- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.761
selam kızlar.....benım kuzular bı haftadır hasta ...ne yerseler kusuyolar hergun makıne actım yıkadım ne varsa bugun azcık ıyıler .....cok merak ettım sızlerı ozellıkle eylul senı ....umutlu ol ınş ya ınş canım gelsın bebegın ama bu kez az emrıyo cıktı dıye hep öle olucak dıye bısey yok aslında ama belkıde bu senın nazlı bebegındır ...rabbım yardımcın ols mutlu haberı ver ınşş ...
aret heyecan dorukta dımı ınş saglıkla gelsın bebegın herkes nasıl aslında bende ıyı degılım herkes hasta olduk evde ...ıyı bakın kendınıze
Toprak'çığım eşim girecek doğuma Allah kısmet ederse ama malesef eşim doğum fotoğrafçısına gerek yok diyorGülsüm abla sana ve kızlarına çok geçmiş olsun.Geçen haftalarda da biz çok hastaydık.Daha Ece düzelemedi.İnşallah tüm hastalar bir an önce iyi olurlar.
Eylülcüm unutma biz de tek embriyodan olduk.Nasipte varsa bebikin bu sefer gelecek.Umutsuzluğa yer yok.Test sonucunu da merakla ve umutla bekliyorum.
Aretçim kızına kavuşmana az kaldı inşallah.Doğum fotoğrafçısıyla anlaş.Doğuma eşinde girsin.Güzel ve özel bir tecrübe oluyor.
Selam arkadaşlar,
Muallimcim geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede iyi olurlar. Bu sene çok acayip bir salgın var. Nereden geldiği bile belli olmuyor.
Destekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Evet bir embriyo da yeter tabi. İnşallah Bebek istiyorz, Nil, Aret gibi benim de tek embriyom kollarıma alacağım bebeğim olur. Ama işte yaşanmışların getirdiği var ya. Geçmişteki 15 tane 3. gün embriyosu var ya herbiri dörder dörder konmuştu. Hepsi 1. kalite ve 8 hücreliydi. Olmadı hiç. Bir tanesi tutmuştu onu da 7 aylıkken kaybetmiştim. Bu yaşananlar sizler de biliyorsunuz ki çok umut bırakmıyor. Ben de testi bitsin bu bekleyiş şeklinde yaptırıyorum aslında. İnşallah embriyom beni yanıltır da sen tutmaz demiştin ama ben buradayım işte der. Ama malesef hiç sanmıyorumSadece dua, elden başka birşey gelmiyor. Gece size sonucumu yazarım.
Hepinize sevgiler.
slm kızlar ..
benden haberler iyi degil kızlar 4 gündür hastanede yatıyoduk gökce bronşolit oldu zatürenin orta hali serum taktılar antibiotik bide surup verdiler üstüne ishalde oldu bende bronşit oldum analı kızlı hastaneydeydikdügünümüz vardı ablam evlendi kına gecesinde evin camını penceresini gelenler çok açtı kızımın herkes kucakladı sevdi bende çok ilgilenemdim ogün başladı öksürmeye hem grip olanlarda vardı gelenlerde onlardan kaptı galiba sonra ilaç aldık kar etmeyince hastaneye gittik dr öksürük normal bikaç ilaç verdi eve yolladı kullandım ayrıca bitki ilaçlarıda kullandım kuzum daha fena oldu bizde yeni bi dr a götürdük iyiki götürmüşüm işte oda teşhisi koydu 4 gün n kaldık bugün geldik
umarım sizler iyisinizdir kib öptüm hepinizi
Selam arkadaşlar,
Sonuç beklediğimden farklı çıkmadı malesef.
Yazacak da pek birşey bulamadım dün.
Durumlar böyle yani. Sonrası için bilemiyorum şimdilik. Belki sonra, belki yaza.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?