Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

ilaçlari da dahil edersek öyle...benim kullandigim Gonal F lerin haddi hesabi yok...rahime centik atma belli bir ücret kist Aspirasyonu belli bir ücret derken ben de 15 bin tl gitti...

ne güzel düşünmüşsün yumurta dondurma işini, ikinci deneme icin yumurta kaldi mi? bir taraftan da çok pozitif buluyorum seni, sürekli okuyorum yorum yazmak istedim, inşallah bir sonraki denemeye bebeğin olur :)

ne güzel düşünmüşsün yumurta dondurma işini, ikinci deneme icin yumurta kaldi mi? bir taraftan da çok pozitif buluyorum seni, sürekli okuyorum yorum yazmak istedim, inşallah bir sonraki denemeye bebeğin olur :)
Yok maalesef kalmadi,11 taneyfi 10u dollendi,5i 5.gune gitti,2 tanesi transfer edildi kalan 3u 6. Gun iyi degildi dondurulmadi
Insallah gelecek ay tekrar yumurta bakariz,gene iyi cikarsa baslariz tedaviye,bi kere de taze yumurtayla denicem aklimda kalmasin diye,olursa super,olmazsa da kocamla gezilere basliiicam:)))
Tesekkur ediyorum napayim gec evlendim olmazsa olmaz kader diyip kendimi uzmuyorum,Allahtan dunya iyisi bi esim var,masallah

ne kadar tatlisin Allah huzurunuzu hic bozmasin insallah

Canım ben de seni merak ettim, sen diğer konuya yazmayınca seni aradım buldum burada. İnşallah en yakın zamanda sende mutlu haberi alırsın canım. Hatta inşallah kendiliğinden gelip size sürpriz yapar. Ama testini çok erken yapmışsın sonuçtan emin misin? 12. güne kadar bekleseydin keşke. En son transferin kaçıncı günü kan tahlili yaptırdın? Allah evladını bağışlasın, onun yanına da hayırlı sağlıklı bir kardeş nasip etsin ve çok iyi anlaşsınlar inşallah.... Moralini yüksek tut canım...

Son düzenleme:
Kac yaßında yumurta dondurmustun cok iyi yapmışsın.durumun da cok iyi sayiların masallah.yine denersin..bende yumurta dondurmaya calistim. yanlis tedaviyle ici bos cikmisti.41.5 yaşında islemim olmuştu.2 yumurta 1 i dolu dendi.3 gun sonra embriyolog tarafından arandim.malesef yumurtanın ici bos dedi. kötu bir tedaviydi ...hatirlamakta istemiyorum.Bahcecide mi yapmistin ben ankarada yapmistim.

6 ay falan oldu,evlenmeden onceydi.Evet Bahcecide yapildi

10.gun de kan tahlili yaptırdım canım 0.5 çıktı hemşirede bırak ilaçları dedi.Niye tutmadığını hala anlamış değilim.guzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah nasip olur bir tane daha evlat.Cok öpüyorum seni Allah'ım tamamına erdirir inşallah seninkini de.cok üzüldüm ama insanın elinden hiçbişey gelmiyor...

Evet canım keşke elimizden gelen bir şey olsa ama elden bir şey görmüyor maalesef. Allah'ın takdiri, her şeyde bir hayır vardır. Ben de seni çok öpüyorum canım, kendine çok iyi bak. Allah oğluşuna sağlık sıhhat versin, en uygun zamanda da hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip eylesin inşallah

Progestan fitil kullanan varsa enfeksiyon riski olabilir mi? Ben biraz suphelendim cok hijyenik kullanmadim galiba

Progestan fitil kullanan varsa enfeksiyon riski olabilir mi? Ben biraz suphelendim cok hijyenik kullanmadim galiba
Enfeksiyon değilde kaşıntı yapıyor mantar gibi. Nasıl bir şikayetin var? Benim geçen tedavimde çok kalıntım olmuştu , fitili sokarken acıyordu artık. Dr monodoks a bağladı ama ben Progestan fitilden şüphelendim. O zaman 3 günlük bir ilaç ve bir de krem vermişti bana. Çok iyi gelmişti

yok aci agri kasinti yok ama elimi yikamadan yaptim cikarip geri koydum falan o yuzden diyorum acaba enfeksiyon olmus olabilir mi zaten enfeksiyona cok musait bir yer. Monodoksun ne zarari var canim?? Dr. Neden ona bagladi?

yok aci agri kasinti yok ama elimi yikamadan yaptim cikarip geri koydum falan o yuzden diyorum acaba enfeksiyon olmus olabilir mi zaten enfeksiyona cok musait bir yer. Monodoksun ne zarari var canim?? Dr. Neden ona bagladi?
Birşey olmamıştır canım merak etme. Ama koymadan önce ellerini hep yıka. Monodoks antibiyotik olduğu için belli bir zaman sonra mantar yapabilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…