok sifa allahtan insallah dr aslinda turkiyenin havasi cook iyi dedi kuzumun cildi cook hassasmis kordizon verdi bakalim hepinizi opüyorum
Yok canım benimde sezaryandı.Beni sata göre 4 marttı.Ama sezaryan olunca 10 gün önce alıyorlar.Yani senin de 4-5 martta gelir kızın.Ben memorialda yaptım çağlayanda tavsiye ederim.deniz de orada yaptı , o ne düşünüyor bilmiyorum, onunda fikrini al istersen...
hayırlı günler kızlar
bizde iyiyiz çok şükür toprakcım denizcim bebekistiyoruz kızımın gaz sorunu geçti gibi hafif ovalayınca çıkartıyor hem alttan hem üstten ..sıkınıtımızsadece gündüz çok uyudugunda gece uykusu gelmiyo ve saat 3 gibi uyanıyordu bi daha uyumuyordu ama bikaç gündür akşam uyutmamaya başladım 6 da sonra gece 11 e kadar uyutmuyorum oda gece emmek için uyanıyor
denizcim benim kızın gazı tam gecmedi ama artık eskisi gibi degil ovalayınca çıkartıyor alt ve üstten ilaçta eskisi gibi düzenli vermiyorum galiba 3 ay olunca sıkıntıları azalıyo hareket ettikçe.. gece uykusu canım 11 de uyudu ise gece 3 te kalkıyo emmek için sonra uyuyo sabah 5 te tekrar kalkıyo emiyo sonra saat 8 de sabah tekrar uyanıyo banze 10 kadar uyuyo bazen uyumadan öglen 11 e kadar duruyo yani ortalama 3 saat uyku sonra emme sonra gene aynı devam ediyo inş senin bebişte gaz sıkıntısını atlatır canım sıkma canını bebege tek bakıyormuşsun üzüldüm ama demekki batu için hayırlı olan böyleymiş canım senin sevgin yetecek ona inanıyorum ben güçlü birisin sen..
muallim abla senin kızlar yürüsün o günleride görülerim inş sonra benim kız yürüsün artık kucakta taşımaktan yoruluyo insan yaa ..
nilcim geçmiş olsun canım bebişin yüzüne ne oldu ben kaçırdım galiba
mrb kızlar
evett yogun bi gecenin ardından hala ayaktayım yıkılmadım :) sabah 5 te uyudk kızımla 8 de uyandık acaip gazı var alttan motor çalıştırdı kızım gece :) neyse biraz önce uyudu ama ben uyuyamadım duş aldımda rahatladım biraz :)
muallimcim valla yi deyim de iyi olayım bari 3 saatlik uyku ile duruyorumneyse saglık olsun bu günler gecer inş senin kızlar ortalıgı kaldırıyo havaya demek :) allah kolaylık versin
nilcim acaip nazlı benim kız hem kucaga alıştı hemde gazı olunca benim mahvetti bu gidişle hızlı kilo vericem ben :)sen nasılsın
çok olması değil kaliteli olması önemli. şu an memorial falan da ileri yaşta az dola az ama kaliteli yumurta elde etmeye bakıyor. az olsun daha kaliteli olsun sonuç alalım diyorlar. inşallah cuma hyırlı gelir heyırlı sonuç alırsın bu kez.selam arkadaşlar.
Bir haftadır doktora gide gele foliküller 7 oldu. Nasıl oldu derseniz immatür olanlar büyüdü. ve biz ayrı dili konuşuyormuşuz. Ben sayı nasıl bu kadar azalır derken foliküller sanıyordum konuştuğumuz ama doktor yumurta olasılığından bahsediyormuş. Bunu Cumartesi anladık. Ekranda 6 folikül görüyoruz. Eşim kaç tane toplarız diye sorunca en fazla beş olur cevabıyla farklı birşeyler var diye şüphelendim. Eee 6 tane var zaten. Nasıl oluyor sohbetiyle anlaşıldı. Biraz daha rahatladım. Tabii inşallah kalitelidir ve kaliteli embriyolar olur da bir de tutunur ve tabi bir de sağlıkla sonuna gelir. Çok şey mi istiyorum. Cuma günü opu var.
Herkes iyi okuduğum kadarıyla. Aretin doğum yaklaştı artık. Sağlıkla inşallah.
Denizcim hayırlısı böyleymiş, sen nasıl daha mutlu olacaksan onları yaşa inşallah.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
Muallimcim keyifler nasıl?
evet canım bir arkadaşın dediği gibi 2 çocuğa bakmaktansa tek çocuğa bakmak daha iyidir. şu an eski eşim batu bebek diye çok ilgili değil. maddi destek yok zaten en büyük problemlerden biri de buydu 4,5 sene boyunca. sadece ileride biraz daha ilgili bir baba olsun yeter. öyle şeyler yaptı ki ileride batu nun ihtiyacı olack bir babaya diye düşünmesem isterse hiç aramasın evden içeri de sokmayacağım ama olmuyor işte. hayırlısı.selam kızlar.............yogun bı sekılde gıdıyorum ben ...kızlar ıyıce hareketlendı yukarlara tırmanmalar basladı gece deoremı hıssettım ve korktum azda olsa naparım dedım bu bebeklerle dısarı cıkmasıda ozr rabbım korusun bızlerı ınş........
denız canım cok sukurkı oğlun geldı bosver o adamı zaten hep sıkıntı verdı sana ınş daha ıyı olur hersey oğluna azcık ılgı gostersın yeter bellı zamanlarda..........oğlunla mutlu ol ınş ...
toprak senın bıcırıkta hareketlenıcek oooo ınşş canım ..
nıl sagol duaların ıçın bazen gercekten zorluyolar ama ınş buyusunler unuturuz bu gunlerıoğluna uzuluyorum ınş gecer ya neden gecmedı aslında turkıye daha ıyı bu alanda olmazsa ınan buraya getır bıde dıcem canım ya zordur tabı bol sıfa ....acaba yedıgı bı seyde etkı edıyomu yanı bılemıyorum ama ınş gecer ..gokce ıyı olmamna sevındım az yesın ama yesın kafana takma adıgı kadar benımkılerde az yıyoo saglık ols ınş........yurusunler gezerız beraber........
Toprak'çığım sat a göre Mart sonuydu 15 Mart sazaryen olacağı tarih.2hafta sonra doktor kontrolüm var hastaneyide karalaştırıcaz artık.
Deniz sen memnun kaldın mı Memorial den??
Hayirli aksamlae arkadaslar
Toprakcim sana bir sorum olacakti canim yaklasik 1 aydir azda olsa kanamam yar inan artik kafayi yiyecem yafff gece kalktim kipkirmizi sabah normal akinti bu normamli ya sancisida cabasi dun aksamdan beri coook siddetli basim agriyor.
Ne zaman duzene girdin canim?
Bunun icin her hangi bir hap kullandinmi cevaplarsan sevinirim canim.
Muallim Allah yardimcin olsun artik yakinda yururler hepinizi öpuyorum hk
zaten 2 tane transfer edecekler. önemli olan kaliteleri. inşallah tutunurlar ve daha da önemlisi devam ederlerSelam arkadaşlar,
Cuma opudan sonra canım biraz sıkkındı giremedim. yumurta sayısı 5 çıktı. Ancak döllenen sayısı 2 malesef. Neyse ki güzel tarafı bugün haber verdiler 2si de devam ediyormuş. İnşallah devam da eder. 3. gün transferi olacak. Yani yarın sabah transfere gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok ihtiyacım var. Sevgiler.
Selam arkadaşlar,
Cuma opudan sonra canım biraz sıkkındı giremedim. yumurta sayısı 5 çıktı. Ancak döllenen sayısı 2 malesef. Neyse ki güzel tarafı bugün haber verdiler 2si de devam ediyormuş. İnşallah devam da eder. 3. gün transferi olacak. Yani yarın sabah transfere gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok ihtiyacım var. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?