Tp Bebek ve Akupunktur

valal öyle bişi demedi ama transferden sonra yapılmaz yüzü koyun yatıyosun ayaklarını dümdüz bitiştiriyosun koltuğun arasına sıkıştırıyosun ceneni koltuğun üstüne dayıyorsun dümmdüz karşıya bakıyorsun ellerinde yanlardan baldırlarının yanında karının alt kısmı yani o kısım kalkmadan aynı anda yay gibi ayaklar ve üst gövbeni kaldırıyorsun ama dizlerin burkulmucak anlatabişldim umarım diğerini anlatmam mümkün değil görmen lazım

ben odaya girdiğimde gözlerini kocaman actın korktun galiba bende şaşırdım ben hepmo yatakta yatardım halbıuki diğer odada teyip yok çünkü :) sen bizim konuşmaları duydunmu bana hareket gösterdi daracık eteği ile :) evet ikimizinde yan yana olsa komedi olurdu gülmekten patlardık .. yok ben orama yaptırmadım zaten gerekte yok dedi benim için .. diş etine kaç tane yaptı bakalım ? ama dediki reyhannın gıkı çıkmadı dedi ağrı eşği yüksek onun dedi ( ben biraz au uy dedimde cuma günü ) ben gözleirmi sık sık acıyorum beni bıraktında bugün iğneler canımı çok acıttı reyhan ayak üstüme sapladı bi tane resmen böyle damarımın uyuştuğunu hissettim birde kulağım felaket kanadı benim ya

ewet canım ben bıraz dayanıklı cıktım ben onun 2. ıyı dayanan hastasıymısım ewet acımadı o kadar yanı nasıl anlatsam dıs etım cok acıdı o kadar bana yaptı ya dedım ben bı arkadas var ona yapmıyacakmısınız yanı ısmını vermedım o da bı nedenı vardır dedı herkese aynı yapmıyor herkesın durumuna gore bı ust dıs etıme bı de alt dısıme ıgnelerı gordunmu ben dedım valla onun hepsı gırıyomu dıye gırıyomus valla ne bılıyım benım dayanamıyacak kadar acımadı dıs etı haıc benımde bacagıma sapladı ıgnegı bacagım uyustu agrıdı kotu oldu neyse gecer dedı gectı valla dedım endı kendıme ben ıyı olmaya gelıyom sakatlanmıyım sımdı durup dururken bıde kasılarıma yaptı ya ınanırmısın agrısı sımdı yenı yenı gecıyor gıdınce sorcam normalmıdır dıye valla neyse kazasız belasız atlattk
agrı esıgı yuksek nedır canım anlamadım hıc sesını duymadım canım bır sey duymadım bı guldugunuzu duydm bı yag ıste bıde sana herhalde nereye yapıcagını soyledı kemık falan duydum o kadar canım

işiniz zor kızlar hareket ılgınç ....denım bakım..........bı yerımı kırarsam gelırım sana bu gece........

dikkat et ablacım yumoşlarını ezme zorlama kendini

maşallah canım aslında bende kendime göre iyiyim yani ensemde hiç ay uy demiyom ama popom acıyor acıyor diyorum oda konuşarak oyalıyor göbek deliğim çok acıdı gecen seans 10 tane yaptı piercing olduğundan eskiden yıkadı oraları öyle dedi bana :) bendenmi bahsettim ona canım ? adımı verseydim unuttunmu adımı :) maşallah canım.. sen sordunmu ne işe yarıyomuş falan filan diye..
ya benim ellimin üstne yaptığını kemiğe denk geldi acıyor şuan yazarken
kaşınamadımı yaptı kıs strese göre yapıyor benim ilk gün çok iğne yapmıştı aşırı kulaklarıma 10 ar tane takmıştı git gide azlıyor gibi geldi bana iğneler

hhıı haklısın canım zaten kocaman olmuşlar.............ya gulnecım ne yaptın ben yaşlı bı hatunum bı orda bı burda yazmaktan delı olcez kız.............orayıda açtın bıde oraya yazyoz..............senı yaramaz senı

abacım aynen yazmaktankırıldık ha bende yazıp hemen kacıp wc gidicem

maşallah canım aslında bende kendime göre iyiyim yani ensemde hiç ay uy demiyom ama popom acıyor acıyor diyorum oda konuşarak oyalıyor göbek deliğim çok acıdı gecen seans 10 tane yaptı piercing olduğundan eskiden yıkadı oraları öyle dedi bana :) bendenmi bahsettim ona canım ? adımı verseydim unuttunmu adımı :) maşallah canım.. sen sordunmu ne işe yarıyomuş falan filan diye..
ya benim ellimin üstne yaptığını kemiğe denk geldi acıyor şuan yazarken
kaşınamadımı yaptı kıs strese göre yapıyor benim ilk gün çok iğne yapmıştı aşırı kulaklarıma 10 ar tane takmıştı git gide azlıyor gibi geldi bana iğneler

saymadım bılmıyomda kac ıgne yapıyor. kulakta ve kafma cok takıyo bacagı 1 ele 1 taktı gobege 2 3 tane galıba gecen gıttıgımde daha fazla takmıstı benım taktıgı bazı yerlerde morardı yok ısmını unutmadımda soylemedı ne bılıyım
notrada kanlandırıyomus rahımı onuda boynuma dıs etıme popoma bacaga karnıma yaptı acıdıgı yerler oldu

sen sordunmu nası etkileri var falan filan diye canım ben sormayı gene unuttum *
sana hareketşer, gösterdimi?
ha birde popona ensene yapmadımı *
o yumurtalığa girme olayında iğneyi gördünmü bacım
buarada msn özel mesajla attım sana

Arkadaşlar nasılsınız?El muallimcim az kaldı opuya.Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alacağız senden , bu sefer çok umutluyum...Ben de ara kanama geçiriyorum , birde üstüne üstlük gribim.Sizlerin yazdıklarını okuyorum hızlı hızlı ancak yoğunluktan cevap yazamıyorum.Benim akupunktur cumaya kaldı emel hanım yarın izinliymiş.Hayırlısı artık.Bu arada gülen siteyi birbirine katmış.Sen çok yaşa emi, cılgın kız seni...

canım ya hoşgeldın.............bu kız benı delı ettı toprakcım............tam çılgın.........emel hanım gelır hakkından onun...............yıyo iğnelrı..........sen nıye hasta oldun dıkkat et bıraz dınlen canım......evet benım az kaldı hayırlısı çarşamba gıdıcem bakalım nasıl durum...........ben d yoğunum....ama yarın ve çarşamba tatılım dınlenırım bıraz eşimle oğlumla gıderız bıyerlere........şehır dışı ıyı olur.............sen nerde oturuyodun canım hangı yaka...........

Gezin tabi el muallimcim , transfer öncesi stres at... Gülen çılgın ya...Kanı kaynıyor ne güzel.Ben bütün kış hasta olmadım, ama opudan sonra vücut kendini toplayamadı heralde...Ben avrupa yakasında oturuyorum , işyerim şişlide.Ben senin hastaneye yakın bir yerde oturdum hatta oraya gelin geldim.2,5 yıl Bulgurluda oturdum; oralar çok güzel...Reyhancım sen nasılsın bu arada?Tedavi nasıl gidiyor?

canım ınş ıyıleşırsın...........buraları bılıyon o zaman bak bıgun gel buluşalım.........ya bız tupculer buluşaluım bır gun ne ıyı olur

reyhan ve gulencım iğnelerı yemeye devam edıyolar ...bence ıkısıde şu an relax ...............ses yokkkkkkkkkkk................

canım ınş ıyıleşırsın...........buraları bılıyon o zaman bak bıgun gel buluşalım.........ya bız tupculer buluşaluım bır gun ne ıyı olur

Cidden de güzel olur el muallimcim...Senin bir güzel haberlerini alalım , kutlamak için bir araya geliriz belkide...Ne güzel olur, değil mi?a.s.

Back
X