Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Merhaba arkadaşlar 2 gündür tüm yorumları okudum ve aranıza katılmaya karar verdim transferimin 7 inci günü bitti bugün. Büyük gün haftaya salı, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canm inşallah hayırlı haberlerini alırsın Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın benim de bugün 10. Gün dayanamadım yaptırdım tahlili sonuç pozitif İnşallah sende görürsün pozitifi :)

Merhaba arkadaşlar 2 gündür tüm yorumları okudum ve aranıza katılmaya karar verdim transferimin 7 inci günü bitti bugün. Büyük gün haftaya salı, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı olsun inş. kaç embryo koyuldu cnm ve nerde yapıldı :)

Saol canım, Benim 18 tane yumurtam toplandı, 5 tane embriyo döllendi. 5.inci gün embriyosu yerleştirdi doktorum, 1 tane yerleştirelim dedi diğer 4 ünü dondurduk. Şimdide tahlil günümü. Bekliyorum :)

Ayy inşallah güzel haberlerini alırsın ben sabah evde kendim yaptım ikinci çizgiyi görünce hemen hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım sonucu alınca hastanenin önünde oturdum ağladım bi güzel öyle değişik bi duygu ki ama senin ki çıkar artık herhalde 5. Gün transferleri erken öğreniyor diye biliyorum

Bu benim ikinci tüp bebek denemem, ilkinde tutmadı ve bugün 8inci günüm. korkuyorum aslında tahlil yapsammı yapmasammı diye. Salı günü beta hcg günüm?

Canm inşallah hayırlı haberlerini alırsın Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın benim de bugün 10. Gün dayanamadım yaptırdım tahlili sonuç pozitif İnşallah sende görürsün pozitifi :)
Hayirli olsunn canimm cok sevndim allah devamini getirsin insallah ilk denemenmiydi kacinci gun embriyosuydu

Ne diyelim canm hepimizin Hakkı'n da hayırlısı benim ilk denemem de tuttu ama 4 aylık düşük oldu üçüz bebeklerim vardı sadece pozitif görmekle bitmiyor sonrası daha da zor bi dönem

Hayirli olsunn canimm cok sevndim allah devamini getirsin insallah ilk denemenmiydi kacinci gun embriyosuydu
Teşekkür ederim canım ikinci denemem ilki düşükle sonuçlandı 4 aylık. embriyo 3. Gün transferi İki tane inşallah kucağımıza almayı da nasip eder Allahım

Teşekkür ederim canım ikinci denemem ilki düşükle sonuçlandı 4 aylık. embriyo 3. Gün transferi İki tane inşallah kucağımıza almayı da nasip eder Allahım
Insallah canim benim ilk denemem tutmadi bu ay tekrar transferim var benim icinde dua et allahim her isteyene versin

Ayy inşallah güzel sonuçlar alırsın bol bol kabak çekirdeği ye çok faydası oluyormuş dua edicem senin için

Kızlar merhaba ben Bi soruyla geldim yanınıza.
5 şubatta transferim oldu evde çok yorulmadan uğraşıyorum. Dün akşam yemek hazırlarken bir anda bir sancı girdi sağ tarafıma. Sonra sanki orda fındık büyüklüğünde bişey var onu hissediyorum hala bile. Yerini Nasıl tarif etsem sağ tarafta bacağıma çok yakın yumurtalığımın ora bile olabilir. Gece sağ sol bile yatamadım. Sabah kalktığımda da kulağımda bir çınlama ve bugün gün boyu devam etti. Doktoru da aramadım. Aşırı telaşlanmak istemiyorum ama endişeleniyorum da. Hiç bu tip bişey yaşayan var mı ki -inş yaşamazsınız- çok muallakta kaldım

Degisik bir durum benim ilk denemem negatifti ve hic bir belirti yasamamistim insallah senin belirtilerin hayirla sonuclanir

Degisik bir durum benim ilk denemem negatifti ve hic bir belirti yasamamistim insallah senin belirtilerin hayirla sonuclanir

Çok teşekkür ederim. Bu hani Bi belirti gibi değil bildiğimiz sancı gibi. Dünden beri sürekli yatıyorum eşim çok panik oldu hiç kaldırmıyor beni. Doktora gidelim dedi ona da karşı çıktım. Hafta sonu da geldi. Normalde olsa hiç umrum olmaz bu kadarcık sancı ama durumumuz malum insan ne olsa çekiniyor...

İnş bir daha ki denemende pozitifi görürsün. Dua edicem Aysem senin için. Gerçi evlat isteyen herkese her daim duacıyım Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin diye...

Merhaba selen, benimde 4 şubatta transfer yapıldı. Bendede aynı garip sağ kasıktan atmalar var. Bence yat dinlen.
Ve sakin kötü düşünme, bence yerleşiyorrr

Merhaba selen, benimde 4 şubatta transfer yapıldı. Bendede aynı garip sağ kasıktan atmalar var. Bence yat dinlen.
Ve sakin kötü düşünme, bence yerleşiyorrr

Gerçekten öylemidir. İnanın dünden beri aklıma bu ihtimal hariç herşey geldi. Hayırlısı diyip beklicez artık. Teste de az kaldı.

İnş. Sen de hayırlı haberlerini alırsın.

Benim ikinci denemem bu. İlk deneme malesef tutmadı. Ve eşim sağlıkçı. Sağolsun çok yardımcı oluyor bana. O öyle diyor bana, belkide moralimi yükselmek için diyor :)
Benim salı, seninde çarşamba. Bekliycez büyük günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…