evet mehayımda ben grip oldum. bugün çok kötüyüm eger dedim çıkarsa ona göre ilaç alırım.yada telefon edip sorarım diye ama olmadı.zaten acele etmemek gerekiyor ama duramıyorum ne yapayım...:bbo::bbo:senağlamasenağlama
bendede ayni sabirsizlik var canim ama idrarda cikmaz diye yapmadim moralim bozulup aklim karisir diye..ikinci cizgide hafif cikmadi dimi???tabi cok erken keske fortel erken gebelik testi alsaydin....
o da ne ki. eczaneye o isimle mi sormak gerekiyo.amaann neyse yapmıycam zaten artık beklemeye karar verdim.hapşırarak oturup durucam napıyım.inşaallah bişey olmaz..
yeniden cok uzulmek istemiyorum rabbim yuzumu yuzumuzu guldursun insallah bu mubarek ayda.....:Saruboceq:
inşallah bu benim son şansım gibi kızlar maddi manevi psikolojik çok yıprandım yine de toparlarmıyım acaba kendimi. lütfen Allahım bu sefer olsun hayırlısıyla,hepimizin
inşallah bu benim son şansım gibi kızlar maddi manevi psikolojik çok yıprandım yine de toparlarmıyım acaba kendimi. lütfen Allahım bu sefer olsun hayırlısıyla,hepimizin
Selam canim bende varim...Bende sonuc bekliyorum....Bende 2 hafta rapor aldim ama ilk 2 gun yattim simdi surekli yatamiyorum....
arkadaşım relaks ol ya. böyle stres iyi değil. stres tutunmada olumsuz etki yapıyor. ben 10 günü sanki böyle bişey yaptırmamıs gbi geçirdim. sonuc 17 sene sonucu nurtopu gibi oğlum var. allah sanada yasatsın:sm_cool:
Canım bu senin kaçıncı denemen?
3.deneme ,19eylülde trsf yapıldı.bayramın 2.günü test yapılıcak. bugün karnım daha doğrusu kasıklaım ağrıyo iki emb trsf edilidi. aklıma getirmeim diyorumama olmuyo işte aranızda ank da yaptıran varmı kızlar bugün kadir gecesi hepimiz için dua edicem.
kızlar sabah kanamam oldu, apar topar sel sümük ağlayarak hastaneye gittik. Kan aldılar hemen, veeeee sonuç HAMİLEYİMMMMMMMMMM:teytey::teytey::dance::dance: Allahım darısı sizlerin başına inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
İrem Naz canım belirtilerim transferden hemen sonra başladı, önce kasıklarımda hafif hafif ağrım vardı, transferden 4 gün sonra adet sancılarım başladı ve inanılmaz bir basıncım oldu kasıklarda sanki bi ağırlık varmış gibiydi. Ağrılarla birlikte inanılmaz bir başdönmesi başladı, doktorum daha başın dönmez dedi ilaçlardan olabilir dedi. Ama halen deli gibi başım dönüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?