Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

UOTE="Beloved75, post: 44846150, member: 731654"]InsalLah yukselir canim hemen moralini bozma.ilk degerini kacinci gun almistin[/QUOTE]
ilk değerimi 9 uncu gün aldık 56ydı değerim .. adet olcam gibi bugün değişik hissediyorum [/QUOTE]
Umutsuz olma dua Edip ggerisini Allaha birakmaktan baska bisey gelmiyor elimizden insallah duzelir degerin

InsalLah yukselir canim hemen moralini bozma.ilk degerini kacinci gun almistin
ilk değerimi 9 uncu gün aldık 56ydı değerim .. adet olcam gibi bugün değişik hissediyorum

kızlar sizde belirti var mı bugün 7.günüm hiç belirti yok bende yanağımda sivilce çıktı adet mi olcam acaba çok korkuyorum

Bende de hic yok belirti.ilk denememd ilk gunden bütün belirtileri yasamistim kimyasal olmustu.bende bilemedim agri sanci olması iyi mi kötü mü ne zor herşey ya.kafaya takmamak gerek stres yapmamak gerek ama nerdeee.migrenim tuttu stresten

Arkadaşlar hcg degerim 99 dan 94 e düştü. . Normalde katlanması gerekiyordu.. bu durumda olan birini duydunuz mu yükselmiş mi, inş yükselir umutlarim yerlere walla yaaaaaa.:'(

Arkadaşlar hcg degerim 99 dan 94 e düştü. . Normalde katlanması gerekiyordu.. bu durumda olan birini duydunuz mu yükselmiş mi, inş yükselir umutlarim yerlere walla yaaaaaa.:'(
canım ya ben duymadım ama inş yükselir morelinide bozma dicem zor tabi ama dondurulmuş varsa tekrar denersin

D

Dr cuma günü tekrar test istedi, var mı hiç duydunuz mu bu durumda olan birini... sonra değeri çok yükselmiş mi
CNm eski tarihi geçmiş kit olabilir.o zaman yanlış sonuç veriyor.kendini üzme ben yaşadım aynısını düşün 1000 olan değerim 10 gösterdiler. Bende koştum hemen özelde yaptırdım o bir saat ömrümde ki en sıkıntılı zamandır. Çok sukur doğru değeri öğrenip rahatlamiştim.darısı başına. Üzülme git tekrar başka yerde ver testi

Yok işte dondurulmuş da yok,, offfff allahım senin lütfunda hoş kahrinda hoş. .
allah büyük canım belki sürpriz yapar sana annesi bırakmaz istemez seni ama olmasada olumlu ol tekrar tedaviye başlarsın benimde dondurulmuş yoktu tekrar başladım sonuç bekliyorum bakalım

allah büyük canım belki sürpriz yapar sana annesi bırakmaz istemez seni ama olmasada olumlu ol tekrar tedaviye başlarsın benimde dondurulmuş yoktu tekrar başladım sonuç bekliyorum bakalım
İnş hayırlısı, , tekrar nasıl denerim bilmem çok para :-( iki yıl daha çalışmam lazim.. sen ne zaman test yapcan mutlaka haber ver canım. .

İnş hayırlısı, , tekrar nasıl denerim bilmem çok para :-( iki yıl daha çalışmam lazim.. sen ne zaman test yapcan mutlaka haber ver canım. .
valla maddi manevi çok yıpranıyoruz haklısın nezaman müsait olursan başlarsın canım bende 31 ocak ta yapıcam pazara geliyor ama belki pazartesi yaparım inş sende hayırlı sonuç alırsın canım yarın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…