- Konu Sahibi el-muallim
-
- #12.001
Merhaba Arkadaşlar,
Nasılsınız?
Dün evde bilg. arızalıydı yazamadım, TÜM ARKADAŞLARIMIN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM......
Toprakçım eskilerden alıntı yapmışsın, 2 yıl önce yazışmaya başlamıştık, dün gibi daha... Zaman ne hızlı geçiyor...
Muallim ablacım sen nasılsın, bizde zaman her geçen gün daha keyifli hale geliyor hayat, büyüdükçe kızlar yaramazlıklar, yorgunluklar artıyor, ama bir o kadar da güzel... sarı kızım 1 haftadır jcici jcici diye diye sevmeyi öğrendi, kardeşini, babasını, hatta kendini elleriyle sıvazlıyor... Öldürüyor bizi gülmekten.. Ben kamera elimde dolaşmaya başladım ama yakalayamıyorum her zaman... Sanırım her bebekli eve bir bağımsız bir kameraman lazım, her anlarını kaydetmek istiyorum...
Nilcim nasılsın, Umut nasıl? Doğanın en güzel hali şuan, sende toprakla uğraşacaksın ne güzel... yetiştirdiklerini yemek daha zevkli ve lezzetli tabiiki....
Herkesi çoook öptüm
oooo aret nerdesın ya.....kızın buyuyoo masallah gaz sancısına pek cozum yok o damlyı ben ne besı valla bı tatlı kasıgı bıle verdum ıhh care yok sab marka daha etkılı ayaklaırını sıcak tut karnına bol masaj yap ve sar karnını ......
kızlar herkes nasıl ......optum sızı
birde milupanın granül papatya çayını veriyordum, sevmişti benim bıdıklar...
sabırla buyuecekler ınş mılupanın gece cayını daha cok sevdı benımkıler ..aret gercekten zor dımı ama sevgılerı aşıyo herseyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?