Dert insanin kendinde olunca daha rahat oluyosundurda siz konusu erkek olunca kimselere soyleyemiyolarda ole bikac doktorla kaldilar..Rabbimden umit kesilmez hergun bi tedvi
elmascigim benimde 18.de kanda belli olacak ins.diyarbakirda oglen ezanlari okunuyor ezanlar hurmetine Rabbim yavrularimiza kavustursun hepimizi..sen hangi ildesin yasin kac kac empriyon olustu konusalim ins...benim transferimin 8.gunu. Hayirlisiyla...seninde olacak sende sabredecek ve ins mujdeler verecegiz..
inşallah canım ben hatay dayım 6 senedir uğraşıyorum kısmet olmadı bir türlü rabbim nasip etmedi bende endometriozis var eşimde ileri hızlı problemi 9 yumurtadan 3 embriyo oluştu bende 3.gün embriyoları tedavi sırasında ohss oluncu dr.dondurmayı tercihti senin test sonucuna az kalmış haydı bakalım rabbim seninde benimde tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün buarada kaç embiriyo transfer edildiDert insanin kendinde olunca daha rahat oluyosundurda siz konusu erkek olunca kimselere soyleyemiyolarda ole bikac doktorla kaldilar..Rabbimden umit kesilmez hergun bi tedvi
elmascigim benimde 18.de kanda belli olacak ins.diyarbakirda oglen ezanlari okunuyor ezanlar hurmetine Rabbim yavrularimiza kavustursun hepimizi..sen hangi ildesin yasin kac kac empriyon olustu konusalim ins...benim transferimin 8.gunu. Hayirlisiyla...seninde olacak sende sabredecek ve ins mujdeler verecegiz..
gerçekten çok üzüldüm üzülme diycem ama elde değil çok zor bizi ancak bizim gibiler anlar hayırlısı böylemiş ne diyelimKizlar benim sonucum negatif cikti. Hayirlisi dedim ve kaldigim yerden hayatima devam ediyorum. Allah su an istemiyor demek ki anne olmami. Insallah sizlerin kucagi dolar
Canım sorunlar ve surecimiz aynı nerdeyse. Bende dondurulmuş tedavisindeyim rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallahinşallah canım ben hatay dayım 6 senedir uğraşıyorum kısmet olmadı bir türlü rabbim nasip etmedi bende endometriozis var eşimde ileri hızlı problemi 9 yumurtadan 3 embriyo oluştu bende 3.gün embriyoları tedavi sırasında ohss oluncu dr.dondurmayı tercihti senin test sonucuna az kalmış haydı bakalım rabbim seninde benimde tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün buarada kaç embiriyo transfer edildi
Dondurulmusum yok canim. Zaten uzunnnnn bir zaman yaptirmayi dusunmuyorum su an.Ay canım benim. Allah hayirlisini versin, üzülme, pes etme, dondurulmuş varsa başla hemen...
Ben cok uzulmedim canim hayirli degilmis demek ki. Boyle dusununce daha cabuk toparlaniyorim. Rabbim sizlere versin insallahgerçekten çok üzüldüm üzülme diycem ama elde değil çok zor bizi ancak bizim gibiler anlar hayırlısı böylemiş ne diyelim
Ben daha 25 yasindayim abla. Insallah.. birbirimize dua etmeyi unutmayalimKizlar yasiniz belliki daha 20lerde veya 30a yakin azcik toparlanip maddi manevi tekrar denemek lazim ben 37 yasimdayim diyelim 20ocak d.gunum..simdiki aklim olsa 5 yil once tup bebek tedavisi olurdum cokkk olayalamdim cokkk..ha bugun ha yarin demek bazi seyler ihmale gelmiyomus yas ilerledikce yumurta rezervi vy baska dertler cikabiliyo.size abla tavsiyesi cok ara vermeyin zaten bizler derdimizi biliyoruz dermanimizi aramaya devam ins..
hmm anladım canım tesekkur ediyorum bilgilendirdigin için. Canım sende beklemede misin?Embriyo nun gününü 15 e tamamlıyor lar diye biliyorum canım. 3 se 12 , 5 se 10 oluyor test tarihi
Yok canım nerdeee... transfer tarihini getiremedim bir türlü. Bir ay ertelenmisti benim. Haftaya cuma transfer inşallah.hmm anladım canım tesekkur ediyorum bilgilendirdigin için. Canım sende beklemede misin?
Tevekkül her yaşta tabi... bende 29 yaşımdayım lakin biz de erteledik, olmayacağını bile bile mucize bekledik. Öyle boş dua olur mu... çok kızıyorum kendime bende...Kizlar yasiniz belliki daha 20lerde veya 30a yakin azcik toparlanip maddi manevi tekrar denemek lazim ben 37 yasimdayim diyelim 20ocak d.gunum..simdiki aklim olsa 5 yil once tup bebek tedavisi olurdum cokkk olayalamdim cokkk..ha bugun ha yarin demek bazi seyler ihmale gelmiyomus yas ilerledikce yumurta rezervi vy baska dertler cikabiliyo.size abla tavsiyesi cok ara vermeyin zaten bizler derdimizi biliyoruz dermanimizi aramaya devam ins..
Ay inşallah öyledir...Kizlar suan sabirla kan tahlil gununu bekleyenler nelere dikkat ediyor hangi ilaclari kullaniyosunuz.bugun sol tarafimda afedersiniz kasik bolgemde seyreme tarzi bisiyler oluyor ilactanmi yada yaramaz yada yaramazlarimiz biz burdayiz diye mesajmi veriyorlar acep...
Amiin canım. Su an bulunan bir sonuç var mı? Ben öyle değilim ama yaşayan çok var tanıdığım. Ama sorunları ne bilmiyorum. Yalnız şu an evladin var mı onu anlamadımRabbim cuma gunu hurmetine bizlere saglikli hayirli evladlar nasip edsin.kadinin fitrati annelik Rabbim tekrar bizlere ve sizlere taddirsin ins...benim durumumda ilki normal bebisi olan sonrada olmayan varmi...bizim sebebsiz invertilite sebebler dahilinde elimizden geleni yapdik ee yasda 40a yaklasti...cuma vakti salavat ile birlikte dua edelim ins...aminn
Hmm ee iyi az kalmış senindee hayirli olsun Allah yuzlerimizi guldursunn guzell haberlerle insaallahYok canım nerdeee... transfer tarihini getiremedim bir türlü. Bir ay ertelenmisti benim. Haftaya cuma transfer inşallah.
Ooo maşallah. Allah hayirli ömür nasip etsin. Yarın yaz muhakkak sonucuYasemin cnm evet Rabbime bin sukur 9 yasinda 1 erkek yavrumuz var normal yoldan Rabbbim adi gibi ihsan eddi bize.5 yildirda sebebsiz nasip olmuyor.uzun zaman ilac arti 2 asilama sonrasi en son ilk tup bebek denememiz oldu.yarin 10.gunum pazartesi kan tahlilim olucak...TevekkeltuAlallah...ya sabir gececek bugunlerde..ve ins sizede bizede nasip olacak.aminnn
Amiin.6. Gün çok erken tabi. Yarın özel hastanenin acilleri de yapar çok merak edersenizAhhh cnm 37 yasimdayim...yarin degilde pazartesi gel dediler..bekleyeyim sabirsizlik eddik 6gun cizgi testi yaptik negatif cikinca etkilendik oda megerse coookkk erkenmis.gerci kanda yarinda olsa belli olurda..hay pzrtesi yazarim ins mujdeyle geliiriiimm..tarisida sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?