Tp Bebek ve Akupunktur

Arkadaslar bebekler nasil?
Umut cook hasta kuzum hic keyfimiz yok ihtahida gitti öksuruk surekli miz miz hic mutlu degil pasam dun klinige goturduk.
Burda tatildi dr tekrar fitil surup verdi o mutsuz olunca benimde keyfim olmuyor.
Annelik buymus diyorumya kuzum dun gece sabahladik soguk soguk ter doktu.
Disten diyecem ama oyle kabartida yokAllahim butun bebeklere sifa versin amin
:97:

Teşekkür ederim NİL canım...inşallah rabbim hayırlısıyla saağlıkla kucağıma almayıda nasip edecek..şuan içimde kıpırtılarını duydukça yaşadığım mutluluğu anlatamam...çok şükür rabbime...

rabbim kimseyi evlatsız koymasın...

sizede çok geçmiş olsun bitanem

selam kızlar ........bulut gelıyoo melegın artık ...hazırlıklara basla yavastan yavastan......optum kızlar herkesı

Hayirli cumalar Arkadaslar
Kimsecikler yok keske iyi olunda insallah bebisler iyidir.Umut coook hasta cok cook uzgunum Allahim su cuma vaktinde butun hasta bebeklere sifa versin AMINNNN
Hic istahimiz yok kizlar bi sey soracam?
Aptamil ar veriyodum kuzuma bastan beri fakat artik israrla istemiyor.DR bir yasina kadar kesme demisti gunde bir kere veriyordum yatarken yemiyor.Acaba diyorum ev yemeklerine alistida ondanmi istemiyor kasikla yemegi seviyor.
Muallimcim pasama keci suitunden yogurt yaptim ama tuttaramadim.Mayasisindan sanirim senin keciler nasil annesi insallah rahatsiz degillerdir.Allahim sana bol bol sabir versin canimya inan dun gece ne kadar agladi yavrum derdini bir bilebilsem kuzular hasta olunca anada hasta oluyorya.Iki hafdadir boyle iyi oldu gibi oluyor tekrarliyor.Herkesi öpüyorum Allaha emanet olun

Canım Allah Acil Şifalar Versin... İnşallah en kısa sürede sağlığına ve neşesine kavuşur bebişin... Allah sağlıktan ayırmasın onları, Sana da dayanma gücü versin...

Tadını beğenmiyordur mutlaka, Bizde 6 aylıktan sonra ek gıda ve kaşık mamasına geçince devam sütü içmez olmuşlardı... Kaşık mamalarını sulu hazırlayıp içine bol devam sütü katıyorum, biberondan içiyolar... Milupa conforamil kullanmıştık biz de, tadı kötü, tadı en iyi olan milumil demişti doktorumuz, onu bile tek başına içiremedim, ancak dediğim gibi mamaların içinde... AR özel bir mama sanırım, kullanma gerekliliğin yoksa farklı devam sütlerini deneyebilrisin veya benim gibi kandırabilirsin onu sevdiği bir kaşık mamasına katarak...

Sagolasin senaycim
Yavrum yalklasik 3 hafdadir rahatsiz boyle boyle buyuyecekler saglikli olsunlarda sen ne yapiyorsun canim calisiyormusun?
Kizlara kim bakiyor. zor ya Rabbim ikiz ucuz bakana yardim etsin insallah
Gercektende cabuk buyuyorlar sipalar maasallah denizin oglunu gordum baska topikte coook tatli olmus bizim sipayla benzettim biraz oda tombik Rabbim bize bu duyguyu tattirdi tum isteyenlerede versin insallah cikmam lazim sipamla bagi bakmaya gidecez herkesi öpüyorum h.k

Selam Kizlar nasilsiniz? cocuk sahibi olanlara Allahim anneli-babali buyumeyi nasip etsin! hamile arkadaslar Bebislerinizi ellerinize almayi nasip etsin Rabbim!

Sziler icin sevindim. El mualim canim nasilsin? resimleri gordum canlarim masallah buyumisler....cok tatlilar... Canim kendin nasilsin? saagligin nasil Masallah zaman bulup kk girebilmen cok guzel.

Ben Allahtan umit kesilmes Biz insallah Agustos yada Eylulde tup bebege girmeyi dusunuyoruz. Bu sefer nasip ederAllah buyuktur. Tezimiz sukur bitti bu en azindan suana kadar sonuna kadar goturebildigim yalniz basarabildigim birseydi.....Allaha emanet ol canim!

selam kızlar ...nıl nasıl oldu oğlusun toprak nerelerdesın senay nasılsınız ....bebıs ıstıyoruz gokce ınş hepınız ıyısınızdır .....eylulden ses yok ınş toparlamıstır ınş bensu da ses vermedı ınş hamıledır bulut gıbı....denız nerdesın ıse basladınmı .....
ay canım kukaaaaa hosgeldın ....masallah yezın bıtmıs .....cok guzel basarını tebrık ederım ınş artık bebıs gelsın dılerım ınşş canım rabbım nasıp etsın sanada bınlerce amın....amın tum ısteyenlere ..........cok merak etmıstım ıyı oldu yazdın ....rabbım sevındırsın senı bensuyu eylulu .......bulutada nasıp etsın kucagına saglıkla ınş ıyı bakın kendınıze ..ben ıyıyım cok sukur kukacım kılo vermem gerek sadece optumm hepınızı

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....

Muallim ablacım iyiyiz çok şükür, sende iyi ol kuzucukların da inşallah....

Nil'cim nasıl oldu bebişin, umarım daha iyidir... Geçmişler olsun...
Ben çalışıyorum, hemde uzuuun bir süredir... Annem ve babam bakıyor, çok şükür gözüm arkada kalmıyor...

Öptüm herkesi.......

Selam arkadaslar
Oglumu sormussunuz tam iyi oldu diyorum gene basliyor. Öksurugu gecmedi biraz istahi iyi simdi uyuttumda bir bakayim dedim.Birde temizlige girestim cam dip kose temizligi uyuduktan sonra yapacam keske kuzular iyi olsunda muallimcim biraz seni kiskandirayim canim hamile kaldigim kiloma 4 kg kaldi sukur ya artik kiyafetlerime girebiliyorum.
Ayin 21 tur geliyorum kizlar Rabbim nasip ederse bu arada umutu memorialden istiyorlar Gitmiskene ikinci icin gorusme yapsammi acaba coook endiseleniyoprum bu kadar ugrastan sonra acikcasi gozum korktu inanin rezervim iyi olsa gene iyi diyecem ama neyse nasipten otesi yok oglumun bir kardesi olmasini cooook isterdim Bakalim semra hocam ne diyecek Hakkimizda hayirlisi kuzulari benim icin oün.
Rana toprak bebek ist deniz nerdesiniz kendinize ve bebelere iyi bakin sevgiler

nıl yaya bak kıskandım ya ben hala veremedım .....bı tane olunca cık yuru tabı dımı ..neyse senın adına sevındım darısı bana ınş ...bence ıyı olur ya neden olmasın bı kez daha dene ınşş kardes gelır bellımı olur ya kısmet .....saglıkla gel ınş herkes nasıl ben uç cadıyla bogusuyorum gercekten cadı bunlar ya her gun kıyamet evde ....opt herkesı

kızlar nasılsınız....herkesın anneler gunu kutlu ols annenızın elınden opuyorum bende ....ama kendı annem yok malesef mekanı cennet olsun opt sızı

kızlar nasılsınız....herkesın anneler gunu kutlu ols annenızın elınden opuyorum bende ....ama kendı annem yok malesef mekanı cennet olsun opt sızı

Selamlar Seninde anneler gunun kutlu olsun canim Allahim anneni nur icinde yatirsin mekani cennet evi nur olsun insallah
Kimsecikler yok gene umarim herkes iyidir.Bu gun havalar coook guzel 28 hava sicakligi oglumla bahcemizde calisacaz biraz biber pat dom fas dikecez buyrun gelin kizlar yardimaMuallimcim 3 cadiyla gel guzel yardim ederler bana saka bir yana nasil kizlar iyimi benim sipada iyi cook sukur artil cekmeceler ortuler ne varsa elimizde tabiki bende pesindetutunaraktan kalkabiliyor baba ditti anne dittikonusuyorya veled Rabbim nazarlardan saklasin cabuk konusacak sanirim tabiki hocasi kuvvetli babamiz karsisina alip buyuk insan gibi anlatiyor coook zekiler ya hersi kavrayabiliyorlar Rabbim hayirli uzun omurler versin insallah herkesi opüyorum bebeklerinize iyi bakin sevgiler

Bu arada disimizde hic bir belirti yokagzi bos kalacak bu sipaninCook tatlilar ya kuzum aksam yukadik suya bayiliyor deliriyor suyu gorunce muallimcim labne peyniri nasil oluyor canim arastirdim bizim bildigimiz guark acaba dogrumu pasanin kahvaltisina ben normal beyaz peynir koyuyorum.

nıl masallah paşaya .....merak etme cıkıcak dışlerı demek herseyde acelecı ama dıste gecıktı olucak o kadar bıradzda genetık olabılır mesela sen veya babasuıı ne zaman cıkarmıs bıde dıslerın gec cıkması ıyıdır merak etme ....labne peynırı hanı tramısıu tatlısı yaparız ya muhallebıye katarız cırparız ....krem peynır gbı aslında ama daha guzel ben cok kullanıyorum kızlarıma ama teneke peynırıde tuzunu cıkar ez kullan o da ıyı bıde burda lor peynırını ayını kremn peynır gıbı yapmıslar daha ınce ve kıvamlı onuda koyuyorum ben bı marka cıkarıyo sadece cok guzel hem lor peynırde daha cok prıoeın varmıs drlar cok oneroıyo ben donusunlu kullanıyorum ..valla nılom benım kuslar cok tembel yurumuyolar hala ve konusmuyolar dr bekle dedı beklıyorum ama aglamakta bırncıler kavgadada opt senı

ay bu arada kız nıl benı delımı etcen kız ....yok domates bıber ya bayılırım ya yakın olsan kurtılamazdın benden valla .....ohh benım de ek ......
umarım herkes ıyıdır ...tatlı anneler anne olma yolunda beklyenler hepınızı optum ..

Kızlar merhaba,
Annelerin, anne adaylarının ve Allahın izni ile günün birinde anne olacak ve bu duyguyu yüreğinde yaşayan tüm bayanların anneler gününü kutluyorum.Sevgilerimle...

09.05.2009 tarihinde tedavim devam ederken yazmışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…