Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Progestan ile ilgili telaş yapmana gerek yok bence. Aynı şekilde ben de kullanıyorum progestanı. Daha önce de aşılamada kullanmıştım. Benim doktorum zaten söylemişti geri gelebilir parça parça diye, o nedenle hazırlıklıydım. Dolayısıyla ilacın bir kısmının geri gelmesi normalmiş. Bana da 2 embriyo transfer edildi. 100'lük progestan kullanıyorum günde 3 kez olmak üzere. Ben 2 gün sonra test yaptıracağım. Umarım hepimizin bebişleri içimizdedir..:Saruboceq:
selam evrim benimde 19 unda oldu transferim.bende günde 3kez progestan kullnıyorum aynı şikayetlr bendede var normalmış onlar.başka neler yaşıyorsun.hayırlı haberlr alman dileğiylee
slm canım ben sadece folik ve prolaktın yüksekliği için ilaç kullanıyom.yumurta toplama işleminden sonra antibiyotik kullandım.sonra bıraktırdılar.ben ayın 6 sında başldım 16 yumurtada 8 döllendi.bunların 3 tanesini transfer ettiler 5ide donduruldu.5.günüm ama pek bişey hissetmiyorum.ağrım filan yok pel.lavaboya çıkınca kasıklarım ağrıyo sadece senin nasıl belirtilerin
ya kızlar benımde 8 ıncı gunum ıllakı yerlesme kanaması oluyomu olmadanda hamıle olan varmı merak edıyorum leke gelıncemı anlıyoruz bunu
cnm senin ilk tüp bebek denemenmi hayırlısı olur inşallah rabbim isteyen herkese bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah 2 gün sonraki sonucunu bildirirsin inşallah hayırlı haber almak dileklerimle
Evet canım..ilk denemem.Daha önce aşılama yapılmıştı. Bizde sorun morfoloji ve sperm sayısı azlığı olduğu için mikroenjeksiyon yapıldı. 20 yumurtam oluşmuştu bunların 16 tanesi döllendi. Ancak 8 tanesi kaliteliydi. 2 embriyo transfer edildi kalan 6 tanesi de donduruldu. Sonucu heyecan içinde bekliyorum. Çok umudum yok gibi çünkü nerdeyse hiç dikkat edemedim kendime..Bir kere folik asit içmeyi sürekli olarak unutuyorum..Hiçbir şeyi unutmamakla övünen ben sürekli olarak bu ilacı içmeyi aksattım tedavi boyunca. Transfer günü biraz yatabildim..Ertesi gün evde hafif işlerle uğraştım. Ancak sonraki gün işe başlamak zorunda kaldım maalesef. Bu hiç iyi olmadı.:1no2: Bu arada bende çocukluğumdan beri süregelen kabızlık her zaman olduğu gibi bu dönemde de peşimi bırakmadı. Şuruplar falan hiç iyi gelmiyor bana..işte öyle. Gerçi tutunacağı varsa tutunur, hayırlısı artık. Bende 2-3 gün önce oldukça şiddetli bir karın ve bel ağrısı vardı. Şimdi geçti. Geceleri sürekli idrara çıkmak ve göğüslerimin aşırı derecede büyümesi ve acıması dışında pek bir sıkıntım yok gibi..Dediğim gibi her türlü olasılığa kendimi alıştırdığım için pek de umutlu değilim açıkçası..Sonucu yazacağım..Hepimiz için dua ediyorum arkadaşlar.
amin cnm amin allah bizim gibi isteyen herkese versin
niye bu kadar umutsuzsun anlamış değilim iyi şeyler düşünkü iyi şeyler olsun sen böyle yaparsan iyi olmaz hep pozitif ol sizin sper sayısı kaçtı bizde normal morfoloji %55
anormal morfoloji %45
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?