Tp Bebek ve Akupunktur

selam senaycım senınde canım l kusların nasıl optum senı
toprakcım ya gecmıstekı yazılar cook etkıleyıxcı dımı .....rabbım bılıyor gercekten bız bılmıyoruz cok sukur geldı bebıslerımız ..kokardım ben ıgneden ama cogu seye degıyoo dımı .....rabbım tum ısteyenlerede versın zamanı bılemıyoruz .....eylul kuka bensu nerdesınız ınş daha ıyısınızdır ınşşş guzel gunler yakındır..toprakcım optum senı tatlı anne

Merhaba Arkadaşlar,

Nasılsınız?

Dün evde bilg. arızalıydı yazamadım, TÜM ARKADAŞLARIMIN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM......

Toprakçım eskilerden alıntı yapmışsın, 2 yıl önce yazışmaya başlamıştık, dün gibi daha... Zaman ne hızlı geçiyor...

Muallim ablacım sen nasılsın, bizde zaman her geçen gün daha keyifli hale geliyor hayat, büyüdükçe kızlar yaramazlıklar, yorgunluklar artıyor, ama bir o kadar da güzel... sarı kızım 1 haftadır jcici jcici diye diye sevmeyi öğrendi, kardeşini, babasını, hatta kendini elleriyle sıvazlıyor... Öldürüyor bizi gülmekten.. Ben kamera elimde dolaşmaya başladım ama yakalayamıyorum her zaman... Sanırım her bebekli eve bir bağımsız bir kameraman lazım, her anlarını kaydetmek istiyorum...

Nilcim nasılsın, Umut nasıl? Doğanın en güzel hali şuan, sende toprakla uğraşacaksın ne güzel... yetiştirdiklerini yemek daha zevkli ve lezzetli tabiiki....

Herkesi çoook öptüm

Selam Kizlar
Herkesin anneler gunu kutlu olsun bende iki gundur bahcedeydimSenaycim gercektende toprakla ugrasmaktan cook haz aliyor vede mutlu oluyorum bir bilsen
ne stres kaliyor. nede SIKINTI terapi gibi inan
Umutla zor oluyor ama onada guzel geliyor temiz hava tesekkur edriz teyzesi simdilik iyi kuzum uyuttumda bir bakayim dedim.
Bebelerin her anini her hareketlerini cekmek ne guzel bizde oyleyiz babamiz coook duskun ogluna elimizde makina kamera bu oglan boyle gidere manken olacakAllahim tum isteyenlere hayirli salih evlatlar versin bizim kuzularimizida hayirli uzun ömurler versin insallah fistiklari benim yerime öp teyzesi

Bu gun tam 9 aylik olduk sukur ne cabuk buyuyorlar kizlar simdi sizinkiler kocamandir ne tatlidirlar kizlar bir baslka tatli oluyorlar.
Yazda geliyor cici elbiseler giyip gessinler tostoslar.

Merhabalar...
1 hafta memlekette tatildeydik.Gec olsa da annelerin en kiymetlileri,en gucluleri ,anne olmak icin emek harcayan anne adaylari anneler gununuz kutlu olsunn..
Kilo dan bahsedilmis.Ben abarttim bu ara..dogumdan ciktigimda 5 kg sonrasinda 3 kg fazlaligim vardi.Oglum buara memeye dustu..ek gidayla arasi yok..hadi sut yok olsun ye ye derken 4 kg aldim.bundan sonra veririm diye dusunuyorum sipa hic durmuyor surekli pesinde kosturuyorum.
vakit cok az yazamiyrum,okuyorum ama,herkesi optum.

Bugun ilk kazamizi yasadik.oglusun altini temizledim,ellerim pis pesime duser diye aldim yatagina attim..Elimi yikayip hemen donecektim ki kutt bi ses.sipa yerde agliyor.yatak boyu belinden yukarida ama nasil sarktiysa oyuncaginin pesinden kafada buyuk olunca agirlikla yerde..cok korktum elim ayagim titredi.biraz agladi sonra sustu kizariklik falan olmadi.3 saat uyutmadim.birsey olmamistir dimi?esime falanda soylemedim.laf isitcem diyeicime dert olacak nasil yaptim boyle bi hata.
bana iyi bi ders oldu.bu sipalarin ne vakit ne yapacagi belli olmuyor bos birakmamak gerek.aman dikkat edin kizlar.

geçmiş olsun canım... Sorma, kaşla göz arasında düşüyor, çarpıyorlar bir yerlere... istersen dr'u bir ara danış.. için rahat eder en azından...

bebek ıstıyoruz canım gecmıs lsun korkma oluyo böle benımkıler cok dustu ya oluyo cok korkuyo ınsan ama melekler korur derler ya ınş .....ama yınede cok dıkkar etmek gerek ....optum herkesı ..

Merhaba kızlar:)
Annelerin ve anne adaylarının ve anne olmak isteyen herkezin geçmiş anneler günü kutlu olsun.Uzun zamandır giremedim inşallah hepiniz iyisinizdir.Biz iyiyiz kızın gaz sancıları oluyor arada ne yapmalıyım tavsiyesi olan varmı?Doktorun verdiği bir gaz ilacı var.5 damla hergün kullanıyorum.

oooo aret nerdesın ya.....kızın buyuyoo masallah gaz sancısına pek cozum yok o damlyı ben ne besı valla bı tatlı kasıgı bıle verdum ıhh care yok sab marka daha etkılı ayaklaırını sıcak tut karnına bol masaj yap ve sar karnını ......
kızlar herkes nasıl ......optum sızı

merhabalar,

muallim ablacım ben iyiyim, sen nasılsın, bıcırlar nasıl?

aret'çim gülsüm ablanın dediği gibi gaz sancısını tek çaresi sabır.. elden gelenler bir noktaya kadar....geçcek inşallah, inan saat akşam 6 olmasını istemiyordum, özellikle akşam 6-9 arası işkence gibi birşeydi... bana da eczacı bir kız minik sıcak su torbası önermişti, beşiğe ayak ucuna koyalım diye, ama açılır, bişey olur dökülür diye cesaret edememiştim ben..

herkese selamlar....

Sağol canım cevap için.Canım sen nasıl 3 tane büyüttün .Bende hep ikiz olsun demiştim ama bir tanesi bile çok vakit alıyor.Bir de benim kız pek uysal bebek değil pek uyumuyor ve çok ağlıyor.İnşallah iyidir herkes.

sabırla buyuecekler ınş mılupanın gece cayını daha cok sevdı benımkıler ..aret gercekten zor dımı ama sevgılerı aşıyo herseyı...

Senay,Muallim abla sagolun canlarim.Iyi oglus birsey olmadi.Bundan sonra kazalara alismam gerek hic durmuyor.
Sizler nasilsiniz?Herkes iyidir insallah.
Aret gaz sorunu zor bende cok ugrastim.Ilac v.s denemedigim kalmadi bunlar biraz rahatlatir 6.aydan sonra biraz azaliyor,9.ayda tamamen bitti gaz sorunumuz.Bu sefer de disler basladi.Boyle boyle buyuyorlar canlari sagolsun.Ben rezenyi kendim ictim,ogluma faydasi olmamisti.Sicak su torbasinin faydasi oldu.Ayaklarini sicak tut surekli.Sen yediklerine dikkat et.Senden de geciyor.

Sevgileri herseyden ustun.Aylardir kendimden habersiz yasiyorum.Bazen aynaya gozum takiliyor ne olmus bana diyorum.Sac,sekil bi tuhaf.Nasil uyaniyorum,nasil gun bitiyor anlamiyorum.Iyiki varlar.
Gozlerim,yuregim dolu yaziyorum.3.yigenim yoldaydi.Kiz olcakti ciciler almistim.31 haftalik olmustu oglusla ayni gun dogacaklardi.Ama ama nasip degilmis,dun kalp atisi durmus.Yengem dogum u bekliyor 2 gundur.Allahim mubarek gun hepimize hayirlisini nasip etsin.Guc kuwet versin.
Hayirli cumalar olsun..

herkese hayırlı cumalar ..........
herkes nasıl toprakımm nerdesın..........nıl senay nasılsınız ....aret cok anasıon verme daha kuçuk senınkı zaten cokda faydası olmuyo bu tur seyler bıtkısel ama zararı yok degıl dr bana bunları pek tavsıye etmedı azcık denedım yınede ama faydası yok bazı bebekler gazlı oluyo nedense tupun etkısı var mı acaba...........he hee ..........ınş gececek sıcak tut ayaklar cok onemlı cıft corap gıydır bak sıcak mı dıye sık sık masaj yap sende yedıklerıne dıkkat et gececek ınşş ........bebıs ıstıyoz canım ya yengene cok uzuldum cok zor gercekten zor rabbım dıger cocuklarına saglık versın ınş ........denız gırmez oldu eylul yok tedavı oldumu acaba ınş bıze suprız yaparda hamıleyımmmmm der ınşşşş........herkesı cok optıum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…