Canım ben evdeyim şu an o yüzden vaktım bolBen hiç dikkat etmedim o kadar fazla yediğime...Vakit bulabiliyor musunuz? Kahvaltı öğlen akşam yemeği arada da ilaçlar ve iki meyve derken vakit geçiyor...Zaten çoğu zaman uyuyordum ben...bir arkadaş burada yazmıştı...Her gün 3 kase paça çorbası içiyorum. Her gün ananas tüketiyorum sabah akşam demişti...Çok şaşırmıştım...Gerçi onunki tuttu, benim ki tutmadı
Aynen katılıyorum sana arkadaşım. Yiyeceklerle hiç ilgisi yok. Ben çok iyi beslendim. Protein diye hergün kuzu Eti, ananas, yumurta, kabak çekirdeği tükettim. Bol su içtim. Bunlar özel olarak yaptıklarımda. Bunun dışında çok dengeli beslendim ama iki seferinde de tutmadı. Anladım ki mevlam istemeyince sen ne yaparsan yap, ne yersen ye önemi yokCanım hiç beslenmeye takılma...Sağlıklı beslen tek yapacağın bu olsun bir de bol su iç...Zaten tutunacaksa tutunuyor...Öyle ananasla, avokado ile olacak şeyler değil...Bir ton ilaç kullanıyorsun...Progestan zaten hepsinden etkilidir...Ama sonuç olarak yersen zararı da olmaz, yiyebilirsin...En azından içinde kalmaz...
Keramet paça çorbasında mı yoksa Ben duymamıştım. Bir kez daha denersem bende içeyim bariBen hiç dikkat etmedim o kadar fazla yediğime...Vakit bulabiliyor musunuz? Kahvaltı öğlen akşam yemeği arada da ilaçlar ve iki meyve derken vakit geçiyor...Zaten çoğu zaman uyuyordum ben...bir arkadaş burada yazmıştı...Her gün 3 kase paça çorbası içiyorum. Her gün ananas tüketiyorum sabah akşam demişti...Çok şaşırmıştım...Gerçi onunki tuttu, benim ki tutmadı
:)) Tesadüftür bence...Ama düşünmedim değil yani...Belki de hakkaten etkili olmuştur. Senin sonucun ne oldu?Keramet paça çorbasında mı yoksa Ben duymamıştım. Bir kez daha denersem bende içeyim bari
Merhaba hanımlar. negatif sonuç almıştım geçenlerde...geçen hafta Salı günü adet oldum ve adetim hala sürüyor...hiç bu kadar uzun olmamişti... bitti bitecek diye bekliyorum ama bitmedi bir türlü...reglim gün geçtikçe azalacagi yerde aynı ilk günkü coşkusuyla devam ediyor. hatta hiç bitmeyecek gibipedim de bitti almaya üşenmiştim bugün. Böyle mi oluyor transfer sonrası regl olmak?
Aç karnına yemeklerden yarım saat önce içmelisin . Transferimin ilk üç günü kullandım sabah akşam faydası çok olduAranızda duphalac şurubu kullanan var mı? Aç tok fark ediyor mu? Ne zaman içsem etkisini daha çabuk hissederim?
kimse cevap vermemiş. Benim fikrim erken yaptırma testi. negatif çıkar moralin bozulur vs...erken dersin ama yine de aklın orada kalır. 2-3 gün daha sabret. 10. gün falan yaptır.Selamm kızlar; 5. Gün embriyosu transferin 5. Günündeyim. Test tarihim cumartesi ama diyorum ki acabaaa 6. Veya 7. Günü yaptırsam sonuç belli olur mu?
Çook teşekkür ederim cevap için. Aldım şurubu eczacı da bir şey demedi. Ne zaman içeceğimi şaşırdım. Dr verdiğine göre olumsuz bir etkisi olmaz herhalde değil mi? İçerken şüpheye düşüyorum.Aç karnına yemeklerden yarım saat önce içmelisin . Transferimin ilk üç günü kullandım sabah akşam faydası çok oldu
senin tutun du mu canim? çok sevindim. paylaşmadin buralarda...inşallah darısı bizin başımıza...dua et canım. hamlelerin duası kabul olur.. Doktorun kimdi?Aç karnına yemeklerden yarım saat önce içmelisin . Transferimin ilk üç günü kullandım sabah akşam faydası çok oldu
bence olmaz canım...hanımlar aslında anlamadigimiz bir nokta var. Buna ben de dahilim...şu an hamile degiliz. transfer sürecini sanki hamileymişiz gibi geçiriyoruz mecburen. normal yolla hamile kalanlar bir de planlı değilse bu süreci farketmez bile. iş güç yapar. öyle tutunsun diye özel çaba sarfetmez. hamile oldugunu bilmiyor bile çünkü...Çook teşekkür ederim cevap için. Aldım şurubu eczacı da bir şey demedi. Ne zaman içeceğimi şaşırdım. Dr verdiğine göre olumsuz bir etkisi olmaz herhalde değil mi? İçerken şüpheye düşüyorum.
Negatif oldu canım. 2. Denememdi:)) Tesadüftür bence...Ama düşünmedim değil yani...Belki de hakkaten etkili olmuştur. Senin sonucun ne oldu?
Ne güzel bir haberKızlarrr
Bombelere gelin
Şoklardayım
Bugün sabah çok hafif kanamam oldu ve çok korktum haliyle hemen doktoruma mesaj attım ve bi saat içinde kliniğe gittim
Kontrole girdiğimde bi de ne görelimiki kese yani ikiz
O kadar istedim doktorum yaşın genç yapamayız dedi meğerse bölünmüş benim embriyocuğum
Korka korka gittim ama sevinçten ağlayarak çıktım
Yanlız bir tanesi çok iyi değilmiş 15 gün sonraya randevu verdiler inşallah ikiside beni bırakmaz
Sağol canım inşallaz tez zamandaNe güzel bir haber, Allah gönlünüze göre versin darısı başımıza
canım hayırlı olsun :)...inşallah darısı başımıza...Sağol canım inşallaz tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?