Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Bende beklemedeyim cnm cuma test günü Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin

kızlar günaydın 1 haftadır giremiyorum 25 ocak p.tesi 3.embriyo transferim yapıldı dün dayanamayıp kan verdim sonuç 14.20 çıktı dr var dedi çok yeni sizce bu değer iyimi nasıl

Herkese merhaba bir haftadır burayı takip ediyorum anca üye olma fırsatını buldum. Şuan 12. Günündeyim cok heyecanlıyım fakat yarın baktıracam eşimin de yanımda olmasını istiyorum çünkü. Umarım herkes dualarının sonucunu alır emeklerimiz boşa gitmez

Arkadaşlar merhaba yeni takip etmeye başladım sayfayı...bende 29 ocakta transferim oldu 5. günümdeyim bugün kasıklarım da hafif ağrım oluyo korkuyorum açıkçası aynı zamanda da çok heyecanlıyım rabbim hepimize hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.

amin canm benmde 28 ocakta oldu hayırlısı olsun

5gün emriyosu benimkiler 2 tane transferim oldu canım şimdi umutla bekliyoruz inşallah rabbim ikiz verir
merhaba canım. Rabbim gönlüne göre versin, sevindirsin seni inşaAllah. benim de 5.gün embriyosuydu. 23 ocakta transfer edildi. dün test yapıldı ve negatif. fakat ben transfer esnasında sanki tek embriyo verildi gibi gördüm ekranda ama iki dediler bilmiyorum hala şüphe içindeyim. hoş, tek veya çift fark etmez işte nasip sonuçta. hayırlısı olsun napalım. sen ekranda gördün mü canım, iki tane verildiğini?

Arkadaşlar benim sonuç malesef negatif Hepinize bol şanslar dilerim.Hakkınızda hayırlısı olsun...Allahım bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah....

merhaba
Arkadaşlar benim sonuç malesef negatif Hepinize bol şanslar dilerim.Hakkınızda hayırlısı olsun...Allahım bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah....
arkadaşım merhaba
Rabbimiz hayırlısını versin. hayırla sağlıkla versin inşaAllah. geçmiş olsun. ben de dün negatif sonuç aldım.
bu topikte bir gariplik var sanki. neredeyse hepimizinki 5.gün embriyosu ve sanırım bir kişi hariç hepimizinki de negatif.
hayrolsun ne diyelim. nasipten öteye yol yok.

Maalesef benimde öyle. Ama burada yazamayıp olumlu sonuç alanlarda vardır muhakkak. İlk denememizde nasip değilmiş bundan sonra olur inşallh Mevla'm ol der bizede inşallah umudu yitirmek yok

kanda mı baktırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…