Evet Can'ım ilk denemem bakalım bende ümitliyim ama nasip[/QUOTE]Sen sonucu 31ocakta aliyosun o zaman canım.benim 2.denemem heyecanla bekliyoruz. Bu kez daha umutluyum sanki.senin ilk mi
hadi inşallah pozitif sonuç alırsın ve bizlere umut olursun canım.guzel haberlerini bekliyoruzAyyy çok heyecanlıyım benn,,, salı günü yaptıracağım testimi..
İnş güzel haber verebilirim rabbim hepimize umut versin inş hepimizin kucağını doldursun..hadi inşallah pozitif sonuç alırsın ve bizlere umut olursun canım.guzel haberlerini bekliyoruz
Amin Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinİnş güzel haber verebilirim rabbim hepimize umut versin inş hepimizin kucağını doldursun..
Hadi bakalım inş Allah yüzünü güldürürAyyy çok heyecanlıyım benn,,, salı günü yaptıracağım testimi..
Valla ben 10.gun kan tahlili yaptirmakta bile kararsizim.idrar testine hic cesaretim yok.bence cok erken negatif cikarsa kendimizi cok uzeriz en iyisi beklemekArkadaslar erken idrar testi yapan var mı? Bazı topik lerde transfer sonrasi 6. Günden itibaren silik çizgi görenler var.Heyecan yaptim
amin inş. ol der ise olur kuşkusuz..Amin Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hadi bakalım Allah yüzünü güldürür inş yaz bizede çıkmıştır sonuçkan verdim veee beklemedeyim 3. kan testim olacak... rabbim yardım et inş. ..
Ben de heyecanlandim insallah pozitiftir canim haber ver hemenkan vem veee beklemedeyim 3. kan testim olacak... rabbim yardım et inş. ..
değerim 99 dan 94 e düştü ve bu hiç iyi bir sonuç değil...Hadi bakalım Allah yüzünü güldürür inş yaz bizede çıkmıştır sonuç
değerim 99 dan 94 e düştü ve bu hiç iyi bir sonuç değil...Ben de heyecanlandim insallah pozitiftir canim haber ver hemen
InsalLah yukselir canim hemen moralini bozma.ilk degerini kacinci gun almistin[/QUOTE]: 44845243, member54"]değerim 99 dan 94 e düştü ve bu hiç iyi bir sonuç değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?