Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

biesteronu duymamıştım baktım şimdi biraz netten.düşünülebilir..bu iş sadece beslenmeyle olacak iş değil.umarım doğru olanı doğru zamanda yaparız..
AMH düşük olanlar burayaaa diye bir topik var...O topike yazdım biraz...İnsanlar nelerle uğraşıyor. Saraçoğlu kürleri, Karatay diyetleri...Mesela şeker FSH yükseltirmiş. Bal polen karışımını Saraçoğlu önermemiş...Her tür şekerli, tatlı gıdalar yasakmış. Buna meyve bile dahil demişler...Tabi nasıl dayanabiliriz ki buna

Yani aslında bilimden ve dr un söylediklerinden şaşmamak lazım ama insan acabamı diye düşünmeden edemiyo.sonuçta bunlar da bin yıllardır denenmiş şeyler.ama karataya da güvenmem o ayrı:)) Şu topike bi göz atıcam

Karataya göre hiçbirşey yemeden yaşamalıyız. Et ve çerez ha bir de zeytin...Başka yok :)))

Gunaydi kizlar hayirli haftalar herkese bugun test yaptiracak olan var mi? @freedom8 canim sen doktora gidecek miydin bugun?
canım gidicem ama kan tahlili için sadece...ve sanmıyorum 11. günde 0,27 değerin 14. günde artacağını. yani sıfır demek. ilaçları bile bıraktım dün itibariyle....kendimi kısıtlamaktan da vazgeçtim....eger olursa öyle birşey mucize olur...

Ben de siskinlikten mahvoldum sanki goguslerim 200 beden oldu:)
Zaten tombisim iyice gerildim cok fenaaa,tam da bayram tatiline denk gelecek insallah agir olmaz reglimiz

Yu
murta rezervi için bana Bahçeci de arısütü , omega 3 ve q10 bir de resveretrol önermişlerdi. Bana çok iyi geldi. Bu dr unda bunları kullanabileceğimi söyledi. Zararı yok, faydası var dedi. O nedenle mutlaka tüp bebek denemeden evvel başlayın arkadaşlar. Ben onu ya kadar devam ettim

7
himm anladim o etkisini yitirmemistir daha sanirim. Senin kacinci gunun canim
7. Gün canım. Sürekli kendimi dinliyorum ama pek bir belirti YÖK bende. Ara ara özellikle idrarımı yaparken adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor. Karında şişme var ama ben onu ckexan iğneye bağlıyorum. Hergün kendim vuruyorum

Ben de siskinlikten mahvoldum sanki goguslerim 200 beden oldu:)
Zaten tombisim iyice gerildim cok fenaaa,tam da bayram tatiline denk gelecek insallah agir olmaz reglimiz
Benim ilk denemem negatifti. İlaçları kesince 3-4 gün sonra adet oldum ve çok da olmadım. Herzamanki gibiydi benim ama tabi bünyeden bünyeye değişebilir

transferden sonraki belirtileri ilaclar yapiyormus canim minik hucrelerin bizim bedenimize bir etkisi olmazmis bebeklerin yani. Bir kac video izledim bunlarla ilgili dr.lar acikliyor kendini dinleme bol bol su ic belki sislik azalir. Ama bu herkeste olan bi sorun bende de var sislik

Ben arastırdım,q10i günde 100mg almak gerekiyormuş,içinde 60 tablet olanını alıyorum bugun
Resveratrolun da 60 tabletliği var
Omega 3 zaten vardı devam edicem
Arı sütünü de alırmıyım bilmem,başka bir markanın propolisi var evde onu kullanırım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…