Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

kan tahlil sonucum geldi...negatif...kpca harflerle nonpregnant yazıyor. yani hamile değilim
Bende pozitif almanı çok isterdim bir endolu olarak yakın görüyordum kendime.Yeniden deneyecek mısın insan böyle düşünerek biraz daha tutunuyor hayata.Sana nacizane tavsiyem yumurtam az çıkıyor diyosun ya havuz yöntemiyle yumurta biriktirip embriyo oluşturularak biriktirebilirsin kaliteli seçimin artar.Birde histeroskopi yaptırdın mı hiç rahim için nasıl.Rahim filmi çektirmeni de öneririm tüplerin durumu nasıl ogrenmen icin.Aynı merkeze gidiyorsan degistirmeni de farklı fikirler verirler.Birde genelde genetik ve kan pıhtılaşması testleri falan yapılıyor onları da yaptirmişmiydin.bende histeroskopi yaptirtmayi dusunuyorum.İns bir sonraki denemende güzel haberler alirsin Allah bir şekilde çabaların karşılığını veriyor zamanı gelince...

Bi doktorunu ara gene de ne diyecek bakalim,ilaci kesme fln der mi acaba??
Arayacaklar beni güya bekliyorum bakalım...hemşireleri ile konuştum...şimdi kendisi arasa laf kalabalığı yapar. bana konuşma hakki tanimaz zaten. başka bir doktor deneyecegim bu sefer. olgun tane tane konuşan. her detayi konuşan doktor

Allah sabir versin canim ayni durumdayiz, anneme dedim anne transfere gel, kizim fasulyelerim var dedi, iyi anne dedim, icim öyle yandiki, benim ne cektigimi neler yasadigimi burdakiler anliyor, Allah yolunu acik etsin insAllah mevlam tedavi olmadan nasip eder bebegini kucagina alirsin

Kizlar transferden sonra bir sey hissettiniz mi? Ben hic bir agri sızı hissetmiyorumda
Hatta wc.ye gittigimde bebislerin gittiginiz dusunuyorum sacma ama oyle
taransferden sorna bende kasık ağrısı oldu hafif sıkışıklıktan dolayı tuvalete gittiğimde senin gibi bebişin gittiğini düşündüm saçma gerçekten ama şuan yok gibi hissediyorum

Teşekkürler canım. desteğiniz ayakta tutuyor beni. üzüldüm yaşadığına...annen o yükü kaldıramayacagini düşünmustur. benim de annem çok ilgilenmedi benimle bu sefer.

taransferden sorna bende kasık ağrısı oldu hafif sıkışıklıktan dolayı tuvalete gittiğimde senin gibi bebişin gittiğini düşündüm saçma gerçekten ama şuan yok gibi hissediyorum
beni en iyi sen anlarsin aynisi oldu bende de ne zaman wc.ye gittin sen peki?

Aah kizlar benim annemde telefonu acar kendi dertlerini anlatit anlatir sonra kapar telefonu. Transfer gunu beni deli etti neyse takmayin kafaniza.

beni en iyi sen anlarsin aynisi oldu bende de ne zaman wc.ye gittin sen peki?

Aah kizlar benim annemde telefonu acar kendi dertlerini anlatit anlatir sonra kapar telefonu. Transfer gunu beni deli etti neyse takmayin kafaniza.

yarım saat sonra kalkabilirsin dediler yarım saat dolduğu gibi tuvalete gittim çünkü dayanılmayacak şekilde kasıklarıma baskı yapıyodu sonra tekrar yattım 2 saate yakın kendime kızdım daha fazla bekleyemediğim için ama elimde değildi sen ne zaman gittin?

@fredom82 canim rabbim uzuldugun kadar ansizin mutlulugunu da gostersin arasi sogumadan biliyor musun Alahuteala olmayacak isi duasini ettirmez derler...ben buna inanirim dualatimiz devam ettigi surece biliyorum ki her isimiz olur uzme sikma tatli canini ama aglamak istiyorsan da birak sal gittsin dert olacagina bizde sel olsun yollda derdi buyukannem

Artık kabul aşamasındayım. Biraz daha iyiyim..Sağolun hepinizin sözleri bana çok güzel geldiii...İyikiii varsınızzz. :)).Sizlerin inşallah pozitif olsun, onunla mutlu olalım. Dualara devam edeceğim. Dünden beri epey ağladım. artık geçti...Hepinizi seviyorum. Hepinizi öpüyorum...

Canım geçmiş olsun allah bundan sonra devam etme gücü versin size
Amin canım...Anneme üzüldüm belki de kendimden çok. O çok umutluydu...Ama geçti, hayat devam ediyor...Hepinize bu yolda başarılar diliyorum. Sağlıklı hamilelik ve doğumlar yaşarsınız inşallah. İnşallah ben de bir süre sonra aranıza katılırım :))

Amin canım amin. Bir dahaki sefere biz de bu kervanın içerisinde olacağız merak etme...Annen bence isteyerek dememiştir. Transfer yükünü kaldıramam diye korkmuştur. Senin yanında ister istemez o da telaş yapacak belki...Ben de anneme kırılmıştım evde kaldığım ilk gün yanıma gelmedi diye..İşi vardı halbuki, İşte hassas oluyorsun biraz da...

Evet canım artık toparladım, şimdi daha iyiyim...Tabi ara ara insan düşününce üzülüyor. Sen sağlıkla al kucağına bebişini...Yolunuz uzun, herşey bitmedi. kendinize dikkat edin, sakın stres yapmayın . Aranıza katılacağım inşallah en kısa sürede :). Çocuklarımız arasında ay farkı olsun ne yapalım yani

İnşallah canım amin güzel dileklerin içinde teşekkürler

Bişey sorucam kızlar, sonucu olumsuz olanlar ilaçlarınızı nasıl bıraktınız azar azar mı birdenmi kestiniz?

ben 15 dk sonra kalktim giyindim sonra biraz yurudum oturdum eve geldim evde wc.ye girdim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…