Tp Bebek ve Akupunktur

Gunaydin kizlar
Turkiye cook sogukmus insallah isinir.Mayista rabbim izin verirse geliyorum.
Biraz endiseliyim ama hayirlisi bakalim.
Sipa su an kucagimda bende yazacam diyor.Nasil sarkilar soyluyor bir dinleseniz teyzeleri bu gun keyfimiz iyi sukur.
Maalesef hic su iciremiyoruz bu normalmi uzuluyorum.Sade su verdigim zaman öguruyor sureklide meyve suyu vermek istemiyorum sulandirip veriyoruz ama suyun yerini tutmaz herkese hayirli gunler diliyorum hk

mrb kızlar bende gökce yi banyo yaptırmıştım aslında gündüz yaptırmıyordumda hanımefendi kaka yaptı sulu olunca kakası sırtına kadar çıktı atletine felan bulaştı :) bende yıkadım bu ikinci tek yıkayışım suya sokup çıkardım desem yeridir neyse şimdide uyandı yazılarınızı anca okudum ama alıntı yapamıycam nilcim bebek kilolu olsun onlara bakma sen benim kızda kilolu die ay yanaklara bak bide çok gülmüyo gökce yok bu kız suratsız diyip duruyolar insanların lafına bakıp sıkma canını
toprakcım bencede biraz kızın büyüsün yeniden dene :)
kib öptm hepinizi

selam kızlar bebıs ıstıyoruz nıye dusunmuyosun canım ya dondurulmuslara yazık etme annesı bıde hemen karar verme bıldıgım kadarıla artık uzun sure saklanıyo sekız on yıl kadar ne olur ne olmaz kardesı getır kuzuna ....
nıl hıc kafana takma canım gayet noırmal oğlusun masalah ...hareketlenıp yuruyunce verecek merak etme ...su ıçın endısen olmasın benımkıler bu ıkı aydır ıçıyo dr hıç muhım degıl demıstı herseyden suyu alıyo sutten ozellıkle ...o yuzden vermeye zorlama ..yaz gelsın bak nasıl ıcecek sıcaktan.........benımkıer 17 aylık dokuz bucuk kılolar ...ortalardayız yanı saglık ols ınş........onemlı olan saglık ..hareketlenınce hepsı gıdecek zaten ..oyy ne tatlılar dımı annneler mınışler doyulmuyo dımı rabbım sen tum ısteyenlere nasıp eyleee bu yılı kısmetlı eyle ınşşşşşşşşşşşopt herkesı gokce toprak senıde .....

gokce yaz gelsın her gun banyo yapıcaklar ınş cok ıyı oluyoo benımkılerde öle yaptı bı ıkıkez bende hemen usun altında suya sokup cıkardım ıyı oluyoo ya ...herkese ıyı geceler

Nil masallah ogluna.endiselenme hareketlenince,dis donemi baslayinca kilo alimi azaliyor..oglum 2 aydir emekliyor,ilk arabama biniyor yuruyor.hic durmuyor birde disler,hastalik derken bu ay 350 gr aldi.onemli olan saglikli olmasi..suyu benim oglumda cok icmiyor..anne sutu,corbalar derken gereken siviyi aliyor demekki..
Muallim abla benim rahim sorunum var.rahim duvarim inceymis..oglusumu kucagima almam mucize..dogum baslamis haberim yok,kontrole diye gittim Allah denk getirdi.Birdahaki bu kadar sansli olamayabilir.erken dogum,gelisim geriligi,olu dogum v.s ihtimali yuksek..bunlari goze alip denemek beni endiselendiriyor..oglumda oldugu gibi yasamsi,dogmasi %20 ihtilam.hadi oglum sansliydierken dogsada akcigerleri v.s gelisti kuveze girmeden geldik..ama 2.dede ayni sans olurmu..bi taraftanda kardessiz kalmasin..yasimiz var..ileride iki kardes birbirine destek olur dusuncesi..simdilik kararsiziz.oglus bi buyusun akli erince cok isterse belki yapariz.bunun icinde saklanmasi icin zaman lazim..insallah 10 sene falansa super olur..oncelikl Allahim kucagimizda olanlara can sagligi,evlat hasreti ile yanan annlere bebislerini versin..

5 Yılmış İremcim.Şimdilik küçük bey sizi yorduğu için düşünmüyor olabilirsin ama oğlun biraz büyüsün ona 1 kardeş şart diye düşünürsün.Aslında benim için 2. çocuk çok zor olacak.Annem Allah razı olsun Ece yi büyütüyor ama 2. bir çocuğa bakabilir mi bilmiyorum.Malum bir de kardeşin bebeği geliyor.Ama ben kızımın 1 kardeşi olsun istiyorum.Kısmet artık.Allah hakkımızda hayırlıısnı versin.
Gülsüm abla dediğin gibi birde ikizler gelirmiş amanin ben artık bu durumlarda olurum.Şaka bir yana kayınvalidem evlada doyum olmaz derdi de anlayamazdım.Şİmdi çok iyi anlıyorum ve isteyen herkese daha da yürekten dua ediyorum.Allah öncelikle olmayan kardeşlerimize bu güzel duyguyu tattırsın...

Nilcim sen başkalarının dediklerine bakma.Unutma önemli olan oğluşunun sağlıklı olması.Biizm de Ece zayıf bir çocuk.Daha yeni 10 kilo olacak.Ben kilosu ile ilgili olarak kimseye laf söyletmiyorum.Önemli olan sağlıklı olması diyorum.
Gökçe ben yazın evdeydim Ece ye ben bakıyordum ya bir sabahtan küvetinde yıkardım bir de akşam babası ile duşa girerdi küçük hanım.Ece suyu çok seviyor.Banyo delisi.Küvetini gösterdiğimiz an sevinç çığlıkları atıyor.Görmeniz gerek.
Neyse herkesi öptüm , çok çalışmam lazım çoooook...

selam ....toprak cok yorma kendını yaaa.....yazın gezecez bak....ıyı gunler ols herkese bızımkıler uyuyoooo.....opt

slm kızlar hepinize güzel bi gün diliyorum
gökce hanım dün acaip uyuyordu yaa birden uykuda veeeeeeee die bagırıp tekrar daldı sonra sabaha karşı emzirdigimdede veee die bagıırp bi yandan emdi uykuda ama gözleri açmadan hem güldüm hem korktum kıza noldu die :)

herkeslere selamlar...maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh paşalar prensesler büyümüşler....yerim ben onları....rabbim herkesin bebeğini kendine bağışlasın...hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin...cümlemize....aminnnnnnnnnnnnnn

TEYZELERİ bizde paşamla yani ömerimle kavuşmak için sabırsızlıkla bekliyoruz..azaldı artık rabbbimin izni ile....rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkeslere hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

geçmişe dönüp bakıyorum bazen hayata küsmüşüm kırılmış kolum kanadım..bazen hayat dolu...bu zamanda öğrendimki herşeyin başı sağlık ve sabır...sabırlı olmak gerekmiş...en önemlisi rabbime dua edip asla rabbimden ümidi kesmemek....çok şükür ben bebeğime kavuştum...

inşallahhhhhhhhhhhh rabbim hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelmesini nasip edecek...yavrumu kucağıma alıp koklamayı babasıyla beraber onu salih bir evlat olarak büyütmemizi kısmet edecek...inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

bebişlerini gül kokulu meleklerinizi öpüyorum...hepsi rabbime emanet olsunlar..benimkide dahillllllll..aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım yaaaaaaaaaa masallah sana ...........cok sevındım cok......saglıkla al kucagına gonlunce buyut paşanı.......rabbımden umıt kesılmezmıs rabbım tummmmmmm ısteyenlerde nasıp etsın canım bensuya eylule kukaya tummm arzu edenlere.......haber verdıgın ıçın sagol ınan aklımdasın ............mutlaka yaz dogunca mıs kokulun........optummmmmmmmmmmmm

gokce cok zaman gulduruyo hallerı ben uçune bakıp bakıp guluyorum hepsıde cok ılgınc naz yapıyo rabbım saglık afıyet versın onlara .........kızlar herkes yogun sanırım..........ıyı olun amannnnnnnnn cok opt

" Ben dostlarımı;
Ne kalbimle, ne de aklımla severim.Olur ya...! Kalp durur, akıl unutur.
Ben dostlarımı; Ruhumla severim. O, ne durur, ne de unutur

selam kızlar nasılsınız selamlar sevgiler nil 1971bu minik bey çok şeker ALLAH bağışlasın maşallah 41 kere darısı başımıza inşşş.
muallimeeemmm posta çıkışın dolu mesajları sil yazıyorum sana gitmiyooo

nıl masallah oğlusunaaa ya...cok seker cokkkk ..naz ypmasına degmıs annesı........saglıkla buyut unutma bu arada burda kız cookkkkkk.........ellere gıtmesınler yanı kızlarmızz....heee heee .......
pınk canım sanırım mesaj yolllamalarda problem gecen hftada sıkıntı oldu mesaj alamadım bazı arkasdalardan yaaa .....ıyı bak kendıneeee ınş sıkıntı gecerde mesajlasırız ınş ıyıısdır ozledım kukada gırmıyo epeydır canım ya rabbım sızlerıde mutlu eylesın ınşş

Gokce yesinler gokceni...ceee yapiyor demek ki..gunduzleri cok mu ceeeee lesiyorsunuz:))buyudukce tatlilasiyorlar..oglum sadece annii,baba,dede,memem diyor il kelimeleri bunlar oluyor .devami ne zaman gelir bilinmez..bu ara surekli basbas yapiyor elide agir kafayi dagitacak birgun:))gun gectikce daha yorucu ama daha da tatli oluyorlar..
bulut masallah kuzuna az kalmis saglikla vaktinde gelsin insallah..
Nil masallah cok tatli tostosun..
butun bebislerimizde ayri bi guzellik sevecenlik..zor elde edildigi icinmi bu kadar tatli bunlar..Allahim bizlere bagislasin,nazarlardan korusun,olmayan,isteyen arkadaslarimiza tez vakitte nasip etsin insallah..

rabbim hepinizden razı olsun....inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım..tabikide haber veririm...ayyyyyyyyy benimkide büyürde sizinkiler gibi olurmu....
maşallah hepsine çok tatlılar.....

inşallah bebek isteyen arkadaşlarımızda tez vakitte kavuşurlar.....aminnnnnnnnnnnnn

Ummuhancim coook sevindim canim Rabbim hayirlisiylada kucagini almayi nasip etsin insallah sabir her seyin ilaci degilmi canim ALLAHIMA SUKURLER OLSUNKI bizlerde azmeddik sabretddik kavustuk.
Allahim evlat hasretiyle yanan tum kardeslerimizede hayirli salih evlatlar versin insalah AMINNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…