Tp Bebek ve Akupunktur

ya şans işi bu ya vallahi şansın varsa oluyor..
dur bakalım bi posta daha yıkıyorum olmazsa tekme tokat giricem bebişim :)
evdeyim bebişim ama burada olmucam işlerim var gene cam silicem :)

ya ...banada uğrasan....................kız ne ıyı olurdu..................bak kendını çok yorma tedavı oncesı............

ne bilim kız olumsuz etkilermi ki
gecen sene toplama olacaktı yarın ben bugün halı silkelediydim doktor hey maşallah iyi yumurtalarını çatlatmamışsın
korkamadığın içimn başına gelmemiş dediyd gecende kuzenim tedavi olurken ağrısı cok oldu kalkmayı dahi yasakladılar

yum tplandıktan sonrakı beklemede hemsıre bana sakın kendını yorma iş yapma vucudun yorgun olmasın dedı aslında onemlı bu tedavı surescınde her yonden rahat ve dınlenmış olmalıyı...................

toplandıktan sonra bende bişi yapmadım oyun oynadım

yaaa bulaşık makinesi maaf olmuş
içine akmış o küfler çıkmıyor 65 derecede yıkattım napıcam ya

benim de tam tersi hiç istememişti, hatta transfere kadar bile eşime diyet yaptırmıştım.
Ama kafam hep karışıktı, olcak mı olmıycak mı soruları insanı deli ediyor gerçekten, kendi kendini yiyorsun.
birde tabii ilaçlar her insanı farklı etkiliyordur. Sende o isteği arttımış olabilir.

yaaa bulaşık makinesi maaf olmuş
içine akmış o küfler çıkmıyor 65 derecede yıkattım napıcam ya

Gülencim, calgonitin bul. mak. temizleyicileri varya, 65-70 derecede boşken şişeyi mak. koyup yıkıyorsun. küçük plastik şişeler, mavi renkte sıvıları var.. Onlar temizler belki. Onlarla dene canım. Ben rutin her ay 1 defa uyguluyorum. Temizliyor makinayı.

bizim temizlikci dükkanımız var ama o calgonitten yok bizde migrostan almamız gerek bi kere kulalnmıştım bende

:) yok ya yok öyle şeyler kayınpederim migrosta çalışıyor ona ısmarlım

iki parça elde yıkadım zoruma gitti çünkü ben hiç elde yıkamam hem zamandan tasarruflu hemde paradan

arasıra alışmak gerek hihoyyyt.........................nasılsa bugun temızklık yapcaktınya .....iş çıktı sana neyse ben bıraz uzanımmmm

kolay gelsin gülenim. makinayı bozdun elindemi yıkıyon.biran önce düzelir inşallah kıyamam sana gelip ıkımmi bulasıklarını kaydirigubbakcemile3

fıgenn hoşgeldın............bak gulen zavallım .....ayyy.....elınde yıkamışmılşşşş ya makınesı olmayan ne yapsın kızz.....ıyı oldu azcık elınde yıka bakımmmm...............benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…