kızlar ben de gün geçtikçe heyecan yapıyorum çünkü yaş faktörü, yum rezervinin azlığı başrısız iki deneme v.b gibi şeyler beni m olumsuz düşünmeme neden oluyor. ağlama nbleri geçiriyorum. lütfen bu sefer Allah hepimize yardımcı olsun. bir de sürekli yatamıyorum ben normal haata devam hatta market alşverişi bile yapıyorum unutup sonra tabii süper bir pişmanlık. neyse herşeyin hayırlısı.
kızlar ben de gün geçtikçe heyecan yapıyorum çünkü yaş faktörü, yum rezervinin azlığı başrısız iki deneme v.b gibi şeyler beni m olumsuz düşünmeme neden oluyor. ağlama nbleri geçiriyorum. lütfen bu sefer Allah hepimize yardımcı olsun. bir de sürekli yatamıyorum ben normal haata devam hatta market alşverişi bile yapıyorum unutup sonra tabii süper bir pişmanlık. neyse herşeyin hayırlısı.
canim benim ilk denemem ama bir umutsuzluktur gidiyor bende Allah yuzumuzu guldursun insallah...cok korkuyorum....senağlamasenağlamasenağlama
sanırım hepimiz aynı durumdayız. Amin canım allah yüzümüzü güldürsün.
acayip stresli gunler geciriyorum..canim ilk ransferinde ve bu transferinde kac embryo transfer ettiler sana kalitelimiydiler???
:teselli:kıyamam.
ilk tedavimde 8 tane yumurtam döllendi 3 tanesi transfer oldu diğerleri kalitesis diye atıldı.
ikincide 13 tane yumurta toplandı, 8 tanesi içi boş olduğundan direk atıldı, kalan 5 tanesi döllendi ve 3 tanesi transfer edildi gene kalan 2 tanesi kalitesiz diye atıldı.
canim sen merak edip idrar testi falan yaptinmi 9. gun cikiyor idrarda....
Cimegi canım sana bişey sorcam, bende çok şiş dolanıyom sanki 5-6 aylık hamile gibi bide çok adet sancım var. 5. gün bende gittim doktora ve kan verdim. Kan souçlarına bakarak sana ilaç verip vermeyecemize karar vercez dediler. E 2 ye bakmışlar. Sonuçları öğrenmek için aradığımda jel, folica asit bebek aspirini kullanmaya devam etmemi söylediler. Oysaki diğer arkadaşların hepside ya band yada iğne kullanıyor. Sen ne kullanıyorsun canım. Yaaa o günden beri hep bir şüphe var içimde aceba problem mi varda ilaç vermeye gerek duymadılar diye. Hamilelikle ilgili bişey kafamçokkarıştı diyebilirmisiniz diye sorduğumda daha erken belli olmaz daha dediler bana.
Cimegi canım ben annlayamadım, sen hamilemisinnnn ???????:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ozlemcim valla seninkinide kendiminki kadar merak ediyorum inan.....
canim benim ilk denemem ama bir umutsuzluktur gidiyor bende Allah yuzumuzu guldursun insallah...cok korkuyorum....senağlamasenağlamasenağlama
ozlemcim valla seninkinide kendiminki kadar merak ediyorum inan.....
mehaycım benimde 3 negatif aşılamadan sonra ümidim kalmamıştı bu ilk tüp bebek denememdi yine hayal kırıklığı yaşarım diye çok korkuyodum ama boşuna yıpratmışım kendimi seni hatta hepinizi çok iyi anlıyorum şu anda stres yapmakta acaba bu seferdemi olmadı diye kendinizi yiyip bitirmekte çok haklısınız ama lütfen sakin olmaya çalışın sadece allaha sığının olumlu düşünmeye çalışın ve hakkınızda hayırlısını dileyin ya bebişleriniz tutunmuşsa ve şu an sizinle birlikteyseler onları ve kendinizi boşuna yıpratırsınız
ayrıca hep gebelik belirtileri merak edilir çünkü bende çok araştırıyodum o yüzde benim yaşadıklarımı yazıyorum belki bi faydası dokunur size transferin ilk iki günü hiç bişey olmadı 3. gün sağ kasığımda aniden bi batma oldu ama bariz rahatsız etti beni ve geçti ertesi gün zaten acayip karın şişliği göğüslerde büyüme ve ağrı gibi şikayetler başladı ve hala devam ediyo son 4 gündür bel ağrısı ve sık idrara çıkma başladı yani kızlar adet belirtilerinden pek bi farkı yoktu yaşadıklarımın hele belim ağrımaya başladığında çok üzülmüştüm kesin adet olcam dedim ama olmadı çok şükür o yüzden bu belirtiler birbirlerine çok benzediği için yanlış yorumlayıp canımızı boşuna sıkıp strese girebiliyoruz neyse çok uzatıp sizi sıkmak istemiyorum
sizlerinde sonuçlarınızı merakla bekliyorum umarım hepiniz mutluluktan uçarak hamileyim diye yazarsınız a.s. :enbuyukkk:
bende senin sonucunu dört gözle bekliyorum canım, ama bak ne olursa olsun dim dik ayakta dur emi. 2 şık var çünkü ya çok mutlu olcaz yada üzülcez. Ama asla yıkılma tamammı
kızlar ben bugün idrar testi yaptım bugün 8.günüm.negatif.ve şimdi kendime kızıyorum neden kafamı karıştırıyorum diye.ama üzülmedim desem yalan olur.rabbim yardımcımız ol nolur
canim zaten idrarda cikmaz ama keske kandan baktirsaydin 8. gun cikarmis tek gebelikse ve degerin 50 den azsa idrarda cikmazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?