Tp Bebek ve Akupunktur

Senaycım merhaba, Anneannene geçmiş olsun, yaşlılık kolay değil.Adet dönemi ve öncesi bende çok sıkıntılı oluyorum özellikle bu adet ilaçlardan snaırım beni çok da halsiz bıraktı.Senin transferin heralde haziran sonu gibi olur , benim ki de 20 hazirandan sonra olur heralde.İnşallah ardarda hamilelik haberlerini veririz.:teytey:

uuf ne çok yum ya hepsı dolumuydu pekı kaçı dollendı
şu an kaç bebilişin var canım

el muallimcim ben pco luyum ya çok yumurtam oluyor ama bu sefer daha çok oldu.32 tane yumurtadan 3 tanesi boş çıkmış 6 tanesi döllenmemiş 23 tanesi 3. güne geldi sağlıcakla , ancak biz 5. güne kadar gitmesine karar verdik 3 tanesi 5. günde 4 tanesi 6. günde blast olarak donduruldu.Yani toplam 7 tane bebişim var.Senin haberlerini de merakla bekliyorum, bu ginera ne işe yarıyor acaba femera gibi bir şey mi?

canım bebşişlerin çokkkk..olmuş inş t-utarlar.........saonra bı daha denersın yıne tutar.....ne ıyı olır....canım bugun gıttım doktora gınera doğum kontrol hapı galıba altta kalan yenı gelen yum daha erken ortaya çıkmasını sağlıyo ...femara gıbı değıl..benım bı problemım yok ama yaştan dolayı yum bıraz fazla elde edılsın dıye sanırım verdı zaten dort gun kullandım yarın iğnelere başlıyorum...ben de korkarım iğneden ..sen kendıne kendın mı yapacaksın...bak ben kendıme yapamıyorum aslında zor değil ama kendıme vuramam..eşim vuruyo.........bakalım ne kadar gelışecek hıç bı tedavımde dondurulmısum olmadı olsa aslında ıyı olur ama olmuyo ancak yedı tane yada sekız tane dollenıyo ama sağlıklı dort veya uç kalıyo onlarıda transfer edıyo doktorum tutması yuksek ols dıye...bakalım hayırlısı sonrada akupuntura gıttım..........etkılı olur inş...........

canım kendıne ıytı bak ..aslında akupuntur stresı azaltır..........ıyı gelecek ınş annneannene uzuldum rabbım şifasını versın yaşlılık zor ya............inş canım ben yarın başlıcam iğneler.........mutlaka uğra heber ver merak ederım......hazıranda başlıuyosun sende inş guzel haberler dolar bu yaz burası ..kendnne ıyı bak ...mıoralını yuksek tut canım

ben yaparımmm iğneleriiiiiiiii
vallahi el muallim canım bende senin gibi düşünüyordum hatta geçen sene ilk iğnemi arkadaşıma 2.ciyi anneme yaptırmıştım ama 3. cü gün kimseyi bulamadım eşimde ben yapamam dedi iğne saatimde geçiyordu aldım iğneyi elime
sen bu zamana kadar ne acılar ne ağrılar çektin bunu mu batıramayacaksın kendine dedim ve bir baktım ki yapmışım bile yani hepimiz çektik bu sıkıntıları ama şimdi batır çek okadar kolay geliyor

bir şey sorabilirmiyim diyeceğim ve soracağım
akapunktur gerçekten de işe yarıyormu benim hiç haberim olmadı böyle şeylerden dün bütün konunu baştan okudum ara ara bakıyordum ama ilgimi çok çekmemişti şimdi acaba doktoruma bende mi sorsam diye geçiyor içimden ne dersin??

atlamışım özür
inşallah bu sefer bol bol yumoşların olur sağlıklı bebişler verir sana
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
inşallah

canım seracımmmmm....çok sağol inş dualarımız makbul olur............
canım son yıllarda akupunturun etkısı anlaşıldı aslında çoğu merkezde buda var.....akupunturcum avrupada çok yaygın old soluyor....yum gelışımıbne etkılı hatta az gelışenlerın yum kalıtssını atrıyomışşş..........bakalım inş denıyoruz..ama sonuş alanlar var..........ben bıde stresı kontrol edrım dıye yaptırıyorıum...bekleme surecı bıraz daha rajat geçer dıye...........ama gerçkten daha sakınım...hıssedıtyorm bıde rahmın kanlanmasını sağlayıp tutunmayı kolaylaştırıyomuş......tabı bunlar bırer vesıle rabbım ol dıyecek olacak....inş canım senın guzel haberını beklıyorunm bakalım kaç yum olacak..........inş herşey yolunda gıder sor ıstersen doktoruna ben bugun sordum ıstutısan yaprtır dedı ...sakıncası yok etkısı olabılır dedı...............

teşekkür ederim ilk kontrolde sorayım bakalım ne diyecek
benim de yumurta problemim yok ama rahim kanlanmasına iyi gelip bebeği tutacaksa denemekte fayda olur tabiki bu sefer bende stresde yok
allah allah ne olduki acep bana

Hadi el- muallimcim inşallah tedavin hayırlı olur , inşallah bu sefer gelir güzel bebişin.İğnelerden korkma bence pek can yakmıyorlar ben kendim yapıyordum iğnemi.Normalde iğneden korkan ben bebişim için ne sıkıntılara katlanıyorum :-( gerçi o hayırlısı ile gelsin ben daha ne sıkıntılara katlanırım...
Bu anneler gününde de bebişim yok aslında çok üzgünüm:1shok: ama allahımın bir bildiği vardır ..inşallah bir daha ki anneler gününde tüm isteyenlere allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir , kimseyi boynu bükük bırakmaz ...Bir de allah annelerimizi başımızdan eksik etmez inşallah...

canım benım inş seneye gelır bebışın kutlarız beraber.....................evet bı hayır vatrdır elbet bılemedığımız.........hayat............farklı ımtıhanlarla denıyor bızı..............inş başarracaksın......tatlı anne olacaksın

seracım ....rahat ol inş guzel haber beklıyorum senden evet sor doktora bakalım ne dıyecek.........stres yokkkkkkkkkk...........yola devam canım

inşallah el muallim hep beraber o güzel günleri görürüz.Bu arada senin de anneler günün kutlu olsun.Oğlun ne almış sana?

canım sağol......sabah geldı öpücük kondordu.............o yettı zatennn bana............sonra gul ..çıcek almış ....babasıyle...rabbım hepsın e hayırlı guzel omur versuın...rabbımmsenıde sevındırsın seneye ınşş..................

El-muallimcim, sana da tekrar tedavin hayırlı ve başarılı olsun demek istiyorum. ınşallah herşey çokgüzel olacak. Namazlarımdan sonra , senin ve toprak için ve burada yazan arkadaşların aklıma geldiğince isimleri- dua ediyorum. Allahım geri çevirmez inşallah dualarımızı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…