Trafikte bana edilen küfür ve eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görüntü olarak gözümün önüne, tramvay durağında kavga eden kadınların olduğu video geldi. Kavga sırasında birbirlerine çiş atıyorlardı.

Cok garip bir konu cok. Kocan neden sikayetci olmadi cunku mantikli davranmis. Gulmesi can sikici olabilir ama yine de ortaligi atese vermemesi dogru. Sen neden elalemin adamini takip ediyorsun arabada cocugun da varken? Ya camdan bi yumruk sallasa ne olacak?

Kapıları kilitleniyormuş arabasının. Camlar da kırılmaz olduğu için ellam, biz bütün forum g….. m.. ö….. olduğumuz için anlamadık

Görüntü olarak gözümün önüne, tramvay durağında kavga eden kadınların olduğu video geldi. Kavga sırasında birbirlerine çiş atıyorlardı.
Gereksiz bilgi geçiyorum o kavgalara polis gelirse de altlarına s.çıyorlarmış. polis ekip arabasına bindirmesin diye

Arabada kızınız varken adamları takip ettiniz öyle mi

Gururunuz kızınızdan oncelikliydi yani
Pes diyorum

Bu devirde heyt diyene bir şey demeyeceksin haberlerde görüyoruz milletin başına neler geliyor sonra sövecekseniz söv ama bu devirde milletle tartışmaya girilmez. Polise gitseniz de bir şey çıkmayacak muhtemelen.

Felan yazan insanlari cok ciddiye alamiyorum artik ya. Falan o kelimenin dogrusu. FALAN. Esiniz cok tepki vermedigine gore sizi taniyor demek ki, ne diyelim.

Felan yazan insanlari cok ciddiye alamiyorum artik ya. Falan o kelimenin dogrusu. FALAN. Esiniz cok tepki vermedigine gore sizi taniyor demek ki, ne diyelim.
Daha öncw de bir konum da FALAN yazmıştım aynı şeyi bir yazmıştı falan yazanları ciddiye almıyorum diye. Şimdi de demek ki doğrusu bu FELAN yazayım dedim şimdi de bu yorum.

O.... ponçiği sen saatlik yattığın adamlarla uğraş bırak benim kpnumu hepinizin konularına baksam bir b... olmaz sizden
Allah senin esine, dostuna, cocuguna sabir versin ve bizleri senin gibilerle karsilasmaktan korusun.

Gereksiz bilgi geçiyorum o kavgalara polis gelirse de altlarına s.çıyorlarmış. polis ekip arabasına bindirmesin diye
Aynı dakka hem boklarının hem çişlerinin gelmesini nasıl başarıyorlarmış, bilgili bir bayan gördüm sizi sorayım dedim

Kocanızı kıskandırmaya çalıştıkça adam bunu fark ediyor ve kıskanmıyor. Bunu artık anlayın ve gereksiz yere kendinizi ispatlamaya çalışmayın. Bir gün başınıza bir bela alırsınız bu gidişle.

Bende küfürü anlamadım genelde buradaki şeyleri anlamadığım için gerizekalı mal öküz diye kendim doldurdum bu sefer inşallah doğrudur
Ben de oyle dusundum ama gun yuzu gormemis kufurler de cikabilir hanimefendiden, belli ki bu konularda bir becerisi var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`