Tp Bebek ve Akupunktur

ben yaptım kıymalı domateslı acıl makarna...........................yedım bılem...........kız sen zaten zayıfsın inş hamış kal da yırmı koııolo alllllllllllllllll:bbo:

:) yaptım alacım şimdi arı polenni sütümü hazırladım meyve dıkınıyoz gocamla :)
bişi dicem ama kızma

senağlama 2-3 arası zormuş tutması yazmışlar

yokk canım ne alaka......doktorum böle bışey yok dedı kafanı hıç takma gayet ıyı canım............kaç kışının tutuyo gayet ıyı......................

evet canim çok haklisin insan aynen öyle oluyo.ama ne yazikki ben islerime dönmek zorundayim.bebegimin gelisimi takipte olsa bile benden baska yapacak yok.görümcem bende kaliyo hanfendi oturup dizilerini izliyo.birde üstüne stres yasiyorum........

ablaıcm bende perşembe sorucam o sayfada bilen bilmeyen herkez yazmış ödümü patlattılar
sol yumurtalımda bıcak saplantısı var bu ne ya şimdi

hepınıze guzellllllllllll geceler....................5.gunumde bıttı hamdolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
yarın 6.gun......................

canim benim valla benim is baya karisik kafamda cooook karisik valla :bbo: ben bu sefer cocultur vede esimin spermlerini baya buyultulerek yapilmasini istiyorum ama bahcecide yapilmiyomus canim cok sikildi :1no2: napicam ben diye artik valla baya arastirmam lazim banada dua et canim sen ve tum bebek isteyenler dualarimdasiniz

yemek odan guzelmis yatak odanda sade ve sik cok begendim canim ya o adetler hep strese bagli bence bugun gittinmi dr a

uyursun tabi yedin yemekleri hem bana gore gec degilki aksam cayimi icerken 9 gibi girmisim ne kiziyonki hemen hem o gelsin bir utusunude yaparim her seyinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…