Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

arkadaşlar merhaba
bende tüp bebek yaptırdım bugün 4.günüm ve hiç yatmadan işe geldim işim oturmalı bir sıkıntı olur mu hafif kasık ağrısı da oluyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Canım, öncelikle hayırlı olsun. Hiç bir kaynakta 12 günü yatarak geçirin diye bir şey yazmıyor. Sorun olmaz bence.

Kaç embryo transfer edildi ve nerde yaptırdın söyler misin?

Merhaba arkadaşlar salı günü transferim oldu 2 adet 3. Gün embriyosu. Normalde 12 yumurta toplandı ve bunun 9 tanesi döllendi. Hastane 5. Güne kadar bekleyelim baloksit evresi olarak donduralım dedi. Bugün aradılar 6 adet bebişimiz 5. Gün olarak dondurulmus sadece bitanesi ölmüş. Bu transfer edilenlerin de tutma ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor demi kızlar. Bide gecen yıl 3 embriyo transfer edildi ve üçüzlerim vardı üçü de tuttu ama 4 aylık düşük oldu.

Kızlar tekrar test yaptım 20.60 çıktı bugün transferin 10.günü çok bi yükselme yok acaba kimyasalmı oldu

14.20 çıkmıştı ilk denemem çok korkuyorum 7 senedir bu günü bekliyodum çok moralim bozuldu

çok az yükselmiş evet. ama bu durumda olup da sonradan yükselen kişiler vardı. sabret bakalım 12.günde netleşir en azından sıfır değil bi şansın var cnm

Meraba kızlar yarın transferim var çok heyecanlıyım :)

Gözün aydın canım maşallah

Canım, öncelikle hayırlı olsun. Hiç bir kaynakta 12 günü yatarak geçirin diye bir şey yazmıyor. Sorun olmaz bence.

Kaç embryo transfer edildi ve nerde yaptırdın söyler misin?
teşekkür ederim sakarya adatıpta yaptırdım 2 embryo transfer edildi şimdilik bi sıkıntı yok bakalım inş hakkımızda hayırlısı olur

Kızlar biraz moralim bozuldu bugün transferimin 10.günü ve biraz önce hafif pembemsi kanamam oldu belim de ağrıyor acaba normal mi.ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz.

Moral bozma canm yerleşme kanaması diye bişey var tam net bilmiyorum ama koyu renk veya açık pembe lekelenme şeklinde olabiliyormuş. Geçen yıl transferin 11. Günü benim de olmuştu az pembe akıntı bende korktum ama şükür bebeklerim benimleymiş.

teşekkür ederim canım
İnşallah öyledir ilk denemem olduğu için tedirginim doktorumada ulaşamadım şuan şikayetlerim geçti inşallah bir problem yaşamam...

Şikayetin geçtiyse hiç korkma o Allah'ın izniyle iyinin habercisiymiş yerleşme kanaması olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…