- Konu Sahibi el-muallim
canım inş.................daha bana gore sen çok kuçuksun..ben o yaşta unıversıte sondaydım.......inan ve sabret bebişn bulacak senı .............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ilki 3.gün idi 2 tanesi 8 1 tanesi 9 bölünmüştü Allahımın gücüne gitmesinde 3.gün olursa bana gene olmucak giib geliyo
figencim yerden göge kadar haklısın ama içimdeki hissimi söyledim tabi 3.gün tutan çok var inşallah tutsunda günün önemi yok..gülaycım nolursan stres yapma.bence 5. gün diye ısrar etme hayırlısı neyse o olsun de.bazen bişey konusunda cok ısrar edersen belki o hayırlı deildir.onun için hayırlısını dile bu kadar ısrar etme bence.benim 3. gün yapıldı ve tuttu.onlar iyisini bilirler.
gecende hiç konuşamadım doktorla bu sefer baya konuşurum gene dener baktıki çok zorlanıyorum o yumurtalığa girmez yani girmezse tutmucak diye bişi yok değilmi ablacım illa girmesimi gerke diğer yerlerime yaptırırım sorun yok ama ondan korktum ben anlıyosun dimi beni bazen çok abarttımı düşünüyorumda..
Çok üzgünüm çoook
kıslar bide ne diycem.civanpercemi bitkisi kadın hastalıklarına cok ii geliyomuş mucize gibi birşeymiş.bütün kadın hastalıklarını oratadan kaldırıyormuş neredeyse özellikle polikistikover e birebirmiş.bide iştah kesiyomuş kilo vermek için bir cayı var ben onu kullanıcam.
bende kıl tüyden arınma seansına giriyom yarın aku varya :)öpüuyom sizi
selam toprakcım bende çok yoğunum ...bugun gırmeye zorlandım......işim var çıkıcam .......sende kendıne ıyı bak
herkes ıyı baksın
Kızlar günaydın herkese,
Civanperçemi ve hayıttan bahsetmişsiniz. Ben bunları 3 ay oldu içiyorum. Annem hep bana bitkilerden bahsederdi ama ben önemsemezdim. Taaaa ki uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşla görüşünceye kadar. Kısaca anlatayım: Geç yaşta evlenen bi bayandı. 35 te erken menopoza girmiş, adet yok, yumurtlama yok. cyclo progınova ile adet görüyor her ay ve kıbrısta yumurta naklini düşünmeye başlıyorlar eşiyle. Sonra bu 2 bitkiyi tavsiye etmiş birileri. O ay ilacına başlamamış ve bu bitki çayını içmeye başlamış. Ay sonunda regl olmamış, ilacı kullanmadı diye sanırken o, meğersem hamile.... şimdi kızı 15 aylık olmuş, bir türlü gidip göremedim. Ama mucize bebek yani....
1 su bardağı sıcak suya, 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu, 1 tatlı kaşığı ciavnperçemi atıp10 dk kadar bekletiyorsunuz-kaynatmadan. Tadı çok acı, içemezseniz 1 kaşık balla tatlandırın. Ama alışıyor insan, balsız da içebiliyorum ben şuan.
Hep yazcaktım bu konuyu, bir türlü fırsat olmadı... Kısmet bugüneymiş...
başka sayfalarda bu konu ile ilgili tecrubelerini yazanlar var, okumuştum. Yumurta sayısı ve kalitesini de arttırıyormuş sanırım.
Şifanın nerden gelceğini bilemiyoruz. Denemekte fayda var. Benim de regl olamama sorunum olduğu için tedavi amaçlı sürekli içiyorum. Ama ayın ilk dönemi yani yumurtlama sürecinde tavsiye ediyorlar sanırım.
Kendinize İyi Bakın
Öptüm Hepinizi.......