Tp Bebek ve Akupunktur

gunaydın kızlar...........nasılsınız.......mambacım nasıl gıdıyo bebiş hareketlendımı......toprakcım bugun doktora on muayeneye gıdıcem bakalım ne dıcek ...............hepınıze guzel bı gunnnnnnn

arkadaşlar adetımın kıncı gunu doktora gıttım ve bu ay başlayalım dedı.............şaşkınım ....gınera verdı ve haftaya başlıcaz inş...........cumartesı gıdınce akupunturuda sölıcem...........bakalım kendımı hazırana hazırlamıştım ya.........hayırlısı dıyelım değil mı.............neredesınız.........

El muallimcim geldim.Şimdi sen tedaviye mi başlıyorsun?Süper ya.Hadi arkadaşıminşallah bu sefer olacak.Bizim bebişlerin ablası olacak senin ufaklık.ınşallah allahım ne olur
bu sefer tüm arkadaşlara ve bana hayırlı evlatlar ver...

Hayırlısı olsun arkadaşım....

toprakcım çok sağol bı tanem ya işte böle bırdenbıre tedavıye başladım.....rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın bı tanem....sen ve mamba bana çok cesaret verdınız..........inş beraber bu yolu aşacaz bebişlerımıze ısım arıcaz inş canım

İnşallah el muallimcim.Benim isimler hazır sayılır.Erkek olursa Arda kız olursa Ece yada Elif yada Naz.Güzel ve insanı heyecanlandırıcı hayaller

ayçanılayda umarım sende guzel sonuçlar alırsın.....sen tedavıdemısın .............

Evet arkadaşım..Benim içinde dualarınızı eksik etmeyin ne olur..Eğer bir aksilik olmazsa cumartesi günü yumurtalarım toplanacak...Hayırlısı olur herkes için inşallah..Akupunktur u da transfer öncesi ve sonrası yaptırmayı düşünüyorum..İnşallah yararı olur

Aycancım tedavin hayırlı olsun arkadaşım.İnşallah bebişin bu sefer hayırlısı ile gelir.Akupunturu Emel Hanım mı yapacak.Benim Dr. Emel hanım eşi de umutta doktorum.İkisi de çok şekerler

İnşallah el muallimcim.Benim isimler hazır sayılır.Erkek olursa Arda kız olursa Ece yada Elif yada Naz.Güzel ve insanı heyecanlandırıcı hayaller

hımmm çok guzel ısımler çalabılırım..............rabbım koymayı nasıp etsın canım........inş o gunler gelecek............o neylerse guzel eyler görelım mevla neyler...........

canım inş yum toplama işlemın çok rahat geçer............kendını rahat tut halıt bey çok ıyı bı doktor...........akupunturuda yaptırırsan çok ıyı olur..........inş hamışlerın sayıası artar..............dua ile canımmmmmm

hımmm çok guzel ısımler çalabılırım..............rabbım koymayı nasıp etsın canım........inş o gunler gelecek............o neylerse guzel eyler görelım mevla neyler...........

El muallimcim sen yeter ki hamile kalda çal bu isimleri.Bebişlerimiz adaş olsun:sm_cool:

ayyy canım benım inş beraber canım.......rabbım guzel hayırlı evlatlar versın bızede tum ısteyenlerede...............o gunler gelsın hele sonra beraber gezdırırız bıle..........

el-muallim evet canım tüp bebek tedavisindeyim pazar yada pazartesi yumurtalarım toplanacak inşallah ben akupunktur için dr.ulviye atılı'ya gidiyorum çok memnunum
toprakcım sağolasın canım çok şükür ikiside iyi artık sen nasılsın canım diğer yerde pek göremiyorum seni nöral terapi gerçekten eziyetli ben bugün ağlıyacaktım nerdeyse

ruyameleğım.............inş toplama işlemı sıkıntısız geçer ve guzel haberı alırız senden.......inş akupunturun faydasını gorecez canım...........noralterapı ezıyetlı dımı....pekı akupunturda yaptırıyosun gerek varmı ona canım...........acı veryo hemde...........canım rabbım kolaylık versın...........kendıne ıyı bak..............gelışmelerı yaz ....kaç yum toplandı bızı merak ettırme................dua ile

arkadaşlar uyku tutmadı......sabah sabah her tpığe uğradım...............gevezelık buna denır bence.......şımdı işe gıdıyorum..........herkese hayırlı gunler........

HERKESE MERHABA ÖNCELİKLE,

EL-MUALLİMCİM HAYIRLI OLSUN, ÇOK SEVİNDİM, İNŞALLAH GÜZEL VE MUTLU HABERLERİNİ ALACAĞIZ SIRASIYLA.....

BENDE DÜN İLK AKUPUNKTUR TEDAVİME BAŞLADIM, HAFTADA 2 GÜN OLARAK DEVAM ETCEM 1 AY KADAR. TEDAVİM BAŞLAYINCA HANGİ SIKLIKTA OLUR BİLMİYORUM.
HEM HORMONLARA HEMDE STRESE KARŞI UYGULUYOR. GÜMÜŞ VE ALTIN İĞNELER KULLANIYOR. KULAKLARIMA VE AYAK BİLEĞİMDEN BİRAZ YUKARIYA UYGULADI. ACI VE AĞRI YOKTU, Kİ BENDE SENİN GİBİ İĞNEDEN KORKUYORYM:1no2: 20 DK SONUNDA İĞNELERİ ÇIKARDIKTAN SONRA, YUMURTALIKLARIMIN ÜZERİNE BİR CİHAZ KOYDU, YUMURTALIKLARI UYARIYORMUŞ.
REGL DÖNEMİMDE HORMONLARA KARŞI UYGULAMA OLMAYACAK SADECE STRESE YÖNELİK NOKTALARA UYGULAYACAK.

HAYIRLISI BAKALIM, İNŞALLAH FAYDASI OLUR..

KENDİNİZE İYİ BAKIN......

senayk çok guzel canım başlaman ıyı olmuş guzel temenılerın için sağol canım inş buyıl hepımıze hayırlı gelır..............haftada ıkı gun baya ıyı ben bır gun gıttım cumartesı gıdıcem çok vaktım olmuyo.......inş guzeş sonuçlar gelır canım kendıne ıyı bak
kızlar nerdesınız..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…