ilk değerimi 9 uncu gün aldık 56ydı değerim .. adet olcam gibi bugün değişik hissediyorumInsalLah yukselir canim hemen moralini bozma.ilk degerini kacinci gun almistin
canım hiç belirti olmuyor stres yapma.. o kadar ilaç yükleniyor ki adet hemen gelmiyor zaten..kızlar sizde belirti var mı bugün 7.günüm hiç belirti yok bende yanağımda sivilce çıktı adet mi olcam acaba çok korkuyorum
hayırlı olsun canım rabbim kucağına almak nasip etsin..canım hiç belirti olmuyor stres yapma.. o kadar ilaç yükleniyor ki adet hemen gelmiyor zaten..
Dur bakalım hemen ümitsizlik yok çok fazla bi düşüş yok doktor ne dedideğerim 99 dan 94 e düştü ve bu hiç iyi bir sonuç değil...
CNm başka bir yerde yaptır kan kitlerinde sorun olabilir benim 1000 olan değerim 10 çıkarmışlar zamanında bence tekrar ettirdeğerim 99 dan 94 e düştü ve bu hiç iyi bir sonuç değil...
sağol canım ya inş öledir pozitifi görürüzcanım hiç belirti olmuyor stres yapma.. o kadar ilaç yükleniyor ki adet hemen gelmiyor zaten..
Normalde 99 olan değer katlanması gerekiyor ama 94 e düştü. . Cuma günü tekrar test istedi dr.CNm başka bir yerde yaptır kan kitlerinde sorun olabilir benim 1000 olan değerim 10 çıkarmışlar zamanında bence tekrar ettir
Dr cuma günü tekrar test istedi, var mı hiç duydunuz mu bu durumda olan birini... sonra değeri çok yükselmiş miDur bakalım hemen ümitsizlik yok çok fazla bi düşüş yok doktor ne dedi
canım ya ben duymadım ama inş yükselir morelinide bozma dicem zor tabi ama dondurulmuş varsa tekrar denersinArkadaşlar hcg degerim 99 dan 94 e düştü. . Normalde katlanması gerekiyordu.. bu durumda olan birini duydunuz mu yükselmiş mi, inş yükselir umutlarim yerlere walla yaaaaaa.:'(
CNm eski tarihi geçmiş kit olabilir.o zaman yanlış sonuç veriyor.kendini üzme ben yaşadım aynısını düşün 1000 olan değerim 10 gösterdiler. Bende koştum hemen özelde yaptırdım o bir saat ömrümde ki en sıkıntılı zamandır. Çok sukur doğru değeri öğrenip rahatlamiştim.darısı başına. Üzülme git tekrar başka yerde ver testiD
Dr cuma günü tekrar test istedi, var mı hiç duydunuz mu bu durumda olan birini... sonra değeri çok yükselmiş mi
Yok işte dondurulmuş da yok,, offfff allahım senin lütfunda hoş kahrinda hoş. .canım ya ben duymadım ama inş yükselir morelinide bozma dicem zor tabi ama dondurulmuş varsa tekrar denersin
allah büyük canım belki sürpriz yapar sana annesi bırakmaz istemez seni ama olmasada olumlu ol tekrar tedaviye başlarsın benimde dondurulmuş yoktu tekrar başladım sonuç bekliyorum bakalımYok işte dondurulmuş da yok,, offfff allahım senin lütfunda hoş kahrinda hoş. .
İnş hayırlısı, , tekrar nasıl denerim bilmem çok para :-( iki yıl daha çalışmam lazim.. sen ne zaman test yapcan mutlaka haber ver canım. .allah büyük canım belki sürpriz yapar sana annesi bırakmaz istemez seni ama olmasada olumlu ol tekrar tedaviye başlarsın benimde dondurulmuş yoktu tekrar başladım sonuç bekliyorum bakalım
valla maddi manevi çok yıpranıyoruz haklısın nezaman müsait olursan başlarsın canım bende 31 ocak ta yapıcam pazara geliyor ama belki pazartesi yaparım inş sende hayırlı sonuç alırsın canım yarın içinİnş hayırlısı, , tekrar nasıl denerim bilmem çok para :-( iki yıl daha çalışmam lazim.. sen ne zaman test yapcan mutlaka haber ver canım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?