Tp Bebek ve Akupunktur

gunaydın ...nerdesınız arkadaşlar............nasıl gıdıyo..........gelışmelerı yazın..........hayırlı gunler

selam toprağımmmmmmm..........hoşgeldın evet bekle canım sonu inş guzel olacak...........rabbım guzel gınler nasıp ets bu mubarek cuma gunu dualarımızı makbul eylesın

toprakcım hala akupuntura gıdıyosun değl mi.....nasıl gıdıyo......mamba ne yapıyo haberın var mı canım...

Ben bu aralar ara verdim adet dolayısıyla ve yumurtaların küçülmesi için , bir merkezime gidip onay almam lazım yumurtalar küçüldü diye ama hiç halim yok , bugünlerde çok keyifsizim, sürekli uyumak istiyorum...Mevsimsel ve ilaçlardan heralde...Mamba yazmıyor bu aralar heralde gebelik sayfasına takılıyordur artıkSenin nasıl gidiyor akupuntur?Bugünlerde 2.seansın vardı galiba...

evet canım aslında ıkı uç gun geç kaldım gıtmem lazımdı ama ışlerım vardı yarın gıdıcem ıkıncı seeansa......bakalım hayırlısı ..doğru mamba oralara takılıyodur ..canım topla kendını ve gıt baktır bence ..hava gerçekten çok farklı ..uyku veryo....kendıne ıyı bak ....tembellık yok bebiş gelınce öyle yorgunum uykum var dıyemıcen......anne kalk deyıp durucak yapışacak eteğıne.......sen çok tatlı bı anne olacaksın inş canım

Selam kızlar,
bugÜn 2. Akupunktur seansım olacak. Ya ben Çok gerıldım.
Tedavıye baŞlamadım akupunktur ıÇın erteledım ya, Çok stres yaptım,
baŞlasa mıydım dıyorum, bÖyle sÜreklı dÜŞÜnÜnce ve bekleyınce
Çok fena stres oldum.
Valla benım akupunktur'a Çok ıŞ dÜŞÜyor, Çıft etkılı olması lazım :)

Selam kızlar,
bugün 2. Akupunktur seansım olacak. Ya ben çok gerildim.
Tedaviye başlamadım akupunktur için erteledim ya, çok stres yaptım,
başlasa mıydım diyorum, böyle sürekli düşününce ve bekleyince
çok fena stres oldum.
Valla benim akupunktur'a çok iş düşüyor, çift etkili olması lazım :)

senayk neden acaba bu kadar gerıldın canım ama ıkıncuı seanata inş daha olursun ilkınde iğneler bendede bıraz gerılme yaptı yarın yıne gıdıcem inş dahaıyı olacakk....bı konuş duktorla.....bıde stres için yapsın kendıne ıyı bakk canım

yarın inş ıkıncı seansım ..bakalım benı bıraz daha rahatlatacak mı...............kendımı ıyı hıssedıyorum........

evet canım .....mesela benım yum buyuyo faydası olur dımı akupunturun...........daha mı etkılı olur senceeeeeeee

Bence oluyor el muallimcim.ılk tedavimde 17 yumurta toplanmıştı , bu tedavimde 34 tane toplandı , ikiye katladı yani ve 23 -24 tanesi 3. güne sağlıkla gelmişti.Bence çok etkili oldu akupunktur.Senin tedavi nasıl gidiyor el muallimcim?Şimdi sen iğnelere başlamadın değil mi?Ginera kullanıyorsun.Annem tv. duymuş kefir kapsulü varmış , çok faydalıymış hamile kalmada.Bilgin var mı senin?

canım ben iğnelere başlamadım yarın gıdıcem bakalım doktorum ne dıcek başlarım heralde
kefır kapsulu pahalı ve denıldığı kadar etkılı değil her donem bı şey çoıkıyo oda onlardan .....aılede sağlıkçılar var onlar pek tasvıp etmıyoo
şu an gınera verdı ..yarın gıdecem
yazarım yarın canım

günaydın arkadaşlar,
bugün daha iyiyim, inşallah daha da iyi olacak.
Bu sabah regl oldum, dün onun gerginliğiydi sanırım daha çok. Birde ananemin hasta olması beni çok üzüyor. Yaşlıklık hastalığı diyebilirim. Vücut gitgide iflas ediyor. 1 aydır yatakta. Allah hayırlısını versin inşallah. Hepsi bir arada dün duygu yoğunluğu hat safhadaydı...
Gelecek ay yarın tedavim başlamış olcak, toprakcım senin transferin ne zaman. Hazirandaydı dimi?
El-muallimcim ben bugün-yarın internete giremiycem maalesef, ama pzt sabah ilk iş senin mutlu haberlerini duymak için bu sayfada olcam, tabiiki sorun çıkarmazsa, ben hala çok zor giriyorum buraya, neden acaba?
ıyi tatiller herkese......kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…