Tp Bebek ve Akupunktur

Eylul canim cok uzuldum..sen elinden geleni yaptin.insallah kendiliginden gelir mucizen.
Gokcecim gecmis olsun..insallah biran once toparlanir kizin.

Selam Arkadaslar
Nasilsiniz oncelikle rabbim hepimize saglik sihhat versin insallah
Eylulcum inanki kardesim ne diyecegimi bilemiyorum.Rabbim sabrini bol eylesin ben inaniyoprumki bu kadar mucadelenin sonu guzel olacak Yuce yaradanim bir gun melegini gonderecek insallah
Bence biraz dinlen bende cook SIK denemestim doktorum biraz vucuduna zaman taniyalim demisti Allah yardimcin olsun canim
Ranacim sanada coook gecmis olsun Allah sifa versin prensesimize iyi bak annesi ne tatlidir simdi o guzel guzel ciciler al giydir annesi sanki magazalar kizlara agarlik vermis yafff:18asama ciciler bakiyorum kendimi cimcimilerin yerinde buluyorum kendimi alamiyorum cook tatlilar yaa rabbim hayirli uzun omurler versin kzularimiza Allahim butun isteyen kardeslerimize hayirli evlatlar versin AMINNNNNNNNNN
Muallimcim sizede cook gecmis olsun canim senin isin zor inan uc cadiyla ugrasmak kolay degil ama Allahim kolayligini veriyordur.
BEBEK IST canim ya bizim tostosumuz buyuyor iyicene dillenmeye basladi.sipa cook ilgi istiyor.
Ben bu cocuk babaci olur diyordum ama maalesef anaci olacak gibi bana cook nazlaniyor.
Senin pasan nasil?
Disleriniz ciktimi?bizimkide ne bulsa agzina atiyor yaabirde tuttumu birakmiyor oyle guclu kavriyorki elindekileri sen corbalara basladinmi canim.
Bu aksam ilk defa corba verdim agzina bayildi yogurtlu corba yapmistim baya bir yedirdim tabiki her tarafimiz batiyor coook guluyorumya bazen hallerine sipamin kiyameti kopardi vermedin diye pek sevdi corbayi acaba diyorum un corbasimi yapsam artik yavas yavas alissinlar annem yedir diyor tattir diyor ilerde yemek secmezmis bakalim.
Muallim ve topraktan cook seyler ogrenecez daha
Toprakcim sizin kuzularda yavas yavas yaslarina geliyorlar saglikli bir sekilde buyusunler insallah
Aretcim artik heyacan baslamistir canim yaa biraz bu son donemler zor oluyor bebegin hareketleri guclu oluyor anne agirlasiyor ama hepsine degiyor degilmi canim Allahim buirdan ötesini kolaylastirsin insallah yavrunu hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin amin
Kizlar Allaha emanet olun her gunumuz guzel olsun i.s.h

bebekistiyrz teşekkür ederim canım inş daha ii olur kızım:) sen nasılsın?
nilcim dedigin dogru her reyonda kız cicileri var erkek anaları zorlanıyo :) benim kıza almaya gittigimizde hiç zorlanmıyoruz:)

nilcim iyiyiz sukur ama bu gece sabahladik.hic uyumadi,kucaktan inmedi surekli miz miz bi derdi var ama bilemiyoruz.disimiz cikmadi ama sertlesti iyice belkide huysuzlugu ondan.atesi 37-38 arasi,yemiyor,uyumuyor..cok nazli buyuyor benim oglum..corba ara da kendi ictiklerimizden tattirdim sadece.10 gundur birsey yemiyor..kasigi gorunce agzini kilitliyor agliyor.baktim inatlasiyor 3 gun sadece a.s verdim sevdigi yiyecekleri kasikla verdim.yeni yeni agzini acmaya basladi ama az yiyor gunde 2 yemek kasigi pure,1 meyve,1 yemek kasigi yogurt,2 yemek kasigi muhallebi.cogunluk a.s istiyor.uzuluyorum da.aceba yemek yemeyi ogrenemiycek mi?yavas yavas kofte v.s baslamak gerek ama bu durumda cokk zor..ne emeklerle dunyaya getiriyor,buyutuyoruz insallah hayirli evlatlar olurlar.

Selam arkadaşlar,
Sonuç beklediğimden farklı çıkmadı malesef.
Yazacak da pek birşey bulamadım dün.
Durumlar böyle yani. Sonrası için bilemiyorum şimdilik. Belki sonra, belki yaza.
Sevgiler

Eylül,
inan çok üzüldüm seni takip ediyordum ve heyecanla sonucu bekliyordum.olumlu haberler hepimizi umut oluyorr.
diyecek söz bulamıyorum çok üzgünüm.acını paylaşıyoruz inan yalnız değilsin

selam herkese nasılsınız hala hastayız bu sefer zorladı hastalık bızı ...laptopumda bozuldu ..........aklımdasınız ..ne guzel bebısler buyuyo masallah .......zorlamayın baslar ek gıdaya zaman verın ......canım eylul nasılsın demek cok anlamsız bılıyorum ama nolur ıyı ol topla kendını ınş gelecek melegın vaktı daha gelmemıs ınan gelecek ama cok nazlı ya cok rabbım guc versın sana ve tum ısteyenlere .........opt

herkese merhaba,

uzun zaman sonra tekrar burada sizleri görmek beni çok duygulandırdı. ilk defa fırsat bulup kk ya girerken konunun aktif olacağına pek ihtimal vermemiştim. muallim, toprak, bluesu, gökçerana, nil, adını yazamadığım diğer arkadaşlar. gözyaşlarıma engel olamadım ben şimdi..o günler gözümün önünden geçti..özellikle muallimin motivasyonu.toprak ın benden 1,5 ay önce olan transferindeki tüm detayları aktarması, manevi destek..Rabbimize çoook çoook şükürler olsun. Allahım bebeklerimizi sağlıkla anneli babalı bütsün inşallah..bu yolda emek harcayan tüm arkadaşlarımızı da muratlarına erdirsin Allahım. benim kızım 11 aylık oldu maaşallah. Şimdi uyuyor. hepiniziöpüyorum sevgiler...

oooo burge hosgeldın canım ya masallah kızınaa buyuyoruz ınş canım rabbım tum ısteyenlere tatlı melekler versın ınş gır bazen ya merak ettırme opt senı

Kızlar merhaba.Eylülcüm hakkınızda hayırlııs olsun, senin de meleğinin elbet gelecek.Demek ki onun daha biraz daha vakti , siizn de geçmeniz gereken biraz daha sınavınız var.Sağlık olsun yeter ki.Umudunu kaybetmeden denemelere devam edin.Ben son denememde Son yumurtama son kuruşuma kadar mücadele etmeye karar vermiştim.Siz de vazgeçmeyin.Allah yardımcınız olsun.
Gökçe çok geçmiş olsun canım Biz de bayra0dan s6nra aynı sıkıntıları yaşamıştık.Dr. bize nebülezetör ile buhar verin demişti.Buhar etkili olmasaydı biz de hastanede kalacaktık ki allaha şükür biz de buhar işe yaradı.Bu hastalık üşütmeyle alakalı değil mikrobik bir şeymiş.O yzden üşüttüm diye düşünme.Tekrar geçmiş olsun.
Gülsüm abla size de tekrar geçmiş olsun.Bu sene ki grip çok fena.Ben 1 kez atlattım 1 hafta sonra daha da fena geri geldi.Haftasonu ben de ateşler içinde yandım.Allahtan Ece hafif atlattı.İnşallah onda tekrarlamaz.Ece diş çıkarıyor galiba gece defalarca uyandı.Ben de sersem gibiyim.
Burgecim hoşgeldin canım.Elimizden geldiğince kopmamaya çalışıyoruz, bu topiğin kapanmasına gönlümüz elvermiyor.Bebekler ve işler elverdikçe yazıyoruz fırsat buldukça.Sen nasılsın?Kıızn nasıl?Zaman çok hızlı geçiyor değil mi?Bşz de 12 gün sonra 1 yaşına basacağız inşallah.

canım bende üşüttüm die düşünmüştüm ama sonra ögrendimki mirobik bişeymiş kına gecesi gelenlerden grip olanlar vardı öksürenler çoktu kuzum öyle hasta oldu die düşündüm bizde buhar makinası aldık veriyoruz daha ii oldu gökce çok sagol canım ay maşallah sizde 1 yaşına girceksiniz hadi saglıkla girsin inşşş
bebekistiyoruz geçmiş olsun canım bebegin yemek yememesi çok zor allah yardım etsin sende şimdilik sıvı şeyler bol bol vermeye çalış elma havuç suyu gibi .

hayırlı cumalar olsun inşallahh rabbim dilegin olanların dileklerini kabul etsin hakkımızda herşeyin hayırlısını versin inşallah
bugün kızımla saglık ocagına gittik 4 .ay aşımızı olduk bi deantibiotikten dolayı ishaldi kızım zayıflamış 6.300 kg dan 6.180 e düşmüş ilaç verdik ishali dursun die onları verdim uyuyo şimdi
öptm hepinizi

selam hatunlar....hayırlı cumalar herkese saglık ve afıyet dolu gun ols ınş.........hava harıka bız bıraz daha ıyıyız ...mutfakta bebısler cevızlerle oynuyozz

Hayirli cumalar arkadaslar
Ranacim tekrar gecmis olsun canim Maasallah kuzuna uyusunda buyusun minnosum benim sipamda uyuyor.
Biraz oynadik artik emeklemeye calisiyoruz.Maasallah benim tostosuma baya bi kilo aldik istahimiz yerinde ek gidayada basladim buyuyoruz artik.
Bende bugun dökuluyorum.Ilk defa adet oldum sancim coook var ayakta duramiyorum doktorumun verdigi ilac ise yaradi insallah duzene girerim sali gunu kontrolum var.
Kizlar siz adet oldunuzmu rana ve bebek ist duzenlimisiniz dr bana duphaston isminde ilac verdi iki gun oldu birakali bakalim hayirlisi hormonlarim duzene girerde rahatlarim artik herkese hayirli gunler

Gokcecim sagol sizede gecmis olsun..kizinin kilosu iyi annesi..sagligi yerinde olsun yeter.iyilessin hemen toparlar kendini..varsin zayif olsunlar saglikli,duzenli olsunlar..
muallim abla iyi olmalarina sevindim..sira bize geldi sanirim.bugun 1,5 saat oyunlarla sebze yedirdim bi oksuruk arkasindan kusma hepsini cikardi(emegemi yanarsin,kustuguna mi..insallah hastalanmaz..bu hafta 3.kusmasi.(yogun bi sekilde)
nil emeklemeye baslar artik..benim sipa geri geri emekliyor:)) (cok ters bu oglan)
ben 2.reglimi oldum 2 ay arayla ama normal herzamanki kadar surdu.bende sorun olmadi.

canım ben ilk adetimi oldum bugün bitti :) gene aynı sürdü 6 gün kadar ilk 4 gün yogun iki gündürde azar azardı bitti :)yaa benim sorunumda korunma ile ilgili evlendik evleneli korunmadık hiç hangi yöntemi secicem bilemedim tavsiye etceniz bi yöntem varmı

çok dogru diyosun canım bugün bi arkadaş geldi kardeşinin çocugu kiloluymuş ama bi sürü hastalıgı varmış rabbim saglık nasip etsin evlatlarımıza inşallahh

selam kızlar.....gokce dra sor aslında daha ıyı yonlemdırır....bende hıc korunmadım ama spral daha rahat dıyo kullananlar ...bı zaman hap al ıstersen aslında bana sorarasan hıc korunma olucaksa olsun yıne .....eylul nerdesın canım ozletme .....toprak nası kızın yurume basladımı ben benımkılerı beklıyorum bakalım opt sızı

gunaydın kızlar....yogunsunuz galıba aman ıyı olun.....herkesın bebısı nasıl .......bensu nerdesın eylul canım ...buluesu .aklımdasınız kuka canım naptın yontemı uyguluyomusun anlat bıraz....bugun arkadas gelıcek bana burda tanıstık onunla beraber üçüzlerımıze hamıle ıdık onunda üç kızı var yakın sayılır bana gelıcek bebeklerımızı tanıstırıcaz ınş aglamaz benımkıler yabancılıyoolar bu gunlerde ...canlaruım ıyı bakın kendınıze yaz gelıyo havalar ısınacak gunes acacak ınş her kısın bı baharı var rabbım kıslarınızı bahara donustursun sıkıntılarınızı gıdersın saglıklı hayırlı bebısler versın mutlu yuvalar versın ..............kandılınızde mubarek olsun bu arada dualar makbul ols bız bılmeyız yuce yaradan bılır ınş en ıyı zamanda en ıyı gunde gelsın meleklerınız mutlu etsın sızı....opt herkesı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…