Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Anladım Can'ım benim benim iki tane döllendi 5. Günde transfer oldu senin yöntemini İstanbul'da araştırdığım ii bi merkezde okumuştum başarı sayısı yüksekti inş Allah gönlüne göre verir Allah tamamına erdirir

aminn inş. antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım.. kendim muğla da yaşıyorum hayırlısı inş. beklemeye devammmmm

Herkese merhaba ben de araniza yeni katildim.evet hepimiz çok zor bir süreç yasiyoruz.benim de 21 ocakta transferim oldu.yani 3.gun.zaman hiç geçmiyor hepimizin hakkinda hayırlısı inşallah

Herkese merhaba ben de araniza yeni katildim.evet hepimiz çok zor bir süreç yasiyoruz.benim de 21 ocakta transferim oldu.yani 3.gun.zaman hiç geçmiyor hepimizin hakkinda hayırlısı inşallah
Amın inş Can'ım ben senden iki önce transfer oldum inş hayırlı sonuçlar alırız ilk denemenmi

slm kızlar aranıza yeni katılıyorum rabbim pozitif çıkanları hayırlısıyla ellerine kavuştursun negatif çıkanlara da en yakın zaman da pozitif görmeyi nasip etsin.benimde yarın nasip olursa tranferim yapılacak rabbim inş hepimize hayırlı sağlıklı evletler versin

Amın Can'ım inş sana tavsiyem idrara çok sıkışık git Allah yardımcın olsun

[QUOsonurfun1, post: 44806462, member: 727803"]Amın inş Can'ım ben senden iki önce transfer oldum inş hayırlı sonuçlar alırız ilk denemenmi[/QUOTE]
Sen sonucu 31ocakta aliyosun o zaman canım.benim 2.denemem heyecanla bekliyoruz. Bu kez daha umutluyum sanki.senin ilk mi

[QUOsonurfun1, post: 44806462, member: 727803"]Amın inş Can'ım ben senden iki önce transfer oldum inş hayırlı sonuçlar alırız ilk denemenmi
Sen sonucu 31ocakta aliyosun o zaman canım.benim 2.denemem heyecanla bekliyoruz. Bu kez daha umutluyum sanki.senin ilk mi[/QUOTE]
Evet Can'ım ilk denemem bakalım bende ümitliyim ama nasip

Kizlar 10.gun kan testi yaptirsam mi çok kararsizim.siz ne düşünüyorsunuz

slm arkadaşlar.Benim de bu gün transfer gününü saymazsam 5. günüm.Sabırla güzel sonuçları bekliyorum.Bu yolda çaba sarf eden herkese canı gönülden pozitif değerler alması için dua ediyorum.Benim 3. denemem.Dört yaşında dünyalar tatlısı bir oğlum var.Rabbim dileyen herkese nasip etsin.Oğlum 3. gün donmuş embriyoydu.Rabbim ol dedi oldu.darısı bu seferkine inşallah.

Aminnn inş hayırlısıyla kucağına alırsın benimde aynı 19 unda transfer oldu 5. Günüm ilk denemem

Ya kızlar bilen varmı bişey sorucam hissetmek ayrı ama zaten korkudan bişey hissedemiyorum da tuttuğunu anlayabilirmiyiz aceba ne gibi değişiklikler oluo yada olan varmı

Ya kızlar bilen varmı bişey sorucam hissetmek ayrı ama zaten korkudan bişey hissedemiyorum da tuttuğunu anlayabilirmiyiz aceba ne gibi değişiklikler oluo yada olan varmı
Valla ilk denememde kasik bel bacak ağrısı oldu tutmadı. Şimdi cok hafif kasiklarda batmalar var o da ilaçlardan galiba.belirti aramamak gerek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…