Tp Bebek ve Akupunktur

merhaba tup bebek tedavisindeyim akupuntur tedavinizi nerede yaptırdınız öğrenebilirmiyim.ben bi seans gittim oldukça yuksek uygun yer araştırıyorum.

merhaba tup bebek tedavisindeyim akupuntur tedavinizi nerede yaptırdınız öğrenebilirmiyim.ben bi seans gittim oldukça yuksek uygun yer araştırıyorum.

ben bostancıda ayşe kadın durağında bir yere gittim. fiyatı çok uygundu. sadiye ve berna hn orda var. ayşe kadın durağında indikten ten sonra lastikçi var duragın yanında . öneririm.

yenıdendogdum ben

ve ben normalından hamıleyım
yıne bır oglum olacak
neredeydı o benım kucagım bosmu kalacak dıyte doktugumuz gozyasları
2.kez anne oluyorum
Cok sukur Allah cektıgım sıkıntıların mukafatını tup bebekle olan oglumdan sonra bır kez daha gonderdı

ayy kıslar kaşınıyorum ben yaa
birde bu kulaktaki şeylerle ben nası uyucam ya acıtırmı acaba
bazen belli bölgelerimde agrılarım oluyor birde bugünki seanstan dolayımı

buarada benim sağ kulağımda 4 adet sol kulağımda 2 adet delik vardı hepsindede küpe takılı idi hepsini çıkarıcaksın dedi sadece nokta gibi birer tane iki kulağa tak dedi

senin duanıde ederken ağladım , niye ağlıyom onuda bilmiyom kurana aktı gözyaşlarım..
yan apartmanda bi teyze var hacılıktan geldi sana tesbih çekicem dedi olacak dedi erkek cocuk oalcak dedi :)

Bi haber alsam rahatlicam D&R diyoki nasilsin dun ben bebekleri hastanede olan biri nasilsa oyle dedim cok gulduu:)

Nirakmaz annelerini biz anlastik en az erkende dogmaya kslkmicaklarrr biliyomusun rahimimdeki hallerinin ultr ciktisini verdiler bana 3 noktavsiraya

Aynen öyle ama nevin göreceksin.. ben şuan test günüm uzasın istiyorum Biraz daha acabayla yaşamak istiyorum.. Benim normal yolla olma ihtimalim olmadından bu anneliğe 2.kez yaklaştım.. Bırakmak istemiyorum

Kizlar hamileyimmmmmm Allahım kurban oldugum allah
o kadar uzuldumku bu yazdıklarımı okuyunca
gozyaslarım ıp gıbı aktı
nede kucukmusum 4 sene once
umutsuzlugun ıcınde umutlu oplmaya eglencelı olmaya calısmısım
nbeler yasandı ne gozyasları dokuldu ne kadar sıkıntı cekıldı be oglum
ben ona emegım dıyorum
gecmısım gelecegım huzurum dıyorum az demıyormuyum
bın tane daha cocugum olsa tüp oglum 10 hucrelı erken dogan afacanlı oglum benım ıcın en basta olacak

Son düzenleme:
bende basşkada burayı hatırlayan yokmu?

ben yasadıgım hıcbırseyı unutmadım , detayları atlayabılırım ama nerden nereye kısmı hala bende devam edıyor.
oglum 5 yasında olacak 3 ay sonra
10 hücreli gelişen oglum

Kızlar merhaba;
ben de tüp tedavisi için ankarada akupunktur uzmanı arıyorum. 3 ay sonra başlıcam tedaviye. bu arada boş durmayayım diyorum. Var mı bildiğiniz, yönlendireceğiniz biri?

ben bostancıda ayşe kadın durağında bir yere gittim. fiyatı çok uygundu. sadiye ve berna hn orda var. ayşe kadın durağında indikten ten sonra lastikçi var duragın yanında . öneririm.

Merhaba gittiğiniz merkezin adı ve telefonu verebilir misiniz?

Merhaba konu açılalı baya olmuş ama İzmir de olup faydasını görenler doktor ismi önerebilir mi acaba? Sanırım her akupunktur infertilite için olmuyormuş yardımcı olursanız sevinirim

Ben de istanbul'da güvenilir akupunktur uzmanı arıyorum tüp bebek için. Seans ücretinin çok fahiş olmaması önemli, zira görüştüğüm 2 yer de konusunda uzman ama fiyatları çok yüksek.

Lütfen yaptıranlardan klinik tavsiyesi rica ediyorum...

Konu güncell....................

Arkadaşlar bu akapunktur fizyoterapi ile aynı şey mi.rahim inceliğine fayda olurmu. Anadolu yakasında varmı önerebileceğiniz

Bende ağladım yazdıklarınızı okurken,Allah size bağışlasın oğlunuzu. Aylardır kk'yi bilgi edinmek için okuyorum ilk kez bu kadar hislerimi yakın buldum size. Hiç dövünmedim, hiç parçalamadım kendimi umutlu olmaya gülmeye çalışıyorum. Umarım sonu sizinki gibi güzel olur.

Sen begenı yapınca donup bır daha okudum yıne agladım :) Hersey aklımda daha dun gıbı sankı.
Umarım sızde bu yolculukta guzel bır sekılde devam edersınız oglum suanda 7 yasında . Hayatta yaptıgım en guzel sey onun ıcın bıkmadan usanmadan emek vermek olmus

arkadaşlar Avrupa yakasında önerebileceğiniz yer varmı araştırma yapıyorum seansı 300 dendi beşiktaşta bir yere faydasını görenler tavsiyede bulunursa .

arkadaşlar Avrupa yakasında önerebileceğiniz yer varmı araştırma yapıyorum seansı 300 dendi beşiktaşta bir yere faydasını görenler tavsiyede bulunursa .

Buldunuz mu bilmiyorum ama bende bu konuyu yeni araştırmaya başladım.Bakırköy de Osman Nuri Bayraktar varmış.Methini duydum fakat henüz görüşmeye gitmedim.

merhaba, sizin doktorunuz kimdi acaba tüp bebek uzmanı nerede yaptırdınız kaçıncı denemenizde hamile kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…