Transfer sonrası sonuç bekleyenler, gelin bu geçmek bilmez günleri birlikte geçirelim

Canım unutmaki her denemende şansın biraz daha artıyor. Sakın ümitsizliğe kapılma. Ayrıca hangimiz 2 hafta boynca kıprıdamadan yatıyoruzki, hepimiz ufak tefek şeyler yapıp süper pişmanlıklar yaşıyoruz. Ama allah nasip etmişse eğer istediğin kadar tepin zaten birşey olmaz. Rahat ol ve fazla kafana takmamaya çalış. Allah sağlıklı eli ayağı düzgün ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

canim benim ilk denemem ama bir umutsuzluktur gidiyor bende Allah yuzumuzu guldursun insallah...cok korkuyorum....senağlamasenağlamasenağlama

desteğin için çookkk teşekkür. sanırım ikimiz de 1 ekimde test yaptırıcaz. 12. gün inşallah yüzümüz güler.

acayip stresli gunler geciriyorum..canim ilk ransferinde ve bu transferinde kac embryo transfer ettiler sana kalitelimiydiler???

:teselli:kıyamam.
ilk tedavimde 8 tane yumurtam döllendi 3 tanesi transfer oldu diğerleri kalitesis diye atıldı.
ikincide 13 tane yumurta toplandı, 8 tanesi içi boş olduğundan direk atıldı, kalan 5 tanesi döllendi ve 3 tanesi transfer edildi gene kalan 2 tanesi kalitesiz diye atıldı.

canim sen merak edip idrar testi falan yaptinmi 9. gun cikiyor idrarda....

canim sen merak edip idrar testi falan yaptinmi 9. gun cikiyor idrarda....

valla idrar testi aldım yapmadım, çesaret edemedim, hatta sinirlerim bozuldu ve oturup ağladım. Sanırım buda kafayı kırdığımın işaretiydi-tatlicadiarzu-:1shok: sonuç olarak testi aldım eczaneye geri verdim.

canım ben zaten yaklaşık iki aydır yani tedaviye başladığım günden beri vitamin aspirin ve vajinadan jeli sürekli kullanıoyorum ve doktorumun söylediğine göre o vajina jeli gebeliğin 3. ayına kadar kullanmam gerekiyo düşük olmasını engelliyomuş çünkü gebe olduğumu öğrendiğimizde doktorun üçünede devam dedi o yüzden tedirgin olmanı gerektircek bişey yok aslında benim tahlil günüm bugündü ama ben ptesi acile kaldırıldığım için test yapıldı 9. günümdü daha erken çıkmaz diye beklerken çıktı onuda doktorum şöyle yorumladı transferler genelde 3. gün yapılıyo benimki 5. gün yapılmıştı bu transferin adı vardı ama unuttum şimdi neyse ondan erken çıkmış sonucum işallah yardımcı olabilmişimdir a.s.

canim benim ilk denemem ama bir umutsuzluktur gidiyor bende Allah yuzumuzu guldursun insallah...cok korkuyorum....senağlamasenağlamasenağlama

mehaycım benimde 3 negatif aşılamadan sonra ümidim kalmamıştı bu ilk tüp bebek denememdi yine hayal kırıklığı yaşarım diye çok korkuyodum ama boşuna yıpratmışım kendimi seni hatta hepinizi çok iyi anlıyorum şu anda stres yapmakta acaba bu seferdemi olmadı diye kendinizi yiyip bitirmekte çok haklısınız ama lütfen sakin olmaya çalışın sadece allaha sığının olumlu düşünmeye çalışın ve hakkınızda hayırlısını dileyin ya bebişleriniz tutunmuşsa ve şu an sizinle birlikteyseler onları ve kendinizi boşuna yıpratırsınız
ayrıca hep gebelik belirtileri merak edilir çünkü bende çok araştırıyodum o yüzde benim yaşadıklarımı yazıyorum belki bi faydası dokunur size transferin ilk iki günü hiç bişey olmadı 3. gün sağ kasığımda aniden bi batma oldu ama bariz rahatsız etti beni ve geçti ertesi gün zaten acayip karın şişliği göğüslerde büyüme ve ağrı gibi şikayetler başladı ve hala devam ediyo son 4 gündür bel ağrısı ve sık idrara çıkma başladı yani kızlar adet belirtilerinden pek bi farkı yoktu yaşadıklarımın hele belim ağrımaya başladığında çok üzülmüştüm kesin adet olcam dedim ama olmadı çok şükür o yüzden bu belirtiler birbirlerine çok benzediği için yanlış yorumlayıp canımızı boşuna sıkıp strese girebiliyoruz neyse çok uzatıp sizi sıkmak istemiyorum
sizlerinde sonuçlarınızı merakla bekliyorum umarım hepiniz mutluluktan uçarak hamileyim diye yazarsınız a.s. :enbuyukkk:

anlayabilecegine eminim canim cok yiprandim o yuzden yeniden negatif sonucu gorursem ayakta nasil dururum bilmiyorum 6 asilama oldum ben dusun artik senağlama

bende senin sonucunu dört gözle bekliyorum canım, ama bak ne olursa olsun dim dik ayakta dur emi. 2 şık var çünkü ya çok mutlu olcaz yada üzülcez. Ama asla yıkılma tamammı

yeniden cok uzulmek istemiyorum rabbim yuzumu yuzumuzu guldursun insallah bu mubarek ayda.....:Saruboceq:

kızlar ben bugün idrar testi yaptım bugün 8.günüm.negatif.ve şimdi kendime kızıyorum neden kafamı karıştırıyorum diye.ama üzülmedim desem yalan olur.rabbim yardımcımız ol nolur

kızlar ben bugün idrar testi yaptım bugün 8.günüm.negatif.ve şimdi kendime kızıyorum neden kafamı karıştırıyorum diye.ama üzülmedim desem yalan olur.rabbim yardımcımız ol nolur

canim zaten idrarda cikmaz ama keske kandan baktirsaydin 8. gun cikarmis tek gebelikse ve degerin 50 den azsa idrarda cikmazmis

canim zaten idrarda cikmaz ama keske kandan baktirsaydin 8. gun cikarmis tek gebelikse ve degerin 50 den azsa idrarda cikmazmis

evet mehayımda ben grip oldum. bugün çok kötüyüm eger dedim çıkarsa ona göre ilaç alırım.yada telefon edip sorarım diye ama olmadı.zaten acele etmemek gerekiyor ama duramıyorum ne yapayım...:bbo::bbo:senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…