- 1 Kasım 2013
- 3.159
- 2.687
- 333
Ben estrofem ve crinone kullanali sarhoş gibiyim canım. Baş dönmesi uyku... benim transferim yarın allah izin verirse. Senin de guzellikle sonuclansin inşallahKızlar iyi akşamlar benimde salı günü transferim oldu ayin birinde hcg baktırıcam nasipse bakalım inş hayırlısı olur ilaçlar biraz halsizleştirdi sanki beni uyku yaptı bide sizdede oldumu
Canım allahtan hayirlisini. Diğer evladını görüp sukret... vardır bir zamanı ayarlamistir kardesinin vaktini rabbim inşallahKizlar malesef benim degerlerim 25de kaldi enson 30 oldu.cok uzuldum cok agladim ailecek cok yikildik toparlanmaya calisiyoruz...kismet olmadi ..dilerim sizlere nasip olsun ..Rabbim ins hic beklemedigimiz anda verir ...aminnn
İnş Can'ım benim çok saol benim transferin 3. Günü bende estrofem die düşündüm ben transfer öncesinde kullanmadımBen estrofem ve crinone kullanali sarhoş gibiyim canım. Baş dönmesi uyku... benim transferim yarın allah izin verirse. Senin de guzellikle sonuclansin inşallah
Benim ki dondurulmuş tedavusiydi canım ondan. İlk başlarda çarpıntı bile yaptı. Ama niye sabrediyoruz demi? Sonucu güzel olsun. Bu tedavim olmazsa bir dahakine ilaçsız isticem. Ama inşallah gerek kalmazİnş Can'ım benim çok saol benim transferin 3. Günü bende estrofem die düşündüm ben transfer öncesinde kullanmadım
İnş Hakkı'mızda hayırlısı Allahım sonunu hayır etsin umutlarımız uğraşlarımız çektiğimiz acılar boşa gitmesin inşBenim ki dondurulmuş tedavusiydi canım ondan. İlk başlarda çarpıntı bile yaptı. Ama niye sabrediyoruz demi? Sonucu güzel olsun. Bu tedavim olmazsa bir dahakine ilaçsız isticem. Ama inşallah gerek kalmaz
Olumsuz düşünme Allah'ın izniyle olup biter inş ben Allah'a devrettim emanetimiz ona de çık yola Can'ım benim Hakkı'mızda hayırlısı ama umutsuz olmaKızlar bana dua edin nolur. Korkuyorum bişey olucak da transfer ertelenecek diye. Yarın allah in izniyle cocuklarimin karnesini dagitip kendi cocuklarimi almaya gidicem.
Hormonun yükselmiş şuan gebesin Can'ım benim Allah tamamına erdirir inşMerhaba arkadaşlar,
Ocak 11 de transfer yapıldı.. 20'sinde yaptırdığım beta hcg 56,52 ve bugün yaptırdığım testte de 99,27 çıktı
değerlendirme yaparsanız çok sevinirim nasıl sizce?
bu benim 2. tüp bebek denemem ilkinde boş gebelik oluştu ödüm kopuyorrr...
ayyy kıyamam yaa .... bende çok heyecanlıyım yaptırırsanız testi yazın mutlaka, amin inş hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebelerimiziBeloved75 tebrik ederim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bugün benim test günümdü ama korkudan yaptıramadım: (
aminn inş. salı günü de yaptırın dedi dr. bakalım ne olcak.. yaş faktörü var yaşım 40 biraz tedirgin konuşuyorlar ama rabbim ol derse oluverir inş...Hormonun yükselmiş şuan gebesin Can'ım benim Allah tamamına erdirir inş
Aynen hiç umudunu yitirme kaç embriyo transfer olduaminn inş. salı günü de yaptırın dedi dr. bakalım ne olcak.. yaş faktörü var yaşım 40 biraz tedirgin konuşuyorlar ama rabbim ol derse oluverir inş...
5 tane döllendi fakat 2 tane kaldı onlar transfer edeildi... bu değerler kesinlikle ikiz değeri değil bari biri tutsar inş.Aynen hiç umudunu yitirme kaç embriyo transfer oldu
5. Gün embriyosumuydu5 tane döllendi fakat 2 tane kaldı onlar transfer edeildi... bu değerler kesinlikle ikiz değeri değil bari biri tutsar inş.
2 tane transfer edildi. 5 tane dediğim diğer 3 tanesi gelişmedi yumurtaların, onlarda gelişseydi dondurtcaktım..5. Gün embriyosumuydu
Kaçıncı günde transfer oldu2 tane transfer edildi. 5 tane dediğim diğer 3 tanesi gelişmedi yumurtaların, onlarda gelişseydi dondurtcaktım..
canım şöyleki aralığın 3'ünde yumurta toplama işlemi yapıldı 5 gün boyunca yumurtalar takibe alındı 2 tane döllenen yumurta kaldı ve donruruldu.. rahim 1 ay dinlenmeye alındı ocağın 11 inde de transfer gerçekleşti..Kaçıncı günde transfer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?