Tabiki hayır. İlaçlar + ek tahliller gerekiyorsa onlar.ne kadar pahaliymis yumurta toplama, dolleme ve transfer ucreti mi bu??
Tabiki hayır. İlaçlar + ek tahliller gerekiyorsa onlar.ne kadar pahaliymis yumurta toplama, dolleme ve transfer ucreti mi bu??
ne güzel düşünmüşsün yumurta dondurma işini, ikinci deneme icin yumurta kaldi mi? bir taraftan da çok pozitif buluyorum seni, sürekli okuyorum yorum yazmak istedim, inşallah bir sonraki denemeye bebeğin olur :)Yoo ozel degil yazarim normal tup bebek paketi 6.750 arti ilaclar.Bizim paket olmadi cunku ben yumurta dondurmustum bekarken,yasim ilerliyor diye oyle yapmistim.O yuzden ben yumurta toplama arti ilaclar arti transfer ucreti olarak verdim.
Simdi tekrar denerken standart paketi odeyecegim.
Bi kagit vardi verdikleri,herseyin ucreti yaziyor bulursam fotosunu ceker koyarim
anladim evet ilaclari ek tahlilleri unutmusumTabiki hayır. İlaçlar + ek tahliller gerekiyorsa onlar.
Yok maalesef kalmadi,11 taneyfi 10u dollendi,5i 5.gune gitti,2 tanesi transfer edildi kalan 3u 6. Gun iyi degildi dondurulmadine güzel düşünmüşsün yumurta dondurma işini, ikinci deneme icin yumurta kaldi mi? bir taraftan da çok pozitif buluyorum seni, sürekli okuyorum yorum yazmak istedim, inşallah bir sonraki denemeye bebeğin olur :)
ne kadar tatlisin Allah huzurunuzu hic bozmasin insallahYok maalesef kalmadi,11 taneyfi 10u dollendi,5i 5.gune gitti,2 tanesi transfer edildi kalan 3u 6. Gun iyi degildi dondurulmadi
Insallah gelecek ay tekrar yumurta bakariz,gene iyi cikarsa baslariz tedaviye,bi kere de taze yumurtayla denicem aklimda kalmasin diye,olursa super,olmazsa da kocamla gezilere basliiicam:)))
Tesekkur ediyorum napayim gec evlendim olmazsa olmaz kader diyip kendimi uzmuyorum,Allahtan dunya iyisi bi esim var,masallah
Aynen benimde 14-15 bin i buluyorilaçlarla beraber. Benim ilaçlar çok tutuyor. Rezerv azlığı varTotalde maliyeti 15 bine yaklaşiyor..
Canım ben de seni merak ettim, sen diğer konuya yazmayınca seni aradım buldum burada. İnşallah en yakın zamanda sende mutlu haberi alırsın canım. Hatta inşallah kendiliğinden gelip size sürpriz yapar. Ama testini çok erken yapmışsın sonuçtan emin misin? 12. güne kadar bekleseydin keşke. En son transferin kaçıncı günü kan tahlili yaptırdın? Allah evladını bağışlasın, onun yanına da hayırlı sağlıklı bir kardeş nasip etsin ve çok iyi anlaşsınlar inşallah.... Moralini yüksek tut canım...Benimki de negatif zaten transferden 6.5 gün sonra öğrenmiştim kan tahlilinde.bugunde ispatlanmış oldu ilaçları bıraktım.hersey çok güzel denilmişti ama olmadı.olmayinca hep bir nedeninin olduğunu düşünenler denim. genelde diğer tedavilerimde nedenlerini bulmuştum ama bu tedavimde hiçbişey bulamadım.pozitif alanları tebrik ediyorum müthiş bir heyecan mutluluk.darisi bizlere olsun ama bu kadar deneme insanı çok yıpratıyor bee..Allah'ım isteyen herkese nasip eder inşallah zamanı gelmemiş demek ki
Kac yaßında yumurta dondurmustun cok iyi yapmışsın.Yok maalesef kalmadi,11 taneyfi 10u dollendi,5i 5.gune gitti,2 tanesi transfer edildi kalan 3u 6. Gun iyi degildi dondurulmadi
Insallah gelecek ay tekrar yumurta bakariz,gene iyi cikarsa baslariz tedaviye,bi kere de taze yumurtayla denicem aklimda kalmasin diye,olursa super,olmazsa da kocamla gezilere basliiicam:)))
Tesekkur ediyorum napayim gec evlendim olmazsa olmaz kader diyip kendimi uzmuyorum,Allahtan dunya iyisi bi esim var,masallah
6 ay falan oldu,evlenmeden onceydi.Evet Bahcecide yapildiKac yaßında yumurta dondurmustun cok iyi yapmışsın.durumun da cok iyi sayiların masallah.yine denersin..bende yumurta dondurmaya calistim. yanlis tedaviyle ici bos cikmisti.41.5 yaşında islemim olmuştu.2 yumurta 1 i dolu dendi.3 gun sonra embriyolog tarafından arandim.malesef yumurtanın ici bos dedi. kötu bir tedaviydi ...hatirlamakta istemiyorum.Bahcecide mi yapmistin ben ankarada yapmistim.
Kac yaşındaydın yani tekrar soruyorum kusura bakma :)6 ay falan oldu,evlenmeden onceydi.Evet Bahcecide yapildi
Sonucun icin de hayırlisı olsun.benim de durumum ortada.hicbirsey diyemiyorum.uzuldum yeniden denediginde pozitif sonucun olsun ins.6 ay falan oldu,evlenmeden onceydi.Evet Bahcecide yapildi
Insallahhh,44 yasindayimSonucun icin de hayırlisı olsun.benim de durumum ortada.hicbirsey diyemiyorum.uzuldum yeniden denediginde pozitif sonucun olsun ins.sayilarinda cok iyi masallah
10.gun de kan tahlili yaptırdım canım 0.5 çıktı hemşirede bırak ilaçları dedi.Niye tutmadığını hala anlamış değilim.guzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah nasip olur bir tane daha evlat.Cok öpüyorum seni Allah'ım tamamına erdirir inşallah seninkini de.cok üzüldüm ama insanın elinden hiçbişey gelmiyor...Canım ben de seni merak ettim, sen diğer konuya yazmayınca seni aradım buldum burada. İnşallah en yakın zamanda sende mutlu haberi alırsın canım. Hatta inşallah kendiliğinden gelip size sürpriz yapar. Ama testini çok erken yapmışsın sonuçtan emin misin? 12. güne kadar bekleseydin keşke. En son transferin kaçıncı günü kan tahlili yaptırdın? Allah evladını bağışlasın, onun yanına da hayırlı sağlıklı bir kardeş nasip etsin ve çok iyi anlaşsınlar inşallah.... Moralini yüksek tut canım...
Evet canım keşke elimizden gelen bir şey olsa ama elden bir şey görmüyor maalesef. Allah'ın takdiri, her şeyde bir hayır vardır. Ben de seni çok öpüyorum canım, kendine çok iyi bak. Allah oğluşuna sağlık sıhhat versin, en uygun zamanda da hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip eylesin inşallah10.gun de kan tahlili yaptırdım canım 0.5 çıktı hemşirede bırak ilaçları dedi.Niye tutmadığını hala anlamış değilim.guzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah nasip olur bir tane daha evlat.Cok öpüyorum seni Allah'ım tamamına erdirir inşallah seninkini de.cok üzüldüm ama insanın elinden hiçbişey gelmiyor...
Enfeksiyon değilde kaşıntı yapıyor mantar gibi. Nasıl bir şikayetin var? Benim geçen tedavimde çok kalıntım olmuştu , fitili sokarken acıyordu artık. Dr monodoks a bağladı ama ben Progestan fitilden şüphelendim. O zaman 3 günlük bir ilaç ve bir de krem vermişti bana. Çok iyi gelmiştiProgestan fitil kullanan varsa enfeksiyon riski olabilir mi? Ben biraz suphelendim cok hijyenik kullanmadim galiba
yok aci agri kasinti yok ama elimi yikamadan yaptim cikarip geri koydum falan o yuzden diyorum acaba enfeksiyon olmus olabilir mi zaten enfeksiyona cok musait bir yer. Monodoksun ne zarari var canim?? Dr. Neden ona bagladi?Enfeksiyon değilde kaşıntı yapıyor mantar gibi. Nasıl bir şikayetin var? Benim geçen tedavimde çok kalıntım olmuştu , fitili sokarken acıyordu artık. Dr monodoks a bağladı ama ben Progestan fitilden şüphelendim. O zaman 3 günlük bir ilaç ve bir de krem vermişti bana. Çok iyi gelmişti
Birşey olmamıştır canım merak etme. Ama koymadan önce ellerini hep yıka. Monodoks antibiyotik olduğu için belli bir zaman sonra mantar yapabilir dedi.yok aci agri kasinti yok ama elimi yikamadan yaptim cikarip geri koydum falan o yuzden diyorum acaba enfeksiyon olmus olabilir mi zaten enfeksiyona cok musait bir yer. Monodoksun ne zarari var canim?? Dr. Neden ona bagladi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?