- Konu Sahibi el-muallim
-
- #12.041
sagol canım ben tuncelideyim eşimin işi dolayısıyla keşke imkanım olsada sizlerle tanışabilsemmasallah kızına gokce ....buyuyo arkamızdan ......sen nerdeydın ya ..bulusuruz ınş hep beraber ne ıyı olur
canım yavaştan başladı günlük kafayı yere çarpma operasyonumuz variyi haftalar..
Bluesu nasil gecti sinaviniz.Insallah iyi bi yerlere gelir hayirli evlat olur.
Gokce siralamalar baslamis arkasi gelir..ne tatlilar yaa..
SAYIN BASKANIMIZ Muallim abla,
:))
Evlat hasretiyle yanarken uzuntumuzde birbirimize cok destek olduk.simdi evlatlarimiza kavustuk cok sukur.ben diyorum ki evlatlarimizin gelisimini, guzel gunlerimizi ,mutlulugumuzu ,endiselerimizi daha rahat paylasabilecegimiz bi topik olsa desteklere oradan devam etsekopuldun:)
ay canım oglun için çok sevindim inş bizim bebişlerimizide görürüz öyle plaket alırken ne kadar gurur vericidir eminimkızlar slm...oğlumun sınavını sormuşsunuz çok teşekkür ediyorum sizlere....çok şükür sınavımız iyi geçti...akşamda yıl sonu balomuz vardı..oğlum plaket aldı....akşam duygu yoğunluğu içerisindeydim....daha dün gibi ana sınıfındaki yıl sonu törenine gitmiştik...akşam ise ortaokul bitti..kısmesetse kış başlangıcında lise....kızlar hepiniz inşaallaH BU GÜZEL DUYGULARI YAŞAYACAKSINIZ....o günleri sizlerde hayırlısıyla göreceksiniz....demeyinki ,amaaannnn bluesuu....bizim o yıllarımıza çoook zaman var...hayır çook zanman var gibi görünsede göz açıp kapayıncaya kadar zamöan hızlı bir şekilde akıp geçiyor...inşaallakh kızlar sizlerde çocuklarınızın diplama törenlerini,plaket aldıkları günleri görürsünüz.....sizleri seviyorum ve kocaman öpüyorum...(ama baştan bebişleri öpüyorum)....hoşçakalın...(yeni topicten haberim olsun)
geliyorum topige canım :)arkadaslar yenı topık actım orda sohbete devam edelım ınş ..........cocuk buyuturken kısmında ..beklıyorum hepınızı..artık tum sorunlarımız paylasalım
SELAM YENİ TOPİĞİ YAZMAMIŞSINIZ AMA BULDUM.GİRMEK İSTEYENLERE TAM ADRES :
http://www.kadinlarkulubu.com/cocug...klerimizle-birlikte-sohbete-devam-edelim.html
bahceciye gidiyorum ben dokgtorum mustafa bahceci
aku içinde emel hanıma gidicem ..
sen nereye gidiyosun
bu 2. denemem ..
sorun azosperm
24 yumoş toplandıydı 15 döllendi 3 .gün 3 tane 1.kalite kondu ama tutmadı yaşım 22 herhangi bi sorunum yok boy 170 kilo 54
bu seferki hedefim 5.gün ve gebe kalmak ve dogurmak :d
Merhaba ,,,
Bende su anda Bahçeciye gidiyorum ve aku tedavisine yeni başladım bu tedavinin faydasını gördünüzmü beni aydınlatırsanız sevinirim.....
evet,arkadaş doğum yaptı..17 aylık oğlu var şu an...el-muallim in üçüz kızları,benim de kız-erkek ikizlerim var...........:)
Allah bağışlasın maşallah....Akupuntur tedavisylemi hamile kaldınız..??
Benim durumlarım çok karışık bana moral verirseniz sevinirim en denemediğim bu kaldı...
1.aşılamayla hamile kaldım 1.5 aylık düşük oldu..
2. doğal yollarla hamile kaldım 5.5 aylıkken karnımda öldü
3. tüp bebek denedim 2.5 aylıkken hamile kaldım..
4. gene tüp bebekle hamile kaldım 1. gün önce biyokimyasal hamilelikmiş
gene şükrediyorum ama artık fiziksel tranvalarım çok şu anda ve Akupuntur tedavisi önerdiler....
ne kadar zaman tedavi gördünüz....
Bu arada Allah bana da inşallah sizin gibi kizleriniz gibi çocuklar nasip etsin...Allah analı babalı büyütmek nasip etsin etsiz size..:))
melıke selam canım artık kımse yok dıye pe gırmıyoruz ama almına demıs sana oncelıkle genetık test lerı yaptır dr un onermedımı bunları sana nemde bu kadar dusuk olmus..akupunturun faydasını gorduk daha cok psıkolojık anlamada ve yum kalıtesı alamında ..sıkıntın cok olmus canım ıns bı daha yasamazsın gelır melegın ..oncelıkle sebeplerını ıyıce arastır bı neden ıns cıkmaz ama akuyada gıtmenı onerırım heöm rahatlatır senı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?