- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.781
Selam arkadaşlar,
Sonuç beklediğimden farklı çıkmadı malesef.
Yazacak da pek birşey bulamadım dün.
Durumlar böyle yani. Sonrası için bilemiyorum şimdilik. Belki sonra, belki yaza.
Sevgiler
Kızlar merhaba.Eylülcüm hakkınızda hayırlııs olsun, senin de meleğinin elbet gelecek.Demek ki onun daha biraz daha vakti , siizn de geçmeniz gereken biraz daha sınavınız var.Sağlık olsun yeter ki.Umudunu kaybetmeden denemelere devam edin.Ben son denememde Son yumurtama son kuruşuma kadar mücadele etmeye karar vermiştim.Siz de vazgeçmeyin.Allah yardımcınız olsun.
Gökçe çok geçmiş olsun canım Biz de bayra0dan s6nra aynı sıkıntıları yaşamıştık.Dr. bize nebülezetör ile buhar verin demişti.Buhar etkili olmasaydı biz de hastanede kalacaktık ki allaha şükür biz de buhar işe yaradı.Bu hastalık üşütmeyle alakalı değil mikrobik bir şeymiş.O yzden üşüttüm diye düşünme.Tekrar geçmiş olsun.
Gülsüm abla size de tekrar geçmiş olsun.Bu sene ki grip çok fena.Ben 1 kez atlattım 1 hafta sonra daha da fena geri geldi.Haftasonu ben de ateşler içinde yandım.Allahtan Ece hafif atlattı.İnşallah onda tekrarlamaz.Ece diş çıkarıyor galiba gece defalarca uyandı.Ben de sersem gibiyim.
Burgecim hoşgeldin canım.Elimizden geldiğince kopmamaya çalışıyoruz, bu topiğin kapanmasına gönlümüz elvermiyor.Bebekler ve işler elverdikçe yazıyoruz fırsat buldukça.Sen nasılsın?Kıızn nasıl?Zaman çok hızlı geçiyor değil mi?Bşz de 12 gün sonra 1 yaşına basacağız inşallah.
canım ben ilk adetimi oldum bugün bitti :) gene aynı sürdü 6 gün kadar ilk 4 gün yogun iki gündürde azar azardı bitti :)yaa benim sorunumda korunma ile ilgili evlendik evleneli korunmadık hiç hangi yöntemi secicemHayirli cumalar arkadaslar
Ranacim tekrar gecmis olsun canim Maasallah kuzuna uyusunda buyusun minnosum benim sipamda uyuyor.
Biraz oynadik artik emeklemeye calisiyoruz.Maasallah benim tostosuma baya bi kilo aldik istahimiz yerinde ek gidayada basladim buyuyoruz artik.
Bende bugun dökuluyorum.Ilk defa adet oldum sancim coook var ayakta duramiyorum doktorumun verdigi ilac ise yaradi insallah duzene girerim sali gunu kontrolum var.
Kizlar siz adet oldunuzmu rana ve bebek ist duzenlimisiniz dr bana duphaston isminde ilac verdi iki gun oldu birakali bakalim hayirlisi hormonlarim duzene girerde rahatlarim artik herkese hayirli gunler
Gokcecim sagol sizede gecmis olsun..kizinin kilosu iyi annesi..sagligi yerinde olsun yeter.iyilessin hemen toparlar kendini..varsin zayif olsunlar saglikli,duzenli olsunlar..
muallim abla iyi olmalarina sevindim..sira bize geldi sanirim.bugun 1,5 saat oyunlarla sebze yedirdim bi oksuruk arkasindan kusma hepsini cikardi(emegemi yanarsin,kustuguna mi..insallah hastalanmaz..bu hafta 3.kusmasi.(yogun bi sekilde)
nil emeklemeye baslar artik..benim sipa geri geri emekliyor:)) (cok ters bu oglan)
ben 2.reglimi oldum 2 ay arayla ama normal herzamanki kadar surdu.bende sorun olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?