daha yasin gec degil canim insallah ileriki denemelerinde basarili sonuclar alirsin.35 canım...
Canım benim bunların hepsi insanı teselli eden sözler...35 ve üstü epey geçtir...Ama yapacak birşey yok. geç evlendim çünkü...daha yasin gec degil canim insallah ileriki denemelerinde basarili sonuclar alirsin.
AMH düşük olanlar burayaaa diye bir topik var...O topike yazdım biraz...İnsanlar nelerle uğraşıyor. Saraçoğlu kürleri, Karatay diyetleri...Mesela şeker FSH yükseltirmiş. Bal polen karışımını Saraçoğlu önermemiş...Her tür şekerli, tatlı gıdalar yasakmış. Buna meyve bile dahil demişler...Tabi nasıl dayanabiliriz ki bunabiesteronu duymamıştım baktım şimdi biraz netten.düşünülebilir..bu iş sadece beslenmeyle olacak iş değil.umarım doğru olanı doğru zamanda yaparız..
Yani aslında bilimden ve dr un söylediklerinden şaşmamak lazım ama insan acabamı diye düşünmeden edemiyo.sonuçta bunlar da bin yıllardır denenmiş şeyler.ama karataya da güvenmem o ayrı:)) Şu topike bi göz atıcamAMH düşük olanlar burayaaa diye bir topik var...O topike yazdım biraz...İnsanlar nelerle uğraşıyor. Saraçoğlu kürleri, Karatay diyetleri...Mesela şeker FSH yükseltirmiş. Bal polen karışımını Saraçoğlu önermemiş...Her tür şekerli, tatlı gıdalar yasakmış. Buna meyve bile dahil demişler...Tabi nasıl dayanabiliriz ki buna
Karataya göre hiçbirşey yemeden yaşamalıyız. Et ve çerez ha bir de zeytin...Başka yok :)))Yani aslında bilimden ve dr un söylediklerinden şaşmamak lazım ama insan acabamı diye düşünmeden edemiyo.sonuçta bunlar da bin yıllardır denenmiş şeyler.ama karataya da güvenmem o ayrı:)) Şu topike bi göz atıcam
Aynen :))Karataya göre hiçbirşey yemeden yaşamalıyız. Et ve çerez ha bir de zeytin...Başka yok :)))
Yok canim daha belli degilll kismetse sali ginu alicam hayirli haberu coknheyecanliyim ve korkuyorummm rabbim insallah bize de nasi eder pozitif sonuc almayiiilachelnnihan sen ne yaptın peki? Belli oldu mu transfer sonuçlarınız?
Az kalmış. Bellidir. Hiç test yaptın mı? Galiba seninki pozitif idi değil mi?Yok canim daha belli degilll kismetse sali ginu alicam hayirli haberu coknheyecanliyim ve korkuyorummm rabbim insallah bize de nasi eder pozitif sonuc almayiii
canım gidicem ama kan tahlili için sadece...ve sanmıyorum 11. günde 0,27 değerin 14. günde artacağını. yani sıfır demek. ilaçları bile bıraktım dün itibariyle....kendimi kısıtlamaktan da vazgeçtim....eger olursa öyle birşey mucize olur...Gunaydi kizlar hayirli haftalar herkese bugun test yaptiracak olan var mi? @freedom8 canim sen doktora gidecek miydin bugun?
Ayyy agzindan bal damliyor insallah oulyledir ama ben. Daha once yapmadim hic test o yuzden gercekten bilmiyorum ne oldugunu yarin ogrenicezzzAz kalmış. Bellidir. Hiç test yaptın mı? Galiba seninki pozitif idi değil mi?
Ben de siskinlikten mahvoldum sanki goguslerim 200 beden oldu:)canım gidicem ama kan tahlili için sadece...ve sanmıyorum 11. günde 0,27 değerin 14. günde artacağını. yani sıfır demek. ilaçları bile bıraktım dün itibariyle....kendimi kısıtlamaktan da vazgeçtim....eger olursa öyle birşey mucize olur...
yumurta toplama ve transfer aşamalarında enfeksiyon kapmayalım diye veriliyorantibiyotik ne icin veriyorlar acaba bende monodoks kullandim ama bitti 10 gun kullandim sadece
himm anladim o etkisini yitirmemistir daha sanirim. Senin kacinci gunun canimYumurta
yumurta toplama ve transfer aşamalarında enfeksiyon kapmayalım diye veriliyor
murta rezervi için bana Bahçeci de arısütü , omega 3 ve q10 bir de resveretrol önermişlerdi. Bana çok iyi geldi. Bu dr unda bunları kullanabileceğimi söyledi. Zararı yok, faydası var dedi. O nedenle mutlaka tüp bebek denemeden evvel başlayın arkadaşlar. Ben onu ya kadar devam ettimAklım ne yapmam gerektiği ile ilgili o kadar karışıkki...Onu duydum ben de...Deneyeceğim. Omega 3 ve antioksidan içeren ilaç ya da gıda takviyeleri de öneriliyor...Bir başka doktor bana Biesteron falan önermişti...
7. Gün canım. Sürekli kendimi dinliyorum ama pek bir belirti YÖK bende. Ara ara özellikle idrarımı yaparken adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor. Karında şişme var ama ben onu ckexan iğneye bağlıyorum. Hergün kendim vuruyorumhimm anladim o etkisini yitirmemistir daha sanirim. Senin kacinci gunun canim
Benim ilk denemem negatifti. İlaçları kesince 3-4 gün sonra adet oldum ve çok da olmadım. Herzamanki gibiydi benim ama tabi bünyeden bünyeye değişebilirBen de siskinlikten mahvoldum sanki goguslerim 200 beden oldu:)
Zaten tombisim iyice gerildim cok fenaaa,tam da bayram tatiline denk gelecek insallah agir olmaz reglimiz
transferden sonraki belirtileri ilaclar yapiyormus canim minik hucrelerin bizim bedenimize bir etkisi olmazmis bebeklerin yani. Bir kac video izledim bunlarla ilgili dr.lar acikliyor kendini dinleme bol bol su ic belki sislik azalir. Ama bu herkeste olan bi sorun bende de var sislik7
7. Gün canım. Sürekli kendimi dinliyorum ama pek bir belirti YÖK bende. Ara ara özellikle idrarımı yaparken adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor. Karında şişme var ama ben onu ckexan iğneye bağlıyorum. Hergün kendim vuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?