Idrar testine pek güven olmaz kendinizi boşuna strese sokarsiniz, En iyisi kan testini beklemekkanda mı baktırdın
hayır gödmedim canım bendemerhaba canım. Rabbim gönlüne göre versin, sevindirsin seni inşaAllah. benim de 5.gün embriyosuydu. 23 ocakta transfer edildi. dün test yapıldı ve negatif. fakat ben transfer esnasında sanki tek embriyo verildi gibi gördüm ekranda ama iki dediler bilmiyorum hala şüphe içindeyim. hoş, tek veya çift fark etmez işte nasip sonuçta. hayırlısı olsun napalım. sen ekranda gördün mü canım, iki tane verildiğini?
benimde bugün 11.gün idrar testi yaptım negatif çıktı inşallah yarın kan testi böyle çıkmazIdrar testine pek güven olmaz kendinizi boşuna strese sokarsiniz, En iyisi kan testini beklemek
Elifim79 sen perşembeyi bekliycektin neden erken yaptın testibenimde bugün 11.gün idrar testi yaptım negatif çıktı inşallah yarın kan testi böyle çıkmaz
Cok gecmis olsunn canin cok uzuldumm ya off ne yasadigni cok iyi anliyorum allahim yardimcin olsunn insallahh bir dahakinde tutar allahim hepimize hayirli evlatlar versinmaalesef aybaşım geldi kızlar kan testi yaptırdım sonuç negatif
Geçmiş olsun canım, Değerin kaç çıktı?Allah razı olsun canım sağolasın gerçekten çok zormuş bu acı benim ilk denememdi benim gibi olanlara rabbim sabır versin inşallah
Kizlaar 5.gun embryosu transfer edildi. Ilk fotodaki test 7. Gun erken gebelik testi.
Ikinci normal gebelik testi de ayni zamnda ayni gunde yapilan test. Cok cok silik
3. Test normal gebelik testi oda 8.gun yapildi.
4.testte bugun yani 9. Gun yapildi. Yarın test gunum.
En sonki resim sabah ilk idrarla yapildi. Digerleri gun icerisin de yapildi. Simdi canlarim size sorum. 7 . Gun silik olan gebelik testi 8. Gun daha koyu fakat 9. Gun yaptigim testte bi artis yok. Renk olrak
Bu normal mi. Ve dusunceleriniz nedir kizlar
arkadaşlar ben de pazartesi negatif sonuç almıştım. dr ilaçları bırakalım dedi. o gün bıraktım ve hala adet olmadım. yani 4 gün oldu sonuçta. çok az kahve lekeler geliyor. sizin de mi böyle oldu?maalesef aybaşım geldi kızlar kan testi yaptırdım sonuç negatif
evet.kanda mı baktırdın
Çok geçmiş olsun arkadaşlar çok zor olsa gerek Allah yardımcımız olsun...yanlış anlaşılmazsa belirti olarak ne hissettiniz acaba bugün benim 6. günüm kasıklarım da ağrım var her an adet olacakmışım gibi hissediyorum.
Hayırlı olsun cnm değerin kaç çıktıBenim 8.güne kadar sürekli ağrım vardı. 8.günden sonra ara ara ani ağrılar gelip gidiyo sonuç pozitif. kalbini ferah tut.
Her vücutta faklı reaksiyon göstere bilir.
Teşekkürler cnm inş. seninde tutmuştur. 9.gün 70 - 12.gün 260 civarı-14.gün 760 falandı bidaha da yaptırmadımHayırlı olsun cnm değerin kaç çıktı
sormadım canım negatif olunca sonuçGeçmiş olsun canım, Değerin kaç çıktı?
Sonradan artma durumu olur mu acaba?sormadım canım negatif olunca sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?