- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.801
belkide unutulmuşumdur uzun bir ara vermiştimmm muallime benimde 2.5 aylık bir kızım var artık adı hamide ecrin ne tüp bebek nede başka bir tedavi 14 yıldan sonra rabbimin hediyesi olarak doğdu allahım hepimizin bebeklerini üçüzler büyümüş sevgilerimle kalınnnngunaydın herkese.....
buluesu kolay gelsın canım ışlerın yogunmu...
ay ya ınanmıyorum sera senmısın canım...unuturmuyum ya ...ay harıka bı haber ya demek kızın var kendılıgınden geldı ....rabbım ne buyuk ....gule gule buyut ...tedavıler sıkıntılar derken ..hersey kısmet ıste.....ne harıka ama ya cok opt kızını yaz arasıra ..ne ıyı yaptın haber vermekle .....rabbım tum ısteyen arkadaslarada versın böle guzel suprız dılerımm
ooo denız hosgeldın ya.....buyuyo prensımız masallah bak üç kız beklıyoo senı ona gore daha dogrusu burası kız dolu oğlan annelrı sanslı.....canım burun tıkanıklıgına bende care bulamadım o dedıklernıı hep denedım malesef ama yınede bol bol serıum ver eczaneden ben kıloluk serum almıstım mınık enjektorle her ıkı satte bı vermıstım hala arasıra verıyorum...dort aya az kalmıs bekle yınede mama ver dort ay olunca az az meyve suyuna basla ama versende yıne az az bısaey olmaz...bı ay sonra meyveler bol sıkıp ver once elma ve havustan baslıcan zaten mandalına portakal gaz yapabılır cılekte alerjı onları verme yada bı ıkı damla fılan karıstır dıger lerıne....ben hep kecı sutu kulandım o olmayınca gunluk sıse sut benım ıkı drda kecı sutu onerıyo norologum kesın kecı sutu dedı zaten senın o deduıgım bı yas oncesı dırek vrmek yok yogurt ve myhallebı yapabılırız...dırek vermek ıçın bı yas bekle....mamadan yogurt yapmayı hıç ıstemedım mıs gıbı kecı sutu varken ne gerek var zaten mama hazır alıyolar ....hala ben aptamıl verıyorum ımnunofortıslı old ıçın ıkı yasınba dek kullnıcam...
herkes nasıl kızlar .. nolur ıyı olun................eylul canım nasılsın ..gel bı ara ozletme
sağolun kızlar. benim ticker yanlış. haftaya 25 i tam 3 aylık oluyoruz. bekleyeyim bakalım biraz daha. olmadı dayanamazsam 3,5 aylık 1-2 kaşık meyve suyu tattırırım. 4,5 aylık işe başlayacağım. meyve suyu yoğurt vs dr ne verirse biraz benimle alışsın istiyordum. 1 ay daha ücretsiz izin alsam çok iyi olacak da beni çok zorlayacak. bakalım son anda karar vereceğim. buhar makinesi suluk vs ben de kullanıyorum. hiçbirinden çok fayda görmedim. inşallah zamanla azalır. yoğurdu keçi sütünden yaparım. kay sütün var hamileyken ben de içmiştim. şimdi bir arkadaşım mado ya haftada 2 gün keçi sütü geldiğini söyledi. onlara da soracağım. sizin bebekler de iyidir umarım. hasta olmasınlar da gerisi halloluyor. muallim bakalım kız seçmek zor olacak buradan.biz iyiyiz..uykusuzluga alistik artik..vaktim az oluyor uzun yazamiyorum ;sadece okuyabiliyorum..herkes iyidir insallah..
deniz oglun buyuyor masallah..burun tikanikligi oglumda da oluyordu.geceleri horluyordu.serumlar fayda etmiyor..isiticilar yaniyor ,nem yok..kaloriferlere suluk taktik,buhar makinesi aldik faydasini gorduk rahatiz.
inek sutu 1 yasina kadar yok,sadece yogurt da kullaniyorum o da mayalandgi icin.muhallebiyi suyla yapip,aptamil katiyorum.doktorlar ne derse.bilmem ne kadari dogru..
7.ayimiz da bitti.
biz iyiyiz..uykusuzluga alistik artik..vaktim az oluyor uzun yazamiyorum ;sadece okuyabiliyorum..herkes iyidir insallah..
deniz oglun buyuyor masallah..burun tikanikligi oglumda da oluyordu.geceleri horluyordu.serumlar fayda etmiyor..isiticilar yaniyor ,nem yok..kaloriferlere suluk taktik,buhar makinesi aldik faydasini gorduk rahatiz.
inek sutu 1 yasina kadar yok,sadece yogurt da kullaniyorum o da mayalandgi icin.muhallebiyi suyla yapip,aptamil katiyorum.doktorlar ne derse.bilmem ne kadari dogru..
7.ayimiz da bitti.
Merhaba kızlr.Nasılsınız?Benim işler çok yoğun diğer taraftan Ece çok huysuz uğraşıp duruyorum.Gece uykularımız çok düzensiz.Eskiden gece hiç uyanmazken şimdi maşallah yarım saate bir uyanıyor.Heralde diş çıkartıyor.O gece uykusuzluğu ile bir de işe gidiyorum.Neyse Ece nin canı sağolsun , sağlığı yerinde olsunda ben her şeye katlanırım.Seraya çok sevindim.Allah mucizesine herkese göstersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?