bende transfer günü 2 saat yattım tuvaletimi yaptıktan sonra çok azcık bir kanamam oldu oda peçeteyle sildikten sonra belli oluyor o gün tüm tuvalet sonrası çok ama çok az derecede oldu sonra olmadı o çok normal bir durummuş sen tüp bebeği ne sebepten dolayı yaptırdı yani sorun eşindemiydi yoksa sendemiydi
kızlar idrar testi yaptım...bugün transferimin 9. günü...dayanamadım...ikinci çizgi tam net değil ama oldukça pembe :) hamile olabilir miyim acaba???[/QUO
bencede hamilesin çok sevindim cnm allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah hepimiz hamişizdir
slm ark.ben tedaviye 9 kasım da başladım 21 kasımda da transferlerim oldu benden 14 tane yumurta topladılar 11 tanesi döllendi 4 tanesini transfer etttiler 2 aralıkta yumoşların tutup tutmadığı belli olacak kısmet olursa şimdi 2 tane ilaç kullanıyorum ilaçlarım monodoks 12 saatte bir kullanıyorum folbiol olanı sabahları kullanıyorum ve birde progestan 200 mg verdiler onuda vajinadan kullanıyorum günde 3 defa onu kullandığım zaman kremimsi şelilde iç çamaşırımda belirginşeşiyor sanki genital bölgeye krem sürülmüş gibi oluyor yani bulaşıyor benim gibi olan arkadaşlar ne olur cvp verir acil bekliyorum
[sıze="2"]canım inşallah pozitif sonuç alırsın..daha önceden ben yumurta takipleri sırasında vajinadan kullanmıştım progestanı..aynen dediğin gibi durum oluyor...normal yani endişelenme...bende 8 aralıkta transferim olacak..progestanı kalçadan iğne olarak vericekler bana..tabi her hastanenin uygulaması farklı..ama progestan transfer sonrası en önemli ilaçtır...[/sıze]
slm ark.ben tedaviye 9 kasım da başladım 21 kasımda da transferlerim oldu benden 14 tane yumurta topladılar 11 tanesi döllendi 4 tanesini transfer etttiler 2 aralıkta yumoşların tutup tutmadığı belli olacak kısmet olursa şimdi 2 tane ilaç kullanıyorum ilaçlarım monodoks 12 saatte bir kullanıyorum folbiol olanı sabahları kullanıyorum ve birde progestan 200 mg verdiler onuda vajinadan kullanıyorum günde 3 defa onu kullandığım zaman kremimsi şelilde iç çamaşırımda belirginşeşiyor sanki genital bölgeye krem sürülmüş gibi oluyor yani bulaşıyor benim gibi olan arkadaşlar ne olur cvp verir acil bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?