Tp Bebek ve Akupunktur

Geçmiş olsun canım.

Toprak'çığım sat a göre Mart sonuydu 15 Mart sazaryen olacağı tarih.2hafta sonra doktor kontrolüm var hastaneyide karalaştırıcaz artık.

Deniz sen memnun kaldın mı Memorial den??

of ya nıl canım ben acele yazıyorum ya bu cadılardan p harfı yerıne o gelmıs deprem demek ıstedım...bu gece sallandık azcık kımse duymadımı ya ....rabbım korusun .........ızmıtte olmus ama ıstanbulda hıssettı ben hıssettım valla ...gokce gececek merak etme ıana altı ay dolsun bak daha rahat edıcen ...annelık bu ıste napalım uykusuzluk yorgunluk rabbım ısteyenlerede versın ınşş ama uykulu versın ....

benimki o kadar uzun uyumuyor ama şükür gazı çok azaldı eskiye göre yok gibi hill mamaya geçince. ben bir de mide kapasitesi genişlesin uykusu artsın istiyorum. gecede aralıklarla en fazla 4-5 saat uyumak çok yoruyor. 4,5 aylık işe başlayacağım o düşündürüyor. mama ile beslenen bebekler 4. ay ek besine geçiyorlarmış. belki ek besine geçince kolaylaşır. seninki dün 3 saat uyumuş ha deyince de düzelmiyor tabii gaz. benimki iri bebek şimdiden 6-8. aylarda nasıl kucakta taşıyacağım ben de düşünüyorum kara kara. bugün titreşimli ev tipi ana kucağı geldi. daha pilini takmadım ama batu şimdiden sevdi orada uyuyor. tavsiye ederim hayatı kolaylaştıracak gibi inşş

çok olması değil kaliteli olması önemli. şu an memorial falan da ileri yaşta az dola az ama kaliteli yumurta elde etmeye bakıyor. az olsun daha kaliteli olsun sonuç alalım diyorlar. inşallah cuma hyırlı gelir heyırlı sonuç alırsın bu kez.

evet canım bir arkadaşın dediği gibi 2 çocuğa bakmaktansa tek çocuğa bakmak daha iyidir. şu an eski eşim batu bebek diye çok ilgili değil. maddi destek yok zaten en büyük problemlerden biri de buydu 4,5 sene boyunca. sadece ileride biraz daha ilgili bir baba olsun yeter. öyle şeyler yaptı ki ileride batu nun ihtiyacı olack bir babaya diye düşünmesem isterse hiç aramasın evden içeri de sokmayacağım ama olmuyor işte. hayırlısı.
bakalım batu ne zaman yürüyecek. o günler hiç gelmeyecek gibi.

Toprak'çığım sat a göre Mart sonuydu 15 Mart sazaryen olacağı tarih.2hafta sonra doktor kontrolüm var hastaneyide karalaştırıcaz artık.

Deniz sen memnun kaldın mı Memorial den??

ben de memnun kaldım. benim dr dışarıdan geldi. hemşireler falan çok ilgililer ne zaman çağırsan emzirmeye bez değiştirmeye yardıma hemen odaya geliyorlar. epidural yaptırdım ben. tavsiye ederim. acı yok. çok gerilip korkmuyorsun da. baştan sona sadece bir gerginlik hissediyorsun. bir de bebek gittikten sonra 45 dakika dikilirken canın sıkılıyor o kadar. birkaç senedir almanda doğum yapan arkadaşım hiç olmadı şu an orayı bilemiyorum.

selam kızlar....nasılsınız?biraz okuyabildim sayfaları...tam girmiştim topiğe müşteriler üst üste geldi okuyamadım....aret...doğum yaklaşıyor artık desene..ne mutlu...şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum.....nil...senin oğlanın yüzünde ne çıktı?....bebek istiyoruz...sen ve bebişin iyisiniz dimi?......deniz..seninde oğluna maaşallah....yakışıklı bir velet olacak.....elmuallim...senin cadılar ayaklandı dimi..işin bundan sonra çok daha zor....toprakçım....kızın ve sende iyisin maaşallah.......eylülcüm.......seninde yarın opu varmış...ALLAH kolaylıklar versin...inşşş..bu sefer herşey gönlünce olur.....hepinizi öpüyorum....

Eylulcum yarin opu varmis.hayirlisi olsun.insallah insallahhhhh bu sefer son olur.dualarim seninle.
Bluesu seni gordugume sevindim..biz iyiyiz canim sen nasilsin?
Gokce,Deniz sizlerde bebislerinizde iyisiniz..gaz sorunu geciyor,disler,yemek yememe,emeklemeler,yurumeler duserse carparsa derken gunler gececek.bundan sonra bize dinlenmek yok.Sagliklari yerinde olsun yeter.
Aret az kaldi.bende Memorial da dogum yaptim cok cok memnun kaldim..dogumum acil oldu yanimda kimse yoktu,hicbirsey hazir degildi.hemsireler merkez cok ilgilendi, kimseyi aratmadi.annem den iyi baktilar bana,ogluma.tavsiye ederim.
Toprak,Muallim Abla kizlarin yeni resimlerini bekliyorum..yurume cabalarini gormek isterim.

Herkeze Merhaba!!! Kizlar nasilsiniz? Annelerin blogu olmus ne guzel! Takip edemiyorum. Mualimcim nasilsin canim guzllerimiz nasillar? Yaramazlar mi?

Toprak Nil v.b.kizlar bebeisler nasil? buyuyorlar mi? Yaramaz olmaya basladilar mi?

Bensuu Bluuesuu sizler nasilsiniz? tedaviler ne oldu? Ben evliligin 13-senesinde artik fazla cocugu dusunmemeye karar verdik.Elimden geleni yapacagiz Allah buyuktur insallah nasip eder umidini kaybetmeyecegiz insallah..

Bu arada Kizlar IPAR diyeni duydunuz mu cocuk isteyen arkadaslar? yaklasik 5-sene onncesine baslamistim sonra birakmistim... Simdi tedaviye boyle baslamayi dusunuyorum.

Son 3-senedir Once Allah tabii ilacin etkisi dr kontrolu altinda 75 bayanin hamile kaldigini duydum..

Sizlere yazacagim!!! Gorusmek uzere Allaha emanet olun!

Kızlar ben üşütmüşüm, çok kötü hapşu hapşu yapıyorum.Eylülü merak ettim ne yaptı?opu nasıl geçti diye?

selam herkese...toprakcım aman hasta olma kızınada gecırme sakın ınş gecer dıkkat et kendıne kuka canım hosgeldın nasılsın ınş canım ıyı ol o dedıgın ne bende anlamadım presed var bıde duyan varmı bu sıtede cok kısı onu kullanıp hamıle kalmıs okuyun ıstersenız ben de bı donem kullandım ama olmayınca olmuyoo belkı tedavıye gerek kalmaz dıye ....ınş ıyı olun opt soızı

Hayirli aksamlae arkadaslar
Toprakcim sana bir sorum olacakti canim yaklasik 1 aydir azda olsa kanamam yar inan artik kafayi yiyecem yafff gece kalktim kipkirmizi sabah normal akinti bu normamli ya sancisida cabasi dun aksamdan beri coook siddetli basim agriyor.
Ne zaman duzene girdin canim?
Bunun icin her hangi bir hap kullandinmi cevaplarsan sevinirim canim.
Muallim Allah yardimcin olsun artik yakinda yururler hepinizi öpuyorum hk

Nilcim benimde halen öyle kanamam.Az az da olsa 1 aya yakın sürüor.Emziren annelerde bu tür durumların olması normalmiş.Hormonlar daha yerine oturmadı.Ama sen yine de bir dr. gözük.

Selam arkadaşlar,
Cuma opudan sonra canım biraz sıkkındı giremedim. yumurta sayısı 5 çıktı. Ancak döllenen sayısı 2 malesef. Neyse ki güzel tarafı bugün haber verdiler 2si de devam ediyormuş. İnşallah devam da eder. 3. gün transferi olacak. Yani yarın sabah transfere gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok ihtiyacım var. Sevgiler.

gunaydın herkese.......bız erkencıyız yıne ....herkes ıyıdır umarım bebeısler nasıl ........
nıl bu normal bı durum topragın dedıgı gıbı ama yınede uzun surmus bence bıu gıt dr a ıyı olur ........için rahat edr........canım eylul ınş bunlar tutunur annesı rabbım yetrkı ol desın ınşşşşş ıçını ferah tut bol dua canım .........

zaten 2 tane transfer edecekler. önemli olan kaliteleri. inşallah tutunurlar ve daha da önemlisi devam ederler

Eylulcum canin hicmi hic SIKILMASIN tefekkur edip yaradana siginicaz canim ondan isteyecez guzel haberlerle gel insallah
Yaradanim bu sefer ol der insallah ister 10 yum olsun isterse 1 tane olsun yeterki sonucu guzel olsun dilimle degil yuregimle duamdasin inan her sey gonlunce olsun bol sanslar canimmmmmmmmmmmmmmmm

Kizlar canim bugun coook sitkin
Dayimin ölum haberini aldim Rabbim topragini bool eylesin iki gundur basim catliyoryaaaa sanirim migren iki gundur dayimada uzuldum gurbeet iste her seye hasretiz boyle sanirim psikolojim bozuluyor gene carsamba sabahi doktoruma gidecem adetim duzene girseydi rahatlayacam.
Bebek istiyoruz nerdesin canimmmmmmmmmm sen nasilsin gorusuruz kizlaarrr

selam....nıl cok uzuldum canım ..basın sagolsun....ıyı bak kendıne ama sutun gıtmesın..........herkes nasıl ben cok yogunum kızlar eylul canım nasıl gectı ..ınş tutunur bebegın sımmmsıkı sana ınş cok opt

Arkadaşlar selam,
Pazartesi transfer oldu. Ancak 1 adet transfer edildi. Doktor diğerini transfer etmiyoruz gelişimi bunun kadar iyi değil, bunun da gelişimini engelleyebilir dedi. Bilemiyorum artık. İnşallah olur,diyecek çok birşeyim kalmadı moral bir var bir yok. Önceki denemelerde son sefere kadar 4 adet 1. grade transfer yapılmıştı ama olmamıştı işte. Sonuncuyu biliyorsunuz. Belki bunda vardır bir hayır diyelim. Dua etmekten başka yapacak birşey yok.
Nilcim başın sağolsun uzaktan daha da bir zor haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…