- Konu Sahibi el-muallim
-
arkadaşlar adetımın kıncı gunu doktora gıttım ve bu ay başlayalım dedı.............şaşkınım ....gınera verdı ve haftaya başlıcaz inş...........cumartesı gıdınce akupunturuda sölıcem...........bakalım kendımı hazırana hazırlamıştım ya.........hayırlısı dıyelım değil mı.............neredesınız.........
Hayırlısı olsun arkadaşım....
İnşallah el muallimcim.Benim isimler hazır sayılır.Erkek olursa Arda kız olursa Ece yada Elif yada Naz.Güzel ve insanı heyecanlandırıcı hayallertoprakcım çok sağol bı tanem ya işte böle bırdenbıre tedavıye başladım.....rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın bı tanem....sen ve mamba bana çok cesaret verdınız..........inş beraber bu yolu aşacaz bebişlerımıze ısım arıcaz inş canım
ayçanılayda umarım sende guzel sonuçlar alırsın.....sen tedavıdemısın .............
Aycancım tedavin hayırlı olsun arkadaşım.İnşallah bebişin bu sefer hayırlısı ile gelir.Akupunturu Emel Hanım mı yapacak.Benim Dr. Emel hanım eşi de umutta doktorum.İkisi de çok şekerlerEvet arkadaşım..Benim içinde dualarınızı eksik etmeyin ne olur..Eğer bir aksilik olmazsa cumartesi günü yumurtalarım toplanacak...Hayırlısı olur herkes için inşallah..Akupunktur u da transfer öncesi ve sonrası yaptırmayı düşünüyorum..İnşallah yararı olur
İnşallah el muallimcim.Benim isimler hazır sayılır.Erkek olursa Arda kız olursa Ece yada Elif yada Naz.Güzel ve insanı heyecanlandırıcı hayaller
Evet arkadaşım..Benim içinde dualarınızı eksik etmeyin ne olur..Eğer bir aksilik olmazsa cumartesi günü yumurtalarım toplanacak...Hayırlısı olur herkes için inşallah..Akupunktur u da transfer öncesi ve sonrası yaptırmayı düşünüyorum..İnşallah yararı olur
hımmm çok guzel ısımler çalabılırım..............rabbım koymayı nasıp etsın canım........inş o gunler gelecek............o neylerse guzel eyler görelım mevla neyler...........
arkadaşlar adetımın kıncı gunu doktora gıttım ve bu ay başlayalım dedı.............şaşkınım ....gınera verdı ve haftaya başlıcaz inş...........cumartesı gıdınce akupunturuda sölıcem...........bakalım kendımı hazırana hazırlamıştım ya.........hayırlısı dıyelım değil mı.............neredesınız.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?