Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Sen sonucu 31ocakta aliyosun o zaman canım.benim 2.denemem heyecanla bekliyoruz. Bu kez daha umutluyum sanki.senin ilk mi
Evet Can'ım ilk denemem bakalım bende ümitliyim ama nasip[/QUOTE]
Hadi herikiniz ve hepimiz için hayırlısı inş. . Rabbim dualarimizi kabul etsinn

hadi inşallah pozitif sonuç alırsın ve bizlere umut olursun canım.guzel haberlerini bekliyoruz

Ben de varım bekleyen... ayın 20sinde transferim oldu.bu ikinci denememiz ve 2. Gun donmuş embriyo transfer edildi. Allahım bu yolda çaba harcayan herkese evlat versin. Gerçekten çok zorlu bir süreç...
Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum arkadaşlar. Her ggüzel haber tüm bekleyenler için umut oluyor çünkü...

Arkadaslar erken idrar testi yapan var mı? Bazı topik lerde transfer sonrasi 6. Günden itibaren silik çizgi görenler var.Heyecan yaptim

Arkadaslar erken idrar testi yapan var mı? Bazı topik lerde transfer sonrasi 6. Günden itibaren silik çizgi görenler var.Heyecan yaptim
Valla ben 10.gun kan tahlili yaptirmakta bile kararsizim.idrar testine hic cesaretim yok.bence cok erken negatif cikarsa kendimizi cok uzeriz en iyisi beklemek

"daisy09, post: 44829452, member: 512908"]Ben de varım bekleyen... ayın 20sinde transferim oldu.bu ikinci denememiz ve 2. Gun donmuş embriyo transfer edildi. Allahım bu yolda çaba harcayan herkese evlat versin. Gerçekten çok zorlu bir süreç...
Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum arkadaşlar. Her ggüzel haber tüm bekleyenler için umut oluyor çünkü...[/QUOTE]
Amin canım. Benim de 21 inde transferim oldu.aramizda 1gun var.insallah hepimiz pozitifi goruruz

En iyisi gününü beklemek yoksa çok hayal kırıklığı olabilir Allah büyük

: 44845243, member54"]değerim 99 dan 94 e düştü ve bu hiç iyi bir sonuç değil... [/QUOTE]
InsalLah yukselir canim hemen moralini bozma.ilk degerini kacinci gun almistin

: 44845243, member54"]değerim 99 dan 94 e düştü ve bu hiç iyi bir sonuç değil...
InsalLah yukselir canim hemen moralini bozma.ilk degerini kacinci gun almistin[/QUOTE]
ilk değerimi 9 uncu gün aldık 56ydı değerim .. adet olcam gibi bugün değişik hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…