Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

slm kızlar
olmadı değer 55 e düştü nasip....
herkese bol şans..
Cok gecmis olsun canim hakkimzda hayirlisi bende tutumayinca cok aglamistim yikilmistim ama elden ne gelirki umudunu kaybetme insallahh birgun bizde anne olacagiz allahim kmsenin kucagini bos birakmasin tüm isteyenlere versin insallah

Off canım ya sen de mi Allahım iyice korkmaya başladım..Sürekli kötü haber geliyor.Allahım sabır versin canım..
Benimki yeni degil canim kasimda negatif aldim subatta dondurulmuslarla denicez insallah bu defa olur

Malesef eşime daha söylemedim o daha çok yıkılacak 12. Gün baktırıcam tekrar o ozaman öğrensin şuan Okadar çok hissizleştim ki anlatamam 2 adet 5. Gün embriyosuydu olmayınca olmuo işte hiçmi yükselmez ya hiç mi

Canim benim benimkide 5.gun 1.kaliteydi tutmadi olmayinca olmuyor dedgin gibi allahim hepimize sabirlar tekrar deniyecek guc versin insallahh olucak birgun umudunuzu kaybetmeyin

Yanı şuan tekrar o acılara katlanabilirmiyim bilmiorum çok zor ama Allah büyük diyecek başka bişeyim yok malesef yok

Yanı şuan tekrar o acılara katlanabilirmiyim bilmiorum çok zor ama Allah büyük diyecek başka bişeyim yok malesef yok
Soz konusu evlat olunca oyle bir katlanirsinki canim suan daha cok yeni oldugu icin boyle dusunuyorsun cnku baska caremiz yok yine yeniden denicez kaderimzde varmis birkere

Yaradanim sonuçlarını hayran eyler.benim sonucu 20 ocakta negatif çıktı. .çok KKK zor günlerden geçiyorum, 6gun sonra rengi oldum ve düşen embriyolar imi gördüm. ..çok zor çok. .maddi manevi Yorulduk..Keşke nasip olayda giden 11 bine olayda, şimdi soğan kürü yapmayı istiyorum.esimede keçi boynuz kuru,, bakarsın şifa Yaradanim dan oradan gelir.? Ya nasip ya kısmet. ..

Amin canım aminnnnn.Gercekten maddi manevi çok zor günler geçiriyoruz herbirimiz.Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlısı ile kavuşalım biz de bebeklerimize..

İnş Allah Hakkı'mızda hayırlısını nasip etsin bide ben bu işin içindeyim herşeyi bilmek daha da yük omuzlarımda

canım sen evde mi yaptın test yoksa kanda mı baktırdın evde yaptıysan hiç üzülme bence kanda daha iyi belli oluyor..
benim ilk düşüğümde test göstermemişti.. hakkımızda hayırlısı bu ha bizim imtihanımız..

Yanı çok zor bilmiorum dicek kelime yok tabiki herşeyin hayırlsı asla isyan deil ama insanız üzülmeden olmuo kanda baktırdım Can'ım benim idrara güvenmem bakalım yarın 12. Gün gidip yine kan vericem eşim öğrenicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…