- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.981
Hayirli cumalar Arkadaslar
Kimsecikler yok keske iyi olunda insallah bebisler iyidir.Umut coook hasta cok cook uzgunum Allahim su cuma vaktinde butun hasta bebeklere sifa versin AMINNNN
Hic istahimiz yok kizlar bi sey soracam?
Aptamil ar veriyodum kuzuma bastan beri fakat artik israrla istemiyor.DR bir yasina kadar kesme demisti gunde bir kere veriyordum yatarken yemiyor.Acaba diyorum ev yemeklerine alistida ondanmi istemiyor kasikla yemegi seviyor.
Muallimcim pasama keci suitunden yogurt yaptim ama tuttaramadim.Mayasisindan sanirim senin keciler nasil annesi insallah rahatsiz degillerdir.Allahim sana bol bol sabir versin canimya inan dun gece ne kadar agladi yavrum derdini bir bilebilsem kuzular hasta olunca anada hasta oluyorya.Iki hafdadir boyle iyi oldu gibi oluyor tekrarliyor.Herkesi öpüyorum Allaha emanet olun
Canım Allah Acil Şifalar Versin... İnşallah en kısa sürede sağlığına ve neşesine kavuşur bebişin... Allah sağlıktan ayırmasın onları, Sana da dayanma gücü versin...
Tadını beğenmiyordur mutlaka, Bizde 6 aylıktan sonra ek gıda ve kaşık mamasına geçince devam sütü içmez olmuşlardı... Kaşık mamalarını sulu hazırlayıp içine bol devam sütü katıyorum, biberondan içiyolar... Milupa conforamil kullanmıştık biz de, tadı kötü, tadı en iyi olan milumil demişti doktorumuz, onu bile tek başına içiremedim, ancak dediğim gibi mamaların içinde... AR özel bir mama sanırım, kullanma gerekliliğin yoksa farklı devam sütlerini deneyebilrisin veya benim gibi kandırabilirsin onu sevdiği bir kaşık mamasına katarak...
kızlar nasılsınız....herkesın anneler gunu kutlu ols annenızın elınden opuyorum bende ....ama kendı annem yok malesef mekanı cennet olsun opt sızı
Hadi el- muallimcim inşallah tedavin hayırlı olur , inşallah bu sefer gelir güzel bebişin.İğnelerden korkma bence pek can yakmıyorlar ben kendim yapıyordum iğnemi.Normalde iğneden korkan ben bebişim için ne sıkıntılara katlanıyorum :-( gerçi o hayırlısı ile gelsin ben daha ne sıkıntılara katlanırım...
Bu anneler gününde de bebişim yok aslında çok üzgünüm:1shok: ama allahımın bir bildiği vardır ..inşallah bir daha ki anneler gününde tüm isteyenlere allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir , kimseyi boynu bükük bırakmaz ...Bir de allah annelerimizi başımızdan eksik etmez inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?