- 30 Ekim 2015
- 18
- 1
- 1
- 39
Canım, öncelikle hayırlı olsun. Hiç bir kaynakta 12 günü yatarak geçirin diye bir şey yazmıyor. Sorun olmaz bence.arkadaşlar merhaba
bende tüp bebek yaptırdım bugün 4.günüm ve hiç yatmadan işe geldim işim oturmalı bir sıkıntı olur mu hafif kasık ağrısı da oluyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Bundan önceki kaçtı cnm?Kızlar tekrar test yaptım 20.60 çıktı bugün transferin 10.günü çok bi yükselme yok acaba kimyasalmı oldu
14.20 çıkmıştı ilk denemem çok korkuyorum 7 senedir bu günü bekliyodum çok moralim bozulduBundan önceki kaçtı cnm?
14.20 çıkmıştı ilk denemem çok korkuyorum 7 senedir bu günü bekliyodum çok moralim bozuldu
sanmam regl oldum cünkü normalde bugün 12 olmuştuSonradan artma durumu olur mu acaba?
Gözün aydın canım maşallahKizlaar 5.gun embryosu transfer edildi. Ilk fotodaki test 7. Gun erken gebelik testi.
Ikinci normal gebelik testi de ayni zamnda ayni gunde yapilan test. Cok cok silik
3. Test normal gebelik testi oda 8.gun yapildi.
4.testte bugun yani 9. Gun yapildi. Yarın test gunum.
En sonki resim sabah ilk idrarla yapildi. Digerleri gun icerisin de yapildi. Simdi canlarim size sorum. 7 . Gun silik olan gebelik testi 8. Gun daha koyu fakat 9. Gun yaptigim testte bi artis yok. Renk olrak
Bu normal mi. Ve dusunceleriniz nedir kizlar
teşekkür ederim sakarya adatıpta yaptırdım 2 embryo transfer edildi şimdilik bi sıkıntı yok bakalım inş hakkımızda hayırlısı olurCanım, öncelikle hayırlı olsun. Hiç bir kaynakta 12 günü yatarak geçirin diye bir şey yazmıyor. Sorun olmaz bence.
Kaç embryo transfer edildi ve nerde yaptırdın söyler misin?
Moral bozma canm yerleşme kanaması diye bişey var tam net bilmiyorum ama koyu renk veya açık pembe lekelenme şeklinde olabiliyormuş. Geçen yıl transferin 11. Günü benim de olmuştu az pembe akıntı bende korktum ama şükür bebeklerim benimleymiş.
Şikayetin geçtiyse hiç korkma o Allah'ın izniyle iyinin habercisiymiş yerleşme kanaması olmuş
Benim tek tüpüm tıkalıydı canım ama tüp bebek le şuan 5,5 haftalığım. Tüplerin kapalı olması tüp bebek tedavisini etkilemiyor zaten. Sıkıntı yapmakızlar iyi akşamlar...aranızda tüplerinde problem olduğu için tüp bebek deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?