- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.961
5 Yılmış İremcim.Şimdilik küçük bey sizi yorduğu için düşünmüyor olabilirsin ama oğlun biraz büyüsün ona 1 kardeş şart diye düşünürsün.Aslında benim için 2. çocuk çok zor olacak.Annem Allah razı olsun Ece yi büyütüyor ama 2. bir çocuğa bakabilir mi bilmiyorum.Malum bir de kardeşin bebeği geliyor.Ama ben kızımın 1 kardeşi olsun istiyorum.Kısmet artık.Allah hakkımızda hayırlıısnı versin.Bu persembe havalar isinacakmis guya.)aynen abla sicaklar gelse disarida iyi vakit geciyor..
Firsat buldukca acil yaziyorum kelime hatalarim olmus sonradan gordum..neyseki artik birbirimizin dilinden anliyoruz..
Toprak dondurulmuslari saklama suresi 5 yil mi? benimde var 6.gun 3 tane bu senelik devam ettirdik ama 2.yi dusunmuyoruz.cope atilmasina da gonlum el vermiyor..Kararsizim..
Kardesler arasinda 3 yas iyi aslinda..fazlasida azida zor oluyor..Hayirlisi..Muallim ablamin dedigi gibi birde ikizler geliyormu..
Nil sen nasilsin?oglun nasil oldu?
Deniz senin kuzu nasil?
herkeslere selamlar...maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh paşalar prensesler büyümüşler....yerim ben onları....rabbim herkesin bebeğini kendine bağışlasın...hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin...cümlemize....aminnnnnnnnnnnnnn
TEYZELERİ bizde paşamla yani ömerimle kavuşmak için sabırsızlıkla bekliyoruz..azaldı artık rabbbimin izni ile....rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkeslere hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
geçmişe dönüp bakıyorum bazen hayata küsmüşüm kırılmış kolum kanadım..bazen hayat dolu...bu zamanda öğrendimki herşeyin başı sağlık ve sabır...sabırlı olmak gerekmiş...en önemlisi rabbime dua edip asla rabbimden ümidi kesmemek....çok şükür ben bebeğime kav
inşallahhhhhhhhhhhh rabbim hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelmesini nasip edecek...yavrumu kucağıma alıp koklamayı babasıyla beraber onu salih bir evlat olarak büyütmemizi kısmet edecek...inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
bebişlerini gül kokulu meleklerinizi öpüyorum...hepsi rabbime emanet olsunlar..benimkide dahillllllll..aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim hepinizden razı olsun....inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım..tabikide haber veririm...ayyyyyyyyy benimkide büyürde sizinkiler gibi olurmu....
maşallah hepsine çok tatlılar.....
inşallah bebek isteyen arkadaşlarımızda tez vakitte kavuşurlar.....aminnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?