- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Arı sütünü mutlaka al arkadaşım ben çok faydasını gördüm. Yumurtaların içini dolu ve kaliteli çıkarıyor. Ben internetten sipariş veriyorum.küçücük bir kavanoz 120 tl ama değiyorBen arastırdım,q10i günde 100mg almak gerekiyormuş,içinde 60 tablet olanını alıyorum bugun
Resveratrolun da 60 tabletliği var
Omega 3 zaten vardı devam edicem
Arı sütünü de alırmıyım bilmem,başka bir markanın propolisi var evde onu kullanırım sanırım
Gordum onu ama araya bayram girecrk kac gunde gelio acaba,ari sutu ampulu de var,sanki o daha mantikli,20 tane var icindeArı sütünü mutlaka al arkadaşım ben çok faydasını gördüm. Yumurtaların içini dolu ve kaliteli çıkarıyor. Ben internetten sipariş veriyorum.küçücük bir kavanoz 120 tl ama değiyor
Ben kavanozludan aldım. 3 gün içinde geldi hep. Ama aynı siteden mi bahsediyoruz bilmem. Ufak dondurma kaşıkları var ya algidadan çıkan, ben onun ucuyla hergün 1 kaşık yedim. Yani o kaşığın yarısı kadar yiyorsun. Yaklaşık 1 ay gidiyorGordum onu ama araya bayram girecrk kac gunde gelio acaba,ari sutu ampulu de var,sanki o daha mantikli,20 tane var icinde
Ayni site bence,e ile basliyor ismi hatta kk sayfasinda da reklami var di mi:))Ben kavanozludan aldım. 3 gün içinde geldi hep. Ama aynı siteden mi bahsediyoruz bilmem. Ufak dondurma kaşıkları var ya algidadan çıkan, ben onun ucuyla hergün 1 kaşık yedim. Yani o kaşığın yarısı kadar yiyorsun. Yaklaşık 1 ay gidiyor
BOsver uslubunu fln yeni tedaviyi kimde yapacagina karar ver,onune bak,gecmisi silmek lazimKızlar merhaba
Bugün yeniden kan verdim. Biliyorum negatif ama yine de verdim doktor söylediği için. Negatif tabiki de...Bugün kendisi beni arayacak...Doktorlarınız negatif sonuç hakkında sizinle konuşurken nasıl bir uslüpları oluyor? çok merak ettim...
Umarım Allah sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.ben gülemedim malesef. 12.gün 205 çıkan hcg 14.gün 109a düştü.ağlamaktan başka bişey gelmiyo insanın elinden...2 yıldır öyle sağlık sorunları yaşayarak yaptırmıştımki tüp bebeği ama kısmet olmadı işte...
sizin son durumunuz nasıl tekrar test yaptırdınız mı?2 embriyo transfer edildi.henüz kanamam yok.psikolojik heralde her an regl olacakmışım gibi geliyo.umarım kalmıştır biri...ağlamaktan içim çıktı
benim olmadı malesef.hcg en son 30a düştü ilaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum.ikinci denemeyi aralığın sonu gibi planlıyorum.son durumum bu..ilginiz için teşekkür ederim:)sizin son durumunuz nasıl tekrar test yaptırdınız mı?
geçmiş olsun Allah gönlünüze göre versin.benim olmadı malesef.hcg en son 30a düştü ilaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum.ikinci denemeyi aralığın sonu gibi planlıyorum.son durumum bu..ilginiz için teşekkür ederim:)
amin inşallah hepimizin istediği gibi olur...geçmiş olsun Allah gönlünüze göre versin.
Niye o kadar ara vereceksin,sebebi var mi?benim olmadı malesef.hcg en son 30a düştü ilaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum.ikinci denemeyi aralığın sonu gibi planlıyorum.son durumum bu..ilginiz için teşekkür ederim:)
evet iş durumu malesef.o tarihte izin alabiliyorumNiye o kadar ara vereceksin,sebebi var mi?
Benim de FSH düzeyim tüp bebeğe uygun olmuyor...Her adet döneminde FSH istenilen düzeyde olsun diye bekliyoruz...Yoksa hemen başlamak isterim. İnsanın elinde değil hiçbirşey...Niye o kadar ara vereceksin,sebebi var mi?
şartları uydurmak çok zor malesef.iş güç sağlık...birde eşimin varikoseli çıktı bu arada onu da bekliycez haliyle.Benim de FSH düzeyim tüp bebeğe uygun olmuyor...Her adet döneminde FSH istenilen düzeyde olsun diye bekliyoruz...Yoksa hemen başlamak isterim. İnsanın elinde değil hiçbirşey...
Cok gecmis olsun,hepimiz icin hayirlisi.şartları uydurmak çok zor malesef.iş güç sağlık...birde eşimin varikoseli çıktı bu arada onu da bekliycez haliyle.
teşekkür ederim..sabır isteyen durumlar içindeyiz hepimiz.allah önce sabrımızı sonra gücümüzü kuvvetimizi sağlığımızı arttırsın da inşallah şu süreçleri atlatalım :)Cok gecmis olsun,hepimiz icin hayirlisi.
Ben grlecek ay diyorum ama bakalim yumurtalar nasil olacak
İnternetten aldım ben arkadaşım. Özelden mesaj atmak istedim sana ama atamadım. Eğriçayır marka. İnternetten aldımBu dediğiniz arı sütü hangi marka? Ben bi tane aldm ama 35 tl fiyatı o nedenle çok emin olamadım kalitesinden.bahsettiğiniz ne marka ve nerden aldınız?
aa özel mesaj kısmı kapalımıki bende bi bakayım.bu markayı duymuştum birde arı dünyası diye bi site var saf arı sütü satılıyo ama sanırım karışım almak daha mantıklı.neyi nekadar katıcağımızı bilmiyoruz.İnternetten aldım ben arkadaşım. Özelden mesaj atmak istedim sana ama atamadım. Eğriçayır marka. İnternetten aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?