Son 24 saat kızlar, ölüyorum heyecandan. Allah rızası için bi fatiha okurmusunuz. Yarın bu saatlerde beta hcg yi yaptırmış olurum. Sonucu sizlerle paylaşacağım. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Okudum canim insallahhh tutunmustur bebegin insallah yarin mujdeni duyariz burdan allahim buyuk hakkinda hayirlisi olsun
Ay insallah canim benim ayin 20sinde merkeze kontrole gidicem transfer gunu belli olacak bu ay cikmadan olur transferimAyşem sen tekrar ne Zaman başlıcaksın tüp bebeğine peki.
Nedense ne Zaman seni görsem kız çocuğu hissediyorum. Gayri ihtiyari.
Ay insallah canim benim ayin 20sinde merkeze kontrole gidicem transfer gunu belli olacak bu ay cikmadan olur transferim
Valla ben demin yaptım idrar tahlili dayanamadım :) ikinci çizgi silik çıktı. Artık yarın sabahki kan tahlilini bekiycezAramızda 1 gün var inş. hayırlı haberler alırız.
Bu arada ben de hiç idrar testi yapmaya cesaret edemedim. Hatta bugünden yaptır diyorlar ona bile cesaret edemiyom
Ayy hayirli olsun Canim allah kucagina almayida nasip etsin cok sevindimm darisi bana ve tum isteyenlere olsun insallahKızlar beta hcg sonucum 548 :) Rabbim hepimizin yüzüne baksın, amin
Aminnn ayşem :) Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu binlerce kez şükürler olsunAyy hayirli olsun Canim allah kucagina almayida nasip etsin cok sevindimm darisi bana ve tum isteyenlere olsun insallah
Kızlar beta hcg sonucum 548 :) Rabbim hepimizin yüzüne baksın, amin
Senin günün yarın dimiHadi maşallah Rabbim tamamına erdirsin.
Bugün ben de yaptırayım diyorum kan testini ama çok korkuyorum. Sanki korkunun ecele faydası varmış gibi...
Senin günün yarın dimi
Maşallah senin sonucunda güzel gelmiş, Rabbim yardimcimiz olsunYarındı
Ama bugün çarşıya inince dayanmadım yaptırdım.
Sonuç 275,36
Doktorum haftaya salı muayeneye çağırdı. Koca Bi yol geçti bakalım gerisi hayırlısı olsun
Maşallah senin sonucunda güzel gelmiş, Rabbim yardimcimiz olsun
Hayirli olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallahh darisida tum istetenlere olsunYarındı
Ama bugün çarşıya inince dayanmadım yaptırdım.
Sonuç 275,36
Doktorum haftaya salı muayeneye çağırdı. Koca Bi yol geçti bakalım gerisi hayırlısı olsun
Hayirli olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallahh darisida tum istetenlere olsun
Canim benim sağol allah razi olsun.insallahh bu defa benimde yuzum guler bakalim nasipten oteye yol gitmez vakti gelmisse olur elbet :)Amin Allah razı olsun Aysemcim.
İnan aklımda hep sen varsın. Neden bilmiyorum. Her daim duacınım inş. İnş. Rabbim seninde gönlünün muradını verir. Şu ezanlarlar yüzü suyu hürmetine inş.
Kacinci gun bugun cnm.Kızlar beta hcg sonucum 548 :) Rabbim hepimizin yüzüne baksın, amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?