Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Selamün aleyküm arkadaslar benimde bugün transferim yapıldı. 2 embriyo transfer edildi. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin çok zormuş ancak yaşayan biliyor. Dr um tüp bebek yaptırın dediği günden beri okuyorum msjlarınızı pozitif olan arkadaslara seviniyorum negatif sonuç alanlarlada üzülüyorum. Umarım sonuç bekleyenler hayırlı sonuçlarını alırlar bende inşaAllah 3 martta öğrenicem sonucumu

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sanırım yolun başındayim 2 aşılama negatif. 1 ci tüp bebek iptal 2 ci tüp bebek ise yarın sonuç alicam 2 tane transfer edildi..
Ben size bir şey sormak istiyorum transfer sonrası 3 gün aksami kahverengi ceviz ebatı nda lekem geldi devamı yok sonra 5 ci gün silince zifir kahve rengi lekem geldi 9 gün ise idrarda negatif sonuç aldım tutmadı mi bebekler yardim

Aleykümselam arkadaşım duyduğuma göre kivi ve ananas bebeğin tutunmasini sagliyormus istersen deneyebilirsiniz

Kızlar istirahat ediyormusunuz .WC ye giderken bile korkuyorum.sürekli yatmakmi lazım ..iş yapmıyorum .evde sadece WC ye ve yemeğe kalkiyorum

Canım benim hayırlı uğurlu olsun, Rabbim hepimizi umduğumuza nail etsin. Sen sürekli yat ve dinlen. Hayatı normal akışında yaşa. Ananasın falan iyi geldiğini bende duydum ama önüme ne geldiyse onu yedim. Tevekkül ya Allah arkadaşım

Teşekkür ederim herseyden önce sağlıklı hayirli 3 gün yattım sonra ise devam:)

Kızlar istirahat ediyormusunuz .WC ye giderken bile korkuyorum.sürekli yatmakmi lazım ..iş yapmıyorum .evde sadece WC ye ve yemeğe kalkiyorum
Ben yattım valla sürekli, aşkı günü hayırlı haberi aldık ama kalp atışını duyana kadar bi 15 gün daha istirahat etmeyi düşünüyorum. İş yerim izin konusunu problem etmedi. Ben yemeğimi dahi yatarak yiyorum

Allahım sağlıklı sıhhat lı Hayırlısı yla eline almayi nasip etsin darısı başima

Allahım sağlıklı sıhhat lı Hayırlısı yla eline almayi nasip etsin darısı başima
Aminnn, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Biliyorum eksikliğinin nasıl bi acı verdiğini. İnşallah burdaki herkes, Anne olur :) kafana ne takılırsa sor bana. Yardımcı olmaya çalışırım

Aminnn, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Biliyorum eksikliğinin nasıl bi acı verdiğini. İnşallah burdaki herkes, Anne olur :) kafana ne takılırsa sor bana. Yardımcı olmaya çalışırım
ALLAH razı olsun saol gerçi yarın merakı gidecek ama 2 embriyo transfer edildi yumurtalar toplandiktan 2 ci günü dollendi 4 cu gün transfer edildi transferden sonraki 3 gün kahverengi lekem geldi ceviz ebatı nda devamı sonra gelmedi 5 ci günü peçete ye geldi silince sonra devamı yine gelmedi 9 cu gün idrarda negatif tek cizgi doktorum 11 ci gün yarın kan vermem şöledi Bebeklerim benimle değil mi sence tutmadimi hiç belirti yoj başlarda vardi

Canim benimde yeni yapildi transferim dr um 10 dakika yatirdi sonra kaldirdi. Dün yapildi benimde. Dun icin dr um dinlen dedi sonra normal hayatina devam dedi ama agir kaldirmak yok. Ben kalkiyorum oturuyorum ama is yapmiyorum dinleniyorum. 9 gün daha cok erken bana doktorum 2 hafta sonra test yap dedi

Gerçi doktorum idrar testi yapma dedi ben dayanamadım bazılarının silik şekilde çıkması 2 ci çizgiyi görmesi umitlendirmisti yaptım cikmadi

Yanı transferden sonra merkezden yatarak geldin.hiç kalkmadan.transfer den sonra merkezde kaç saat yattin.tuvaletten başka hiccc mi hicccc kalkmadin.oylemi ..yatmak derken bunlar mi..

Kacinci gun embriyosu canim hayirlisi olsun insallah tutar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…