Anladım Can'ım benim benim iki tane döllendi 5. Günde transfer oldu senin yöntemini İstanbul'da araştırdığım ii bi merkezde okumuştum başarı sayısı yüksekti inş Allah gönlüne göre verir Allah tamamına erdirircanım şöyleki aralığın 3'ünde yumurta toplama işlemi yapıldı 5 gün boyunca yumurtalar takibe alındı 2 tane döllenen yumurta kaldı ve donruruldu.. rahim 1 ay dinlenmeye alındı ocağın 11 inde de transfer gerçekleşti..
9. günü de test yapıldı hcg 56 çıktı.. 11. günde de 99 çıktı .. inşallah yükselmeye devam eder..
aminn inş. antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım.. kendim muğla da yaşıyorum hayırlısı inş. beklemeye devammmmmAnladım Can'ım benim benim iki tane döllendi 5. Günde transfer oldu senin yöntemini İstanbul'da araştırdığım ii bi merkezde okumuştum başarı sayısı yüksekti inş Allah gönlüne göre verir Allah tamamına erdirir
Amın inş Can'ım ben senden iki önce transfer oldum inş hayırlı sonuçlar alırız ilk denemenmiHerkese merhaba ben de araniza yeni katildim.evet hepimiz çok zor bir süreç yasiyoruz.benim de 21 ocakta transferim oldu.yani 3.gun.zaman hiç geçmiyor hepimizin hakkinda hayırlısı inşallah
Amın Can'ım inş sana tavsiyem idrara çok sıkışık git Allah yardımcın olsunslm kızlar aranıza yeni katılıyorum rabbim pozitif çıkanları hayırlısıyla ellerine kavuştursun negatif çıkanlara da en yakın zaman da pozitif görmeyi nasip etsin.benimde yarın nasip olursa tranferim yapılacak rabbim inş hepimize hayırlı sağlıklı evletler versin
allah razı olsun amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun sonrasında neler önerirsinizAmın Can'ım inş sana tavsiyem idrara çok sıkışık git Allah yardımcın olsun
Can'ım bugün test yaptınızmıaminn inş. antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım.. kendim muğla da yaşıyorum hayırlısı inş. beklemeye devammmmm
Sen sonucu 31ocakta aliyosun o zaman canım.benim 2.denemem heyecanla bekliyoruz. Bu kez daha umutluyum sanki.senin ilk mi[/QUOTE][QUOsonurfun1, post: 44806462, member: 727803"]Amın inş Can'ım ben senden iki önce transfer oldum inş hayırlı sonuçlar alırız ilk denemenmi
Valla bukadar bekledin biraz daha bekle bence 2 güncükKizlar 10.gun kan testi yaptirsam mi çok kararsizim.siz ne düşünüyorsunuz
Aminnn inş hayırlısıyla kucağına alırsın benimde aynı 19 unda transfer oldu 5. Günüm ilk denememslm arkadaşlar.Benim de bu gün transfer gününü saymazsam 5. günüm.Sabırla güzel sonuçları bekliyorum.Bu yolda çaba sarf eden herkese canı gönülden pozitif değerler alması için dua ediyorum.Benim 3. denemem.Dört yaşında dünyalar tatlısı bir oğlum var.Rabbim dileyen herkese nasip etsin.Oğlum 3. gün donmuş embriyoydu.Rabbim ol dedi oldu.darısı bu seferkine inşallah.
Valla ilk denememde kasik bel bacak ağrısı oldu tutmadı. Şimdi cok hafif kasiklarda batmalar var o da ilaçlardan galiba.belirti aramamak gerek benceYa kızlar bilen varmı bişey sorucam hissetmek ayrı ama zaten korkudan bişey hissedemiyorum da tuttuğunu anlayabilirmiyiz aceba ne gibi değişiklikler oluo yada olan varmı
Haklısın bencedeValla ilk denememde kasik bel bacak ağrısı oldu tutmadı. Şimdi cok hafif kasiklarda batmalar var o da ilaçlardan galiba.belirti aramamak gerek bence
Aaa ne güzel inşallah birlikte güzel haberler veririzAminnn inş hayırlısıyla kucağına alırsın benimde aynı 19 unda transfer oldu 5. Günüm ilk denemem
Aminn Can'ım benim inş hepimizin duası kabul olurAaa ne güzel inşallah birlikte güzel haberler veririz
Ayyy çok heyecanlıyım benn,,, salı günü yaptıracağım testimi..Can'ım bugün test yaptınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?