- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.941
Akupunkturun tüp bebek için iyi geldiği söyleniyor. Vücudun belirli noktalarına iğnelerle yapılan uyarı ile tüm vücutta beta-endorfin denen bir kimyasal maddenin salınımı artıyor. Bu artış ile vücudun ürettiği steroit ve gonadotropin hormonlarının salgılanması da artıyor. Ek olarak akapunktur uygulaması sonrasında rahime olan kan akımı arttığı için rahimde gebeliğin oluşmasını kolaylaştırır. Ben de bu bilgileri Doçent Dr Selman Laçin'in internet sitesinden öğrenmiştim.
selam kızlar gokce sanada hayırlı cumalr ınş ama gec aldu dımı vakıt bulamıyoruz artık ...........ınş herkes ıyııdır......havalar bı ısınsa gezsek doya doya.....opt hepınızı ıyı bakın bebeklereeeeeeee
Merhaba kızlar.Nilcim paşama çok geçmiş olsun.İnşallah bir an önce iyi olur kuzucuk.Dişlerde sıkıntısız çıkar inş.Biz de 7 ve 8. dişleri çıkartıcağız galiba ,bugün çok huzursuzdu.ilaç verdim uyuttum ama mızırdanıpduruyor.
Bu arada Dün babam anjiyo oldu.Allaha şükür kapalı damar yokmuş.Kaç gündür canımız sıkkındı.
Herkesi çok öptüm...
canım ogluşuna çok geçmiş olsun allah şifa versin inş dişlerinide bian evvel çıkartırda rahatlar:)Selam arkadaslar
Insallah herkes iyidir.Biz hic iyi degiliz.Umut coook hasta kuzum yeni dr geldim.
Yavrum cook agir grip olmus gecen hafdadan beri ugrasiyorum birde ben grip oldum sukrolsun ben iyiyim gecen hafta goturdugumde gözleri iltehal olmus dedi baktik dahada kötulesti öksuruk dr surup ve fitil verdi.
Insallah iyi olur kuzum dislerimiz baya bir kabarmis ama patlamadi hayirlisi bakalim Rabbim yavrularimizi korusun herkese saglik ve sihhat versin insallah Allahim her daim yardimcimiz olsun aminnnn
canım babana çok geçmiş olsun biz babamı kalp krizinden kaybettikMerhaba kızlar.Nilcim paşama çok geçmiş olsun.İnşallah bir an önce iyi olur kuzucuk.Dişlerde sıkıntısız çıkar inş.Biz de 7 ve 8. dişleri çıkartıcağız galiba ,bugün çok huzursuzdu.ilaç verdim uyuttum ama mızırdanıpduruyor.
Bu arada Dün babam anjiyo oldu.Allaha şükür kapalı damar yokmuş.Kaç gündür canımız sıkkındı.
Herkesi çok öptüm...
selam hatunlar ...vakıt yok malesef artık gıremıyoruz nıl canım gecmıs ols oğluna ya ınş gecer annesı hem grıp hem dıs bıaraya gelmıstır zorlanıyo yavrucak sabırlı ol ınş gecer ınş
toprak gecmıs ols canım babana ..acık sıfa ..benımkılerde dıs cıkaracak yenıden her gece uykusuzum nıl canım duaların ıçın cook sagol bu arada ....dıs olayı zor valla a ma baska hastalkık olmasın benımkıler hala sıralıyo koltujk tepelrınde dıla ıse yenı ayaga kalkıyo bacaklarında erken dogumdan dolayı az sertlık var masaj verdı dr hergun ..aglıyo cok aglıyoo malesef ınş toparlarız
yazın bol bol gezelım ınş saglık olsunda rabbım bebek bekleyenlere ve bebek ısteyenlerede kolaylık versın ınşşşşşşşşşşşşşşşş bu yaz bebeklerıne kavussun tum ısteyenler
Allah razi olsun toprakciim sanada gecmis olsun Rabbim kizina ve ogluna sifalar versin canim.
Bu dis olayi coook komik yaabir turlu cikamadi bu inciler gercekten saka bir yana yavrum cook huzursuz inan muallimi dusunemiyorum bile Rabbim her bi seyin kolayligini veriyor elbet artik pasam oturuyor.
Annelik bambaskaymis ALLAHIM BU DUYGUYU TUM ISTEYENLERE TATTIRSIN INSALLAH AMINNNN
Nilcim VE geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlar sağolun babam daha iyi..Nilcim Benim tek kızım var , oğlun demekle Allah mı söyletti neŞaka bir yana RABBİM ÖNCELİKLE EVLAT HASRETİYLE YANAN KARDEŞLERİMİZE BİRER EVLAT NASİP ETSİN.Bugün beni Umut tüp bebekten aradılar.Benim 4 tane daha dondurulmuş 6. gün embriyom var.Bunları ne yapmayı düşünüyorsunuz diye sordular.Bu soru bile beni çok heyecanlandırdı.Eşimle konuşup size döneyim dedim.Bir tarafım yeni bir deneme yapsam mı acaba demedi değil aslında ama sanırım kızım biraz daha büyüdükten sonra yeniden tüp bebek yapmak daha iyi olacak.Kısmet belki kızımın kardeşi kendiliğinden gelir değil mi?
Hepinizi çok öptüm.
Hayirli cumalar..
Herkes iyidir insallah..
15 gundur cok yogundum giremedim.oglus hastaydi faranjit oldu ilac kullandigimiz halde gecmedi.15 gundur ne yemek yiyor,ne de uyuyor..dun kontrolumuz vardi.hastalik+dis ikisi biaraya gelince yipranmis..biraz zor oldu ama hastalikla birlikte ilk disimizde patladi..dun gece rahat uyudu..yemeyede basladi..sanirim dis donemi zor olacak..
toprak babana gecmis olsun,sonucun iyi cikmasina sevindim..Ece de iyidir umarim.op yerime..
nil oglusuna da gecmis olsun ,simdi iyidir umarim..
bluesu,gokce,deniz,muallim abla sizler de iyisiniz umarim..
toprak anlamadım canım neye karar verdın yanı ..dondurulmuslar bosamı gıdecek yapma canım onlar bırer can ve senı beklıyo annnesı al onları yenıden batan baslamak kolay mı .....nolur dene bunlarla ....ne olur ne olmaz yarını bılemezsın kı vucut hergecen gun yaşlanıyooo ..hadı bu kıs dene kızın buyudu sayılır aralarında cok yas farkı olmadan gelsın bı kardes.....
buluesu evet canım herkes bebeklerıyle mesgul sen nasılsın oğlun nasıl ınş ıyı ol ....ıyı bakın kendsınıze opt sızı..nısam naptı tedavı nasıl oldu haberım yok ınş olumludur beklıyodur bensuda ınş hamıledır eylul sanırım dınlenıyo ınş ıyı bı moralle yenıden baslar ınş bu yıl bereket-ıle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?