Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Aramızda 1 gün var inş. hayırlı haberler alırız.
Bu arada ben de hiç idrar testi yapmaya cesaret edemedim. Hatta bugünden yaptır diyorlar ona bile cesaret edemiyom

Okudum canim insallahhh tutunmustur bebegin insallah yarin mujdeni duyariz burdan allahim buyuk hakkinda hayirlisi olsun

Ayşem sen tekrar ne Zaman başlıcaksın tüp bebeğine peki.
Nedense ne Zaman seni görsem kız çocuğu hissediyorum. Gayri ihtiyari.

Ayşem sen tekrar ne Zaman başlıcaksın tüp bebeğine peki.
Nedense ne Zaman seni görsem kız çocuğu hissediyorum. Gayri ihtiyari.
Ay insallah canim benim ayin 20sinde merkeze kontrole gidicem transfer gunu belli olacak bu ay cikmadan olur transferim

Ay insallah canim benim ayin 20sinde merkeze kontrole gidicem transfer gunu belli olacak bu ay cikmadan olur transferim

İnş inş olumlu olur bu sefer.

Biz de hayırlısı ile anneler kervanına katılırız inş.
Dualarım özellikle sana ve evlat isteyip bu yolda uğraşan herkese

Aramızda 1 gün var inş. hayırlı haberler alırız.
Bu arada ben de hiç idrar testi yapmaya cesaret edemedim. Hatta bugünden yaptır diyorlar ona bile cesaret edemiyom
Valla ben demin yaptım idrar tahlili dayanamadım :) ikinci çizgi silik çıktı. Artık yarın sabahki kan tahlilini bekiycez

Yarındı

Ama bugün çarşıya inince dayanmadım yaptırdım.

Sonuç 275,36

Doktorum haftaya salı muayeneye çağırdı. Koca Bi yol geçti bakalım gerisi hayırlısı olsun
Hayirli olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallahh darisida tum istetenlere olsun

Hayirli olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallahh darisida tum istetenlere olsun

Amin Allah razı olsun Aysemcim.
İnan aklımda hep sen varsın. Neden bilmiyorum. Her daim duacınım inş. İnş. Rabbim seninde gönlünün muradını verir. Şu ezanlarlar yüzü suyu hürmetine inş.

Amin Allah razı olsun Aysemcim.
İnan aklımda hep sen varsın. Neden bilmiyorum. Her daim duacınım inş. İnş. Rabbim seninde gönlünün muradını verir. Şu ezanlarlar yüzü suyu hürmetine inş.
Canim benim sağol allah razi olsun.insallahh bu defa benimde yuzum guler bakalim nasipten oteye yol gitmez vakti gelmisse olur elbet :)

Slm herkese insallahhhhh herkesin kucağı yumuk yumuk elleri ayakları ile cokk tatlı bebislerle dolarrrrr ..bugün bende transferim yapıldı hep beraber bekleyelim BAKALİMMMMMMM..sonuçlariii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…