Tp Bebek ve Akupunktur

canım inş.................daha bana gore sen çok kuçuksun..ben o yaşta unıversıte sondaydım.......inan ve sabret bebişn bulacak senı .............

benim ilki 3.gün idi 2 tanesi 8 1 tanesi 9 bölünmüştü Allahımın gücüne gitmesinde 3.gün olursa bana gene olmucak giib geliyo

gülaycım nolursan stres yapma.bence 5. gün diye ısrar etme hayırlısı neyse o olsun de.bazen bişey konusunda cok ısrar edersen belki o hayırlı deildir.onun için hayırlısını dile bu kadar ısrar etme bence.benim 3. gün yapıldı ve tuttu.onlar iyisini bilirler.

kıslar bide ne diycem.civanpercemi bitkisi kadın hastalıklarına cok ii geliyomuş mucize gibi birşeymiş.bütün kadın hastalıklarını oratadan kaldırıyormuş neredeyse özellikle polikistikover e birebirmiş.bide iştah kesiyomuş kilo vermek için bir cayı var ben onu kullanıcam.

canım banada murat berksoy civanperçemi hayıt aslanpencesi ve bişi da vermişti çay , ama ben içmedim
şuan incir suyu içiyorum ibrahim saracoğlunun verdiği kür yani birde vitaminlerimi adet oluncada arı polenine başlıcam

gülaycım nolursan stres yapma.bence 5. gün diye ısrar etme hayırlısı neyse o olsun de.bazen bişey konusunda cok ısrar edersen belki o hayırlı deildir.onun için hayırlısını dile bu kadar ısrar etme bence.benim 3. gün yapıldı ve tuttu.onlar iyisini bilirler.
figencim yerden göge kadar haklısın ama içimdeki hissimi söyledim tabi 3.gün tutan çok var inşallah tutsunda günün önemi yok..
ablamızında dedi gibi sabır sabır ..

gecende hiç konuşamadım doktorla bu sefer baya konuşurum gene dener baktıki çok zorlanıyorum o yumurtalığa girmez yani girmezse tutmucak diye bişi yok değilmi ablacım illa girmesimi gerke diğer yerlerime yaptırırım sorun yok ama ondan korktum ben anlıyosun dimi beni bazen çok abarttımı düşünüyorumda..
Çok üzgünüm çoook

bencede ıstemıyosan orana yaptırma sımdı yanlıs bı sey yapar falan bende orama ıstemıyom oraya yapmıyınca bı sey olcak degıl dıger nereme yaparsa yapsın
benı odada bırakınca bu ne ya falan dedım bu ıgneler durunca ne olca dıye dusndum ama gayet rahattım zaten bırazda uykum vardı ne bıleyım yattım bı faydası olur dıye dusundum baktım ıgnelere falan fılan zaten ney dınlettırıyo rahatlamak ıcın herhalde
yattım kalktım zımpalandım cıktıııııııım
yok canım belkı yapmak ıstememıstır notal terafı ıgneden korkuyom falan demedım akupunturdan sonramı yoksa oncemı yaptırıyon benım anam sakın karnına dokundurma falan dedı bunu desem kadın cıldırır oraya koyuyormus dıye
banada yoga falan ogretıcegını soyledı bayan baalım gulen sen gıtde bakalım sana ne yapcak yarın basım agrıyo sabahtan beı benımde bundanmıdır acaba delikafadulden

kıslar bide ne diycem.civanpercemi bitkisi kadın hastalıklarına cok ii geliyomuş mucize gibi birşeymiş.bütün kadın hastalıklarını oratadan kaldırıyormuş neredeyse özellikle polikistikover e birebirmiş.bide iştah kesiyomuş kilo vermek için bir cayı var ben onu kullanıcam.

o bıtkı nedır canım benım annemın polıkıstı var gecermı acaba

kaydirigubbakcemile3 reyhancım sen yumurtalıklarına yaptırmıcakmısın bu çok öenmli falan demişti bana artık yarın o dk baktım çok korkuyom onu istemiyorum derim ya da daha sakin gibi olursam bi denetirim baktım olmadı yaptırmam dert edincek halim yokya kafaya sapladığı çok hoş oluyor haz aldım kafama iğne takınca ben psikopat gibi :) akupunkturdan önce yaptı valla bana direk yüzü koyun yat dedi genel manada arı sokuyormuş gibi his yarattı bende ama o yumurtalık kısmına gelince beni wc gönderdi gititm geldim yattım önce korkuyom dedim sen bebek istiyomusun dedi evet dedim kemik varya bak şu kemiğin tuttum onun yanında giricem dedi sonra çamaşaırımı indirdi iğneyi soktu acıdı ama acımaya devam etti acıyor dedim hayır duruyorum dedi ben bitmedimi dedim hayır hala duruyorum rahatla diye dedi inanmazsan bak dedi bakmam dedim çıkardı keşke hemen soksaydım dedi cumaya yapıaz dedi.. umarım sert bi doktor çıkmaz ya .. hayır zararı olacağını sanmam illaki yararı vardır ama ben öncelikle stresten uzaklaşmaya gittim ben stresten uzaklaşınca biliyormumki daha iyi embriyolarım olucak bak el-mualliminde diğer tedaviye göre daha iyimiş hemde o akupunktur görüyor yarın enine boyuna konuşucam ben dedim gibi derdime dert eklemeye gitmiyroum hayır bi kere değil birde iki kere aynı anda iki iğne birde her gidişşimizde dayanamam ben kendimi biliyorum o gün sırf o şey için eve dönerken acaba bırakmalımıyım diye bile düşündüm

arkadaşlar nasılsınız?bugün yine çok yoğundum hatta inanmayacaksınız ama hala çalışıyorum yazdıklarınızı okuyamadım, yarın öğleden sonra rahatlayacağım, o zaman tek tek okurum yazdıklarınızı, kendinize iyi bakın...

selam toprakcım bende çok yoğunum ...bugun gırmeye zorlandım......işim var çıkıcam .......sende kendıne ıyı bak
herkes ıyı baksın

bende kıl tüyden arınma seansına giriyom yarın aku varya :)öpüuyom sizi

ooooyy kıyamam sana ...........yarın gıdıcen dımı senı yıne zımbalamasınlar mınık kuş................hadı moralını yuksek tut anne olcan guçlu ol................yarın kı daha kolay geçer inş canım

ay ben yanlış konuya yazmışım haziran annelerine
yeniden yazayımmmm
nasılsınnnnnnn
histereskopi temiz çıkmış maşallah
sıra opu ya geldi desene
ondandan güzel haberler alacaksın inşallah
bende sıramı bekliyorummmmm

Kızlar günaydın herkese,
Civanperçemi ve hayıttan bahsetmişsiniz. Ben bunları 3 ay oldu içiyorum. Annem hep bana bitkilerden bahsederdi ama ben önemsemezdim. Taaaa ki uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşla görüşünceye kadar. Kısaca anlatayım: Geç yaşta evlenen bi bayandı. 35 te erken menopoza girmiş, adet yok, yumurtlama yok. cyclo progınova ile adet görüyor her ay ve kıbrısta yumurta naklini düşünmeye başlıyorlar eşiyle. Sonra bu 2 bitkiyi tavsiye etmiş birileri. O ay ilacına başlamamış ve bu bitki çayını içmeye başlamış. Ay sonunda regl olmamış, ilacı kullanmadı diye sanırken o, meğersem hamile.... şimdi kızı 15 aylık olmuş, bir türlü gidip göremedim. Ama mucize bebek yani....
1 su bardağı sıcak suya, 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu, 1 tatlı kaşığı ciavnperçemi atıp10 dk kadar bekletiyorsunuz-kaynatmadan. Tadı çok acı, içemezseniz 1 kaşık balla tatlandırın. Ama alışıyor insan, balsız da içebiliyorum ben şuan.
Hep yazcaktım bu konuyu, bir türlü fırsat olmadı... Kısmet bugüneymiş...
başka sayfalarda bu konu ile ilgili tecrubelerini yazanlar var, okumuştum. Yumurta sayısı ve kalitesini de arttırıyormuş sanırım.
Şifanın nerden gelceğini bilemiyoruz. Denemekte fayda var. Benim de regl olamama sorunum olduğu için tedavi amaçlı sürekli içiyorum. Ama ayın ilk dönemi yani yumurtlama sürecinde tavsiye ediyorlar sanırım.
Kendinize ıyi Bakın
Öptüm Hepinizi.......

evet senay dün ben yazmıştım civanpercemini.kadın hastalıklarına birebirmiş.süper tedavi ediyormuuş.bütün arkadaslara tavsiye ederim.ben zayıflamak için kullanıcam.bi cay var civanpercemi,mısır püskülü,kiraz sapı,limon,funda,yesil çay kekik falan bunu içicem süper kilo verdiriyo diyolar içinde tere tohumuda varmış.tere tohumu konusunda kafam karıştı bi bilgisi olan varmı?tansiyonu düşürüyomuş sanırım.

gulen kız gelemedın gıttı gız gene bende pazartesı gunu ayvayı yıyecem gıbı gelıyor anam kız gulten yasıyomusun ıyımısın doktor fazla sokmamıstır ınsallah bu kadar acı cekıyon barı ıse yarasın kız

selam toprakcım bende çok yoğunum ...bugun gırmeye zorlandım......işim var çıkıcam .......sende kendıne ıyı bak
herkes ıyı baksın

El muallimcim sevgili arkadaşım histereskopin temiz çıkmış çok sevindim.Yaklaşık 15-20 gün sonra hamile haberlerini alacağız inşallah.

Kızlar günaydın herkese,
Civanperçemi ve hayıttan bahsetmişsiniz. Ben bunları 3 ay oldu içiyorum. Annem hep bana bitkilerden bahsederdi ama ben önemsemezdim. Taaaa ki uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşla görüşünceye kadar. Kısaca anlatayım: Geç yaşta evlenen bi bayandı. 35 te erken menopoza girmiş, adet yok, yumurtlama yok. cyclo progınova ile adet görüyor her ay ve kıbrısta yumurta naklini düşünmeye başlıyorlar eşiyle. Sonra bu 2 bitkiyi tavsiye etmiş birileri. O ay ilacına başlamamış ve bu bitki çayını içmeye başlamış. Ay sonunda regl olmamış, ilacı kullanmadı diye sanırken o, meğersem hamile.... şimdi kızı 15 aylık olmuş, bir türlü gidip göremedim. Ama mucize bebek yani....
1 su bardağı sıcak suya, 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu, 1 tatlı kaşığı ciavnperçemi atıp10 dk kadar bekletiyorsunuz-kaynatmadan. Tadı çok acı, içemezseniz 1 kaşık balla tatlandırın. Ama alışıyor insan, balsız da içebiliyorum ben şuan.
Hep yazcaktım bu konuyu, bir türlü fırsat olmadı... Kısmet bugüneymiş...
başka sayfalarda bu konu ile ilgili tecrubelerini yazanlar var, okumuştum. Yumurta sayısı ve kalitesini de arttırıyormuş sanırım.
Şifanın nerden gelceğini bilemiyoruz. Denemekte fayda var. Benim de regl olamama sorunum olduğu için tedavi amaçlı sürekli içiyorum. Ama ayın ilk dönemi yani yumurtlama sürecinde tavsiye ediyorlar sanırım.
Kendinize İyi Bakın
Öptüm Hepinizi.......

peki günde 1 kere mi içiliyor bu bilen var mı?

Back
X