Çok sevindim gerçekten sesin çıkmayınca korktum açıkçası ,,, Rabbim sizi korusun,,kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarında bana da yer ver canım hamilelerin duası kabul olurmuş ...Canı
canım sonucu aldık bugun 290 cıktı inşallah önümüzdeki denemeye sende bu sonucu alırsın dualarım sizinle
Amin canım cok saol inşallah hrp dua edicem hepinize allah banada yardım eder inşallahh güzel gider böyle bakalım şarjım yoktu oyuzden girenedin sabahtan canımÇok sevindim gerçekten sesin çıkmayınca korktum açıkçası ,,, Rabbim sizi korusun,,kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarında bana da yer ver canım hamilelerin duası kabul olurmuş ...
22 aralikta transferim oldu.ve şu an kasiklarim cok agriyo.hafif terleme ateş de var.karin sisligim var.merak ediyorum acaba tuttu mu diye.yarin test yapsam idrardan sonuc belli olur mu ki
canımm cancazım kader ortagımm.. 22 aralık trasnfer gunum 4 gün boyunca cok agrım vardı sımdı hıc bırseyım yok perşembe kan vermeyı planlıyorum
12. Gunden once kan ya da idrar testi yapmayin. Catlatma ignesi hcg iceriyor, ve yanlış sonuc cikartiyor, hayal kirikligi yasamayin benim gibi... Bekleyin 12. Gun yaptirin....Himm.evde yapcak misin peki idrar testi.ben korkuyorum yanlis cikarsa diye.bi de merak da ediyorum
Himm.evde yapcak misin peki idrar testi.ben korkuyorum yanlis cikarsa diye.bi de merak da ediyorum
Tamam canim inşallah hayirli sonuclar alirizdaha evvel pzoıtıf sonucumu 9 gun gorememıstım ıdrarda o yuzden dırek kan verıcem canım ben..
Ne kadar erken soylemisler arkadaşım maşallah. Blast embriyo muydu? Normalde 12 gün bekletiyorlar ya?Merhaba kizlar benimde bugun transferim oldu 9 gun sonra tahlil yaptirmami onerdiler. Hakkimizda hayirlisi olsun
Genelde ikizler idrarda da kanda da erken çıkarmış arkadaşım. Belki senin de tek bebisin tutunmüstür. Sorun neydi acaba? Ben dayanamaz kan testi de yapardımBenimde 2 ocakta transferim yapildi. Bugun 10.gunum. Persembe gunu teste gidicem ama korkuyorum 2.denemem cunku. Ama gecenkinden farklj bu sefer. Kasiklarimda kalp atisi gibi birseyler hissediyorum elimi koyunca, agrim var adet olacak gibi. Tutundular gibi hissediyorum ama uzulurum diye negatif dusunuyorum hep. 3 gundur evde idrar testi yapiyorum negatif cikti hep. Allah hakkimizda hayirlisini versin
Canım bilmiyorum kalitesi iyi dediler blast embriyo olunca erken tahlil mi yapiliyor yanı sonuç daha erken mi belli oluyorNe kadar erken soylemisler arkadaşım maşallah. Blast embriyo muydu? Normalde 12 gün bekletiyorlar ya?
Evet canım çok erken baktirmissin bide kan tahlili daha net sonuç verir. İnşaallah tutunmuştur Allah yüzümüzu guldursunBenimde transferimin 7.gunu sabah idrr testi yaptim negatif ciktiya erken gorunmez dediler ayin 18.kandan bakilack. Hayirlisiyla..Rabbim hepimizin yuzunu guldursun saglicakla ins..diyarbakirdan hay.gunler
Belki de teki tutmustur canim bilmiyorum. Burda 12.gun idrarda negatif gorup de kan sonucu 400 kusur cikanlari okudum. Sorun esimde ileri sperm sayisi 0. Doktorum asilama ile ugrasmayalim direkt tup bebek yapalim dedi. Yarin sabah kan testine gidicem bakalim. Ama karnimda bana tutunmus gibi hissediyorum. Rabbim bosa cikarmaz insallahGenelde ikizler idrarda da kanda da erken çıkarmış arkadaşım. Belki senin de tek bebisin tutunmüstür. Sorun neydi acaba? Ben dayanamaz kan testi de yapardım
İnşallah canım. Sonucunu merakla bekliyorum. Çünkü bizde de ileri hareket 0 ve bende pko varBelki de teki tutmustur canim bilmiyorum. Burda 12.gun idrarda negatif gorup de kan sonucu 400 kusur cikanlari okudum. Sorun esimde ileri sperm sayisi 0. Doktorum asilama ile ugrasmayalim direkt tup bebek yapalim dedi. Yarin sabah kan testine gidicem bakalim. Ama karnimda bana tutunmus gibi hissediyorum. Rabbim bosa cikarmaz insallah
Embriyo nun gününü 15 e tamamlıyor lar diye biliyorum canım. 3 se 12 , 5 se 10 oluyor test tarihiCanım bilmiyorum kalitesi iyi dediler blast embriyo olunca erken tahlil mi yapiliyor yanı sonuç daha erken mi belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?