bütn merkezler hakkinda olumlu-olumsuz yorumlar var. insan bilemiyorki....Çok kalabalik oldukları ve kisi ile çok ilgilenmedikleri yazıyor hep...En iyisi istanbul gibi geliyor bana aslında. en iyi doktorlar Istanbula toplanmışRecai Pabuçcu yu (centrum) denesem mi bilmiyorum. Adam çok meşgulmüş...
Ankarada Hakan Yarali var bir arastirsanabütn merkezler hakkinda olumlu-olumsuz yorumlar var. insan bilemiyorki....Çok kalabalik oldukları ve kisi ile çok ilgilenmedikleri yazıyor hep...En iyisi istanbul gibi geliyor bana aslında. en iyi doktorlar Istanbula toplanmış
Bende ankaradan istanbula tedavi olmaya geldim.istanbuldaki iyi merkezlerin kalitesi, doktorlarinin basarilı olmasi labaratuvarinin en iyi labaratuvarlar olması bu isin piri istanbul.ankarada zaman kaybetme bence.başkentide biliyorum gen artı da.baskent cok kalabalik lab. Kotu herkese aynı tedavi.gen artta bana ozel birsey yapılmadı.transfer sonrası igne fitil varkı var.kolay hasta her yerde hamile kalır.rezerv sorunu olanlar iyi bir merkez labaratuvar doktor secerse iyi olur.benim bahceci fulya erbil beydi.simdi oradan ayrildi ozel muayehane acti erbil yağmur diyorum.ins. hersey gönlünce olur.Ankarada yaptıriyorum bana yakin olduğu için ama Ankarada yaşamıyorum. Küçük bir ildeyim...
sana kesinlikle katılıyorum..olumsuz yorumlar genel olarak Ankaradaki merkezler ve doktorlar hakkinda....Istanbula çok uzagim aslinda...öyle olmasa gidecegim...Erbil beyle bir kez maillesmistik bana güven vermişti. eşimi ikna edememistim gitmeye..Bende ankaradan istanbula tedavi olmaya geldim.istanbuldaki iyi merkezlerin kalitesi, doktorlarinin basarilı olmasi labaratuvarinin en iyi labaratuvarlar olması bu isin piri istanbul.ankarada zaman kaybetme bence.başkentide biliyorum gen artı da.baskent cok kalabalik lab. Kotu herkese aynı tedavi.gen artta bana ozel birsey yapılmadı.transfer sonrası igne fitil varkı var.kolay hasta her yerde hamile kalır.rezerv sorunu olanlar iyi bir merkez labaratuvar doktor secerse iyi olur.benim bahceci fulya erbil beydi.simdi oradan ayrildi ozel muayehane acti erbil yağmur diyorum.ins. hersey gönlünce olur.
aynen rezerv sorunu olan zor hastalar da başarı saglamak önemli...yoksa diğerleri hangi merkeze gitse dogru tedaviyle hamile kalir...Bende ankaradan istanbula tedavi olmaya geldim.istanbuldaki iyi merkezlerin kalitesi, doktorlarinin basarilı olmasi labaratuvarinin en iyi labaratuvarlar olması bu isin piri istanbul.ankarada zaman kaybetme bence.başkentide biliyorum gen artı da.baskent cok kalabalik lab. Kotu herkese aynı tedavi.gen artta bana ozel birsey yapılmadı.transfer sonrası igne fitil varkı var.kolay hasta her yerde hamile kalır.rezerv sorunu olanlar iyi bir merkez labaratuvar doktor secerse iyi olur.benim bahceci fulya erbil beydi.simdi oradan ayrildi ozel muayehane acti erbil yağmur diyorum.ins. hersey gönlünce olur.
Ona bakilırsa ankara istanbul arasi da uzak bakış açısina baglı.istanbulda avrupa yakasında akraban varsa cok zor degil.ankara olacaksa da iyi bir doktor ve labaratuvar arastırırsın.erbil bey cok bilgili ve becerikli bir doktor guven vermesine sevindim.sana kesinlikle katılıyorum..olumsuz yorumlar genel olarak Ankaradaki merkezler ve doktorlar hakkinda....Istanbula çok uzagim aslinda...öyle olmasa gidecegim...Erbil beyle bir kez maillesmistik bana güven vermişti. eşimi ikna edememistim gitmeye..
yeni yerlerine taşındılar mi? ben 1-2 kez gitmiştim oraya tabi geçen seneydi...eski bir binaydi...şimdi nasıl bilmiyorumBaskrntin galiba eski yerindden bahseiyirsun canim evet orasi hem.kucuk hem de kalabalikti su anda dev bina yapilxi sirf kadin hastaliklari uzerine basari yuksek.. doktor embriyodan beklenti olmadigini gorunce transfer bile yapmiyor yani para degil amaci ama istanbul bu kinuda ticaretin kalbi diye dusunuyorum ilk denememi orda yapildi 5 hucreyi bile bile transfer ettoler daha sonra yasama ihtimali yok ama yine sansimizi deneyelim dediler..yok.oyle bi dunya onxa aci yasiyorsun sirf transfer ucretini geri vwrmemek icin yaptilar
Dev bina nerede maltepedeki yerden bahsediyorum.dev bina orasi mi ? Istanbulda hangi merkezdeydin.bende baskenti begenemiyorum kusura bakmayın tedavi oldum orada.verilen ignelerin azligi ve lab. Ortamindan yumurta bile bos cıkti.genellememek daha iyi.istanbulda ticaret varda ankarada yok mu.iste o yuzden iyi bir merkez demistimBaskrntin galiba eski yerindden bahseiyirsun canim evet orasi hem.kucuk hem de kalabalikti su anda dev bina yapilxi sirf kadin hastaliklari uzerine basari yuksek.. doktor embriyodan beklenti olmadigini gorunce transfer bile yapmiyor yani para degil amaci ama istanbul bu kinuda ticaretin kalbi diye dusunuyorum ilk denememi orda yapildi 5 hucreyi bile bile transfer ettoler daha sonra yasama ihtimali yok ama yine sansimizi deneyelim dediler..yok.oyle bi dunya onxa aci yasiyorsun sirf transfer ucretini geri vwrmemek icin yaptilar
Senden beklediğim olgunluk ve enerjiEvet canım artık toparladım, şimdi daha iyiyim...Tabi ara ara insan düşününce üzülüyor. Sen sağlıkla al kucağına bebişini...Yolunuz uzun, herşey bitmedi. kendinize dikkat edin, sakın stres yapmayın. Aranıza katılacağım inşallah en kısa sürede :). Çocuklarımız arasında ay farkı olsun ne yapalım yani
Evet canim yeni yerlerine tasindilar baskent hastanesinin ana bimasinin yanina yeni bina uaptilar bir git bak istersen hatta hulusi zeyneloglunu arastir bu kk da bile var benim arkafasim zorla goturdu oraya randevumu bile almisyeni yerlerine taşındılar mi? ben 1-2 kez gitmiştim oraya tabi geçen seneydi...eski bir binaydi...şimdi nasıl bilmiyorum
Benim transfer islemim bittikten sonra hadi kalkip odaya gecebilirsin dediler. Sedye veya sandalyeyle goturmediler yuruyerek gectim odaya. Hemen tuvalete gidebilirsin bi sorun yok ve hemen cikabilirsiniz hastaneden dediler 15 dk kadar yatakta yatip sonrasinda tuvalete girip ciktim hastaneden. 1 saatlik mesafedeydi ablamin evi oraya gidecektik. Giderken bi kafeye ugrayip turk kahvesi ictim daha sonra bi avmye gidip karnimizi doyurduk, sonra ablama gittik. Orda da genelde oturdum surekli yatmadim. Yani demem o ki wcye gitmeyi yola cikmayi falan cok sorun etmeyin sonucta hoplaya ziplaya yapmiyoruz hic bir hareketi, dikkatli ve sakin olduktan sonra gunluk yasantimiza devam edebiliriz.
SOnucun nolduAnkarada Hakan Yarali var bir arastirsana
Kanda da 0.5den kucuktur cikti ama daha 8. Gun cok erken, igneye ilaca devam et dediler,sacma gelse de devam ediyorum bakalimSOnucun noldu
Canım ankaraya bahçecinin şubesi açılacak die biliyorum. Birde istanbul umut bahçeciden selen sakar ecemiş diye bi doktor ankara gidiyor o da başarılı bir doktor instagramdan takip et bence kendisiniAnkarada yaptıriyorum bana yakin olduğu için ama Ankarada yaşamıyorum. Küçük bir ildeyim...
canım birşey soracağım. Değerin çok düşük değildi. bir arkadas da sormuştu. Iki embriyodan biri tutmuş olabilir...Doktorla görüşmeni istemişti. Sonuç ne oldu kesin mi tutmadı?Kızlar tanı amacıyla histeroskopi olanlar varmı? Dr um bunu önerdi bi bakalım detaylı dedi.çünkü tekrarlayan düşüklerim ve önce tutan sonra gelişmeyen tüp bebek tedavim var. Yaptıran ve faydasını gören varmı?
Tutmadı canım malesef kesin sonuç 30a düşmüş hcg. 2güne sıfırlanır zaten.kısmet olmadı...şu histeroskopi işi nasıl olur bilemiyorum.dr çok yormak istemiyorum seni dedi. 3aya yayalım dedi..birde yumurta rezervim az..o kadar umutsuzumki....canım birşey soracağım. Değerin çok düşük değildi. bir arkadas da sormuştu. Iki embriyodan biri tutmuş olabilir...Doktorla görüşmeni istemişti. Sonuç ne oldu kesin mi tutmadı?
Mevlam insAllah hayirlisini nasip ederKanda da 0.5den kucuktur cikti ama daha 8. Gun cok erken, igneye ilaca devam et dediler,sacma gelse de devam ediyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?