Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Kızlar merhaba. Umarım her zaman iyi haberler alırsınız bebişleriniz ile ilgili :)
Ben bir arkadaşım adına yazıyorum şu an size. Tüp bebek tedavisi gördü. 2 adet embriyo transfer edildi ve 11. gün betahcg sonucu 6 çıktı, kan verdiği yerdeki doktor negatif demiş. 2 gün sonra testi tekrarlayacak ama düşük çıktığı için morali çok bozuk. Bir de yine aynı gün az miktarda kanaması olmuş, ancak devam etmemiş. Sizce bu sonuç düşük mü gerçekten de? Tüp bebek tedavisi hakkında fazla bilgim olmadığından görüşleriniz arkadaşım için değerli. Şimdiden teşekkürler.

Arı sütünü mutlaka al arkadaşım ben çok faydasını gördüm. Yumurtaların içini dolu ve kaliteli çıkarıyor. Ben internetten sipariş veriyorum.küçücük bir kavanoz 120 tl ama değiyor

Arı sütünü mutlaka al arkadaşım ben çok faydasını gördüm. Yumurtaların içini dolu ve kaliteli çıkarıyor. Ben internetten sipariş veriyorum.küçücük bir kavanoz 120 tl ama değiyor
Gordum onu ama araya bayram girecrk kac gunde gelio acaba,ari sutu ampulu de var,sanki o daha mantikli,20 tane var icinde

Gordum onu ama araya bayram girecrk kac gunde gelio acaba,ari sutu ampulu de var,sanki o daha mantikli,20 tane var icinde
Ben kavanozludan aldım. 3 gün içinde geldi hep. Ama aynı siteden mi bahsediyoruz bilmem. Ufak dondurma kaşıkları var ya algidadan çıkan, ben onun ucuyla hergün 1 kaşık yedim. Yani o kaşığın yarısı kadar yiyorsun. Yaklaşık 1 ay gidiyor

Ayni site bence,e ile basliyor ismi hatta kk sayfasinda da reklami var di mi:))

Bu dediğiniz arı sütü hangi marka? Ben bi tane aldm ama 35 tl fiyatı o nedenle çok emin olamadım kalitesinden.bahsettiğiniz ne marka ve nerden aldınız?

Kızlar merhaba

Bugün yeniden kan verdim. Biliyorum negatif ama yine de verdim doktor söylediği için. Negatif tabiki de...Bugün kendisi beni arayacak...Doktorlarınız negatif sonuç hakkında sizinle konuşurken nasıl bir uslüpları oluyor? çok merak ettim...

BOsver uslubunu fln yeni tedaviyi kimde yapacagina karar ver,onune bak,gecmisi silmek lazim

2 embriyo transfer edildi.henüz kanamam yok.psikolojik heralde her an regl olacakmışım gibi geliyo.umarım kalmıştır biri...ağlamaktan içim çıktı
sizin son durumunuz nasıl tekrar test yaptırdınız mı?

Benim de FSH düzeyim tüp bebeğe uygun olmuyor...Her adet döneminde FSH istenilen düzeyde olsun diye bekliyoruz...Yoksa hemen başlamak isterim. İnsanın elinde değil hiçbirşey...
şartları uydurmak çok zor malesef.iş güç sağlık...birde eşimin varikoseli çıktı bu arada onu da bekliycez haliyle.

İnternetten aldım ben arkadaşım. Özelden mesaj atmak istedim sana ama atamadım. Eğriçayır marka. İnternetten aldım
aa özel mesaj kısmı kapalımıki bende bi bakayım.bu markayı duymuştum birde arı dünyası diye bi site var saf arı sütü satılıyo ama sanırım karışım almak daha mantıklı.neyi nekadar katıcağımızı bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…