- 24 Ekim 2015
- 85
- 98
- 3
- 39
Insallahh tutar mujdeni duyariz burdan canim dualarim seninle subatt ayindada benm transferm varArkadaslar merhaba.allahim bizede hayirli evlatlar nasip etsin.Benim persembe gunu trasferim oldu.2 adet 5.gun embryosu.beklemedeyim.hayirli haberler alalim insalllah hrpimiz.dularim evlat hasreti cekenlere hep.allahim yuzmuzu guldursun.bekleyen varmi benimgibi.
Aminnn Allah dualarımızı kabul etsin canım.Olmaz mı hepimiz beklemedeyiz hakkımızda hayırlısı...Arkadaslar merhaba.allahim bizede hayirli evlatlar nasip etsin.Benim persembe gunu trasferim oldu.2 adet 5.gun embryosu.beklemedeyim.hayirli haberler alalim insalllah hrpimiz.dularim evlat hasreti cekenlere hep.allahim yuzmuzu guldursun.bekleyen varmi benimgibi.
Insallah canim ilk denemenmi kacinci gun embriyosu23 ocakta transferim oldu benimde inşallah 4 şubatta kan testim pozitif çıkar
evet ilk denemem 5. gün embriyosuInsallah canim ilk denemenmi kacinci gun embriyosu
Bence ikiz gibi zaten 3.gun embryosu olup 9.gun o deger cikmasindan belli rabbim saglikoi evlatlar ve4sn iki keseyide gor imsallah canm bizede dua et benmde 5.gunum transferimde.5.gun embryosu simdi tutunmustur insallah bana.erken teste cesaret edemiuorum kimininki dusuyormusGünaydın Herkese, Benim de 16 ocakta izmir irenbe de transferim yapıldı. 2 tane 3.gün embriyosu 1.kalite. 9.günde hcg değerim 72,23 çıktı. 12.günde 268 , 14.gün de 768 çıktı. ikiz olabileceğinden şüpheleniyorum sizce?
Aminnn Allah dualarımızı kabul etsin canım.Olmaz mı hepimiz beklemedeyiz hakkımızda hayırlısı...
Senin kacinci Gunun kacinvi gun embryosu.kac tane.birbirimize destek olalalim insallah.Aminnn Allah dualarımızı kabul etsin canım.Olmaz mı hepimiz beklemedeyiz hakkımızda hayırlısı...
Bence ikiz gibi zaten 3.gun embryosu olup 9.gun o deger cikmasindan belli rabbim saglikoi evlatlar ve4sn iki keseyide gor imsallah canm bizede dua et benmde 5.gunum transferimde.5.gun embryosu simdi tutunmustur insallah bana.erken teste cesaret edemiuorum kimininki dusuyormus
Bende sislik var.agrim yok ara ara kasiklarima batmalar oluuor.5.gun bugun dikkat etmeye calisiuorum.yarin ise baslicm.yumurta yoplandigindanbbuyana iziniyim.İnşallah sende güzel haberlerini alırsın canım. Benim 7.güne kadar adet sancılarım vardı 8.günde ağrılarım geçti. senin durumun ney?
uBu arada sende akinti falan oldumu ne kullandin igne ilac fitil vs.İnşallah sende güzel haberlerini alırsın canım. Benim 7.güne kadar adet sancılarım vardı 8.günde ağrılarım geçti. senin durumun ney?
B
uBu arada sende akinti falan oldumu ne kullandin igne ilac fitil vs.
canım inşaAllah hayırla pozitif sonuç alırsın.23 ocakta transferim oldu benimde inşallah 4 şubatta kan testim pozitif çıkar
23 ocakta transferim oldu benimde inşallah 4 şubatta kan testim pozitif çıkar
Cokk gecmis olsun canim bénimkide dondurulmus 5.gun embriyosuydu ve tutmamisti kaderden oteye yol gitmiyor istee insallahhh bidahaki denememizde tutar umudumuzu kaybetmeyelimMerhaba arkadaşlar. ben de bekliyorum diye yazmıştım geçen hafta. bu gün transfer günü ile birlikte 10. günümdü. test yaptırabilirsiniz diye aradılar. bu arada embriyolarım 5. gün embriyosuydu ve dondurulmuştu. fakat negatif sonuç aldık. hayrola bakalım. nasip...
geçmişe şöyle bir baktım da genelde negatif sonuç almışız. Rabbimiz hayırla bize de nasip etsin anneliği...
İnşallah tutunmuşlardır ben perşembeyi bekliycem hayırlısı bakalımElifim79 cesaret edebilirsen yarın bi yaptır. Ben dayanamamıştım 9.gün yaptırmıştım ve olumlu çıktı. En azından tuttuysa değer biraz yüksek çıkıyo zaten. inşallah tutumuştur senin de...
Canım ne yaptib sonuç nedir ???Malesef eşime daha söylemedim o daha çok yıkılacak 12. Gün baktırıcam tekrar o ozaman öğrensin şuan Okadar çok hissizleştim ki anlatamam 2 adet 5. Gün embriyosuydu olmayınca olmuo işte hiçmi yükselmez ya hiç mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?